10

HellAngry

преди 7 години

Магистрала без алтернативен път. Никъде няма такъв цирк. Защото съществуващия трудно може да се брои за такъв. И шапка долу на всички отговорни за поддръжката на злополучното съоръжение. От 1985 г. По една шпакла на ден да бяхте ударили нямаше да се стигне до тази трагедия!

9

Анонимен

преди 7 години

Кога най-после Тиквата и Свинеподобното му протеже ще си понесат отговорността ???

8

Изтрий ме, моля!

преди 7 години

Някой трабва да осъди най-после тези които поддържат пътищата и съоръженията. Ама много публично да ги осъди, та да не оглеждат а да поддържат с парите дето сега се крадат.

7

Щерев

преди 7 години

няма кой дори да боядисва останалото ни от бай тошово време - ръждяса и се изпотроши...

6

бай петко

преди 7 години

то явно от както се помниш не си минавал през тунела...единствения ремонт бе е да сменят изгорелите лампи

5

Анонимен

преди 7 години

Ами разглеждайте, ако ставаше с гледане то....

4

АТАКИСТ

преди 7 години

Тунелът Траянови врата го "обновиха" преди две години герберастите.Оставиха си ръцете- на равнище 1.80 м боядисали сводовете с бяла боя, но все едно пиян бояджия е завършвал горе линията- толкова на вълни! Срам и позор!

3

Петров

преди 7 години

Този Дончо Атанасов ...ще се вземат мерки... Ами къде бяхте вие лично и вашите айлази,навреме да вземете тия мерки. Една подвижна стълба и да ударите всичкития тела с едно дърво и които са прогнили от влагата да паднат на шосето, а неда паднат на кола и да убият невинни хора. И тези елементарни предварителниработи спестяват човешки животи.Този пишман председател да бъде веднага уволнен, а министър Попниколов да сиправи добре сметката какъв човек ще назначи на този пост.

2

Oz

преди 7 години

Въпросът е като се затвори единствената тръба на "Ечемишка" от къде ще се минава. Ще настъпи транспортен хаос и блокаж на трафика към северна България.

1

Анонимен

преди 7 години

Няма такава държава!Слави Трифонов, прав си, брат!