71

Берлин

преди 7 години

Е, добре де, ама ако човекът е убиец, какво да говори водещият?! Нали всички медии се стремят към обективност.

70

слава на Украйна

преди 7 години

Как не ги е срам пред руския чиляк(педя човек без брада) . Чиляка се стара да го сравняват с Хитлер и Сталин , а те неблагодарници да нямат признателност и да го "понижат в длъжност" и да го нарекат обикновен"убиец"!!!

69

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Путин няма алиби за 7-ми септември 1978 година, когато един млад руснак от КГБ е командирован от Берлин в Лондон за да боцне с чадърчето си нашия Георги Марков...

68

Анонимен

преди 7 години

Путин, Меркел и Тръмп да заминават за Сибир и да вземат и Обама със себе си, че кашата е голяма. Ама те нещо налазиха у Антарктика и си строят нещо там, а матряла ръклопяска възхитително. Докато тия масови убийци ги клатят. И сега не ми казвайте че Тръмп е невинен щото ги има още изказванията му дето трябва да се осъществи Пустинна буря и Арабската полет.

67

Сигурен

преди 7 години

Путин не е убиец. Гнида е !

66

един там

преди 7 години

Айде всичките седер***сти, дето пишат по-долу да си отворят "тубата" и да си пуснат да изгледат филма на Оливър Стоун- "Украйна в огъня!"! Путин с намесата си в крим спаси живота на хиляди хора там! Независимо от това дали трябваше да бъде присъединен крим към Русия или не- намесата на руснаците там беше наложителна! Иначе и там щеше да стане ситуация, подобна на тази в Донбас!

65

Анонимен

преди 7 години

Когато един ден Путин се спомине, какво ли ще работят всички тия ***

64

Анонимен

преди 7 години

Де се е чуло и видяло някой да се извинява защото е казал истината?

63

ПЕНКО

преди 7 години

КАК МИСЛИТЕ БУШ УБИЕЦ ЛИ Е ; КЛИНТЪН УБИЕЦ ЛИ Е; ОЛАНД УБИЕЦ ЛИ Е ?!? ЧЛЕНОВЕТЕ НА НАТО АТАКУВАЛИ : Виетнам, Гранада,Панама,Чили,Судан ,Йемен,Авган, Ирак ,Сирия ,Ангола...Сърбия,Лаос ,Кампучия ,Салвадор ,Никарагуа и малко Куба !?! Ами намесата в Египет, Тунис, Турция ... ами в Либия -Оланд изстреля всичките си корабни ракети и моли САЩ за нови /за да унищожи "законния вожд" /и сега са усрани и Франция и Италия и ...! 400 килца взрив и Испания не "участва" !!!

62

Макаров

преди 7 години

Много вяло защитавате Путин, русофилчета, не може така. Давйте по-енергически. Дори на Пол Пот не са казвали така директно, че е убиец!

61

Минаващ

преди 7 години

Представям си ако някой нарече американския президент убиец. Всъщност много от тях имат вина за хиляди убити хора по света

60

Анонимен

преди 7 години

В Русия няма ли свобода на словото?Всеки е свободен да казва каквото си иска. Така е поне в цивилизования свят.

59

Анонимен

преди 7 години

Небългарите се вълнуват повече за някакъв диктатор, отколкото за загиващата ни държава

58

Анонимен

преди 7 години

И аз чакам извинение от Владимир Владимирович, че обижда моятата татковина.БЪЛГАРИЯ над всичко

57

Анонимен

преди 7 години

Скапана Америка.А кой хвърли в Япония Атомната бомба,кой нападна Виетнам,кой нападна Югославия.Това света не го вижда.Все някога и тази държава ще се разпадне.

56

процедурно питане

преди 7 години

Руски *** че Путин с какво друго е известен че не мога да се сетя:)))))Кой не знай Убиеца Путин,кой не е слушал за него?

55

НЯКОЙ

преди 7 години

ЗАБЕЛЯЗВАМ, ЧЕ НА ТВЪРДЕНИЕТО НА ЖУРНАЛИСТА, ЧЕ "ПУТИН Е УБИЕЦ", ТРЪМП НЕ ОСПОРВА ТВЪРДЕНИЕТО, А ОТГОВАРЯ: "ИМА МНОГО УБИЙЦИ".ДАЖЕ ТРЪМП НЯМА РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ ЗА ПУТИН :))) ПОКАЗАТЕЛНО Е!

54

Анонимен

преди 7 години

Царят е голЦарят чака извинение, че някой се е осмелил да каже истината

53

Анонимен

преди 7 години

Дори Крим успя да анексира Русия към себе си, гордееш ли се Путин ?

52

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Путин трябва да благодари на Фокс Нюз, че са спестили някои от качествата му... - и определението убиец звучи прекалено меко... - става дума за масов убиец и международен престъпник - рецидивист...