56

Анонимен

преди 7 години

Въпреки, че много хора няма да са съгласни една от необходимите мерки е въвеждането на такса при влизане на територията на София. Който не е доволен да се комбинира с други хора или да използва обществен транспорт. Така хем ще се намалят колите в София хен от друга страна ще има и допълнителни пари за подобряване на инфраструктурата.

55

Анонимен

преди 7 години

Ще ограничат няма да карам аз а ще карат политиците.

54

анонимен

преди 7 години

И пари да ми дават не мога да губя по 30 минути да чакам автобус. Не съм в обсега на метрото... как ще ме стимулират? В момента ходя с кола до центъра, плащам си зоната и си върша работата и това ми отнема час, максимум два. Докато висях по спирки ми отнемаше минимум два часа да свъша същата работа. И не е само задръстването, аз и в колата съм в същото задръстване, а говорим за нескопосано направено разписание на градски транспорт и за загуба на време със висене по спирки, в пек и в дъжд....

53

Мръсно е

преди 7 години

"Тия защо не си направят следният експеримент. Да пуснат един ден в годината напълно безплатен транспорт, да видим какъв ще е ефекта. Сигурен съм че трафика ще си е същия."100% няма да има никаква промяна. Хората в София имат пари и 50-100лв повече месечно не са никакъв проблем.Проблемът обаче съществува. Въздухът е ужасно мръсен и изключително вреден за всички ни, особено за децата. От тези мръсотии се развиват ужасни алергии и белодробни заболявания. А здравето е най-ценното ни нещо.

52

Анонимен

преди 7 години

Най добре е да дойдат магаретата.

51

Анонимен

преди 7 години

Тази нещастна женица защо не си отиде на село? Толкова тъпотии е намислила! А кой ще забрани на ромовете да не горят гуми, пластмаси и каквото и да е? И това ограничение 30км/ч ме уби!! Ама, сополивке, така с 30 км се увеличава двойно замърсяването! Тази Герберска слуга е безмозъчна. Как ще накара *** да спазват забраните, да не горят ***? А богаташите по къщите да не горят въглища? Една кола се движи до 30минути в града и спира. А къщите и катуните почнват през Октомври до Май.

50

Az

преди 7 години

Ехооо, а кюмюра в кюмбетата, включително в центъра на София???!!!!

49

Вихър Райчев

преди 7 години

Смог има тогава когато няма ВЯТЪР.Решението е машини за изкуствен вятър(компромисен вариант е изселването на всички ***,вие знаете защо).Всичко друго е ала-бала........

48

Анонимен

преди 7 години

Пълна забрана коли да паркират на тротоарите - пълна.****хаха , падна ми шапката от смях , аааа и шапка съм нямал .

47

Константин

преди 7 години

Много условности има в това предложение! Според мен няма как да стане. Поне топлите месеци, аз се придвижвам с велосипед, което е хубаво, но просто маршрутът ми на движение е удобен за колело. Ама от крайните точки на София, не знам как ще идват хората с колела! И аз смятам, че колите не са най-големия проблем. Твърдото гориво е проблемът!

46

Анонимен

преди 7 години

В София и около София е пълно с къщурки,които се отопляват с каквото им падне.Колкото до колите,те наистина замърсяват,но мръсотията от калните улици и вечните ремонти също са фактор.И наистина куриери,дистрибутори,доставчици,таксита,линейки,сервизни автомобили,инкасо,охранителни фирми,те какво ще правят?Жалки са ГЕРБ в опитите си да излъжат отново избирателите.

45

До 33 т.Георгиев

преди 7 години

Като човек живял 30 години в Младост се учудвам кой ти плаща да пишеш дивотии? В Младост бизнес сградите са доста малко. Второ, до Младост е Горубляне. Трето до Младост има паркинг на тирове, където редовно вечер след работното време на инспекторите на общината горят стари гуми и в Младост 3 и 4 не може да се диша. И в Младост, както и в останалата част на София горенето на въглища, дърва, гуми и т.н. формира над 90% от замърсяването през зимата, а аз бих казал че в минусовите температури - 98%

44

Сини зони

преди 7 години

Синя зона в карето бул.България, Гешов, Борис, Славейков.Миене на улиците 2 пъти седмично. Забрана на клошарите, а не разхвърлят *** по тротоарите.Забрана на отопление в София на въглища и дърва.Жестоки глоби на кучкари непочистващи фекалии - имам куче и искам да глобявам кучкарите в моя район, които не почистват, познавам ги, направете акция, всяка община да набира доброволци.Пълна забрана коли да паркират на тротоарите - пълна.Билетчето 50 ст. само трамваи и метро.

43

Анонимен

преди 7 години

Големи идеи, откри топлата вода Данчето...за кво увеличи билета с 60 про, сега безплатен транспорт!!! Веднъж глупав, завинаги ***!!!

42

Бай Иван

преди 7 години

Тия защо не си направят следният експеримент. Да пуснат един ден в годината напълно безплатен транспорт, да видим какъв ще е ефекта. Сигурен съм че трафика ще си е същия.

41

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова нови изцяло вината, направиха билетите непомерно скъпи и на практика качиха куцо и кьораво на кола, просто защото е по евтино с кола от колкото с метро.

40

Анонимен

преди 7 години

Отделно от това се стимулира велосипедния транспорт",............и как точно ще ме стимулират да пъхтя и да вдишвам с пълна сила газовете на колите около мен?...........и кое ще ми е безплатното на транспорта,след като имам карта за цялата градска мрежа ?

39

Анонимен

преди 7 години

Поредните *** "решения". Една смислена промяна не са измислили глуповатите гербери-само лобистки промени в законите, все по-неизгодни заеми и общ. поръчки. Без коли в центъра, но за колите на НСО няма да важи,разбира се.

38

:) :) :)

преди 7 години

Това е поредното безумие на ГЕРБ и кметичката-учителка по руски в селско училище. Тези хора са уникално семпли и рустикални.

37

Анонимен

преди 7 години

Като искате чист въздъух на село , като искате повече пари и в мол си дишате авиационите изпарения.