63

Анонимен

преди 7 години

И тук без да си някакъв специалист личи пропагандата на БСП, те я владеят до съвършенство. Борисов това Борисов онова, те ангели небесни. Най големите катастрофи България е преживявала след техни управления. Борисов не е кой знае какво но на тоя етап няма нищо по добро от него

62

свинаря

преди 7 години

Абе какви честни бизнесмени ви гонят? В бизнеда не може да съществува честност.Нали за това са рекламите,за да ви лъжат,че продават нещо по -хубаво от колкото е.За това са лъскавите витрини и светещите лампички...за манипулация.

61

А Н Т И

преди 7 години

Още българчето не е видяло не истинската бедност, а глада.Като ви изнудят да продадете апартаментите останали от лошия бай Тошо,тогава ще изпищите на умрЕло, но късно !

60

браво

преди 7 години

...на жорналиститте ! Открихте топлата вода !Щото това ние въобще не го знаехме , пък и кой да предположи такъв работохолизъм ?!Само не е ясно с каква цел публикувате през ден такива "новини"?

59

Циник

преди 7 години

Тенденция в целия свят! Не е само у нас!Първите 10 най-богати имат колкото 3.5 милиарда хайвани в целия свят!Мога само да им завиждам.Да му мислим - ние с гайдите...и цървулите :-)

58

Анонимен

преди 7 години

Може навремето благодарение на БКП, определени хора да са забогатели. Даже и преди това. Само че, сегашните тарикати са такива, че без значение кой е на власт, те винаги ще са богати тарикати. Знаят как да се нагаждат. И най-големия антикомунист, няма да им направи нищо, по ред причини. А това дали те са комунисти - съмнява ме - просто балкански тарикати форевър! Все пак има и хора, които са честно забогатели, нека не разсъждаваме по болшевишки слагайки всички под един похлупак!

57

ПРЕВРАТЪТ 1989

преди 7 години

върна БЪЛГАРИЯ 100 години назад.

56

В КОЛОНИИТЕ

преди 7 години

е така

55

Годзилчо

преди 7 години

Винаги идва възмездие когато хвърчат глави в буквалния смисъл.Френската,Велика октомврийска революции,ако щете и 9.09.1944,бедните изяждат оялите се.

54

Коча

преди 7 години

Пачките падат само от небето,другарите много добре знаят това

53

Анонимен

преди 7 години

Спорен е въпроса за много милионери как са станали , но безпорно и сигурно е , че назначените за капиталисти от БКП-БСП са с откраднати пари на народа . Само не знам как може да има такива балъци все още да ги подкрепят . Нима забравихте думите на Луканов , ще правим капитализъм ама ние ще сме капиталисти . Е направиха го сега си трайте бедняци от БСП .

52

Анонимен

преди 7 години

Комунизма превърна девет милиона български граждани във инвалиди

51

Анонимен

преди 7 години

А ти какво искаше?

50

Анонимен

преди 7 години

И на теб, понеже всичко ти е било ясно в самото начало, сега пишеш по форуми, за да се похвалиш как си станал милионер? :D

49

А Н Т И

преди 7 години

Защо скачахте по площадите ?Искахте свобода, получихте мафиотска *** !

48

Анонимен

преди 7 години

До ***А***Ало, проспал си един век. Не си в час.

47

МВ

преди 7 години

Формулата за нарастване на парите от "Капиталът" на Маркс преведена в България е "Пари събрани от данъци - Обществени поръчки - Пари прим за наши хора - Влогове в банки". За последните 26 години всички управляващи създадоха бюджетни капиталисти, които чакат само на обществени поръчки, за да забогатеят.

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Като го гледам колко "честен" политик е сега представям си го и какъв "честен " бизнесмен е бил преди !Тези милиони а се говори ,че е милионер не ги е направил от работа ...проумей го и не ни го бутай в очите ,че аман от възхвалени политици-крадци !

45

Анонимен

преди 7 години

Много важно правило - Не вярвайте на медии!

44

Анонимен

преди 7 години

Сектор "Домакинства и НТООД" и в него се включват:гражданите като личности, едноличните търговци и сдруженията без независим юридически статус и които са пазарни производители, синдикати, политически партии, фондации, сдружения, църкви и религиозни общества, читалища, културни и спортни клубове и др.Примерно ГЕРБ имат 700 влога над 1 милион, но в новината пише, че гражданите ги имат тези 700 влога.