140

Работещ

преди 7 години

Защо не го направихте до сега бе Горанов. Изобщо не ти вярвам, нито на теб нито на ГЕРБ

139

Анонимен

преди 7 години

Само преди месец същите хора казаха,че ПАРИ НЕМАААААА и минималната заплата няма да се увеличава следващите 3 години.Сега ПАРИ ИМААААААААА.Значи тези *** ни държат нарочно бедни.Хайде народе бягай да гласуваш за новите УПРАВИТЕЛИ.

138

Анонимен

преди 7 години

650 лв.мин.заплата и 1500 средна.Айде посмали

137

Анонимен

преди 7 години

София е на нокти и само чака някой да я поведе. Народа е настръхнал и ще започнат да повръщат откраднатите милиони тези наглеци .....

136

Анонимен

преди 7 години

да не стане така че това недоразумение подобие на държава да изчезне скоро време

135

имигрант

преди 7 години

кажете какво обещавате на имигрантите Ц.Ц плаща на главатарите в чужбина и те с големи обещания.колко плаща герб за агитацията на Ц.ц. в чужбина защо не се пише нищо.няма ли кой да го провери.

134

Минаващ

преди 7 години

Горанов нещо се е объркал, горкия.

133

Анонимен

преди 7 години

лъжливо долно герберасче

132

Анонимен

преди 7 години

Предизборна герберска партенка.Верваме ти.Ха,ха,ха.

131

Анонимен

преди 7 години

Как пък на се пръкна в Румъния тоя ухиления да му охладят лакомията и неговата и на Борисов !

130

Анонимен

преди 7 години

НАЛИ ЗНАЕТЕ ПРОСТАТА ИСТИНА :НАЙ-ДОБРЕ Е ДА ОБЕЩАЕШ УВЕЛИЧАВАНЕ НА СРЕДНАТА РАБ.ЗАПЛАТА ,ЗАЩОТО ЗАПЛАТИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ КАТО СЕ УВЕЛИЧАВАТ РАСТЕ И СРЕДНАТА ЗАПЛАТА А БАЛАМИТЕ СИ ЧАКАТ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ. НАЛИ ЗНАЕТЕ КАК СЕ РАЗДАВА СВИНСКОТО СЪС ЗЕЛЕ -СВИНСКИТО ЗА БОКО И ГОРАНОВ А ЗЕЛЕТО ЗА ОСТАНАЛИТЕ ! Е ТОВА Е ОБЕЩАНИЕТО НА ТАЗИ АЛЧНА ЛИСИЦА ГОРАНОВ ! А ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДОРИ И НЕ ОБЕЩАХА НА ТЯХ ПО ТРОХИЧКА /2 % НА ГОДИНА/

129

софиянец

преди 7 години

Ако това стане, тогава съм съгласен с другарката Фандъккова да спре колите на дизел без катализатор и да си купя една нова кола дето да и отговаря на иодиотските изисквания.

128

Анонимен

преди 7 години

Пътници сте.Изпуснахте шанса да спечелите отново.До-ви-жда-нееее!

127

Кирил Софийски

преди 7 години

Разбира се ,че е постижимо ! Властите в канадската провинция Онтарио обявиха, че скоро ще започнат всеки месец да изпращат чекове на всички свои граждани по пощата. Това е част от плана им да въведат безусловен базов доход, съобщава Independent И това на база Българското злато, а нашите *** ни баламосват с глупости ,да дигнат ли заплатите, кога и с колко !

126

предизборни парлами

преди 7 години

Вехти номера от селски вечеринки!Ако искаха-можеха!!!

125

Анонимен

преди 7 години

Тоя голям специалист да престане да ни обещава светло минало. Май забрави, че е много близък роднина на финансовия министър в служебния кабинет. Нищо ново и хубаво не може да се очаква от едни и същи хора.

124

Анонимен

преди 7 години

Овце с овце как не разбрахте за близо 30 години,че ставате все по зле.Слепи ли сте?30г гледате,че все предишните са виновни,сега със служебното правителство същото.Като са виновни предишните защо не са в затвора????Големи приказки слушате 30г. действия нулеви.Така ще си умрете като кучета,пребити за 5 лева в домовете ви.Децата ви убити на пътя и убиеца на свобода.Децата ви в чужбина пари да изкарват да ви помагат да не умрете с 80 евро пенсия.Загрижили се за 50 евро заплата.Това ли е мечтата ви?

123

Анонимен

преди 7 години

Всички отвориха торбата с лъжите,ама тая на ГЕРБ се оказа най-дълбока.

122

Анонимен

преди 7 години

Броят на работниците намаля с още 20 хиляди през 2016 г.

121

Анонимен

преди 7 години

След 4г. българите е възможно да вземат "огромната"дори невъзможна за работодателите сума от 40 евро за 26 работни дни(след данъци толкова ще останат,но да не забравяме,че данъците най-вероятно няма да са същите).Обаче е възможно и да не я вземат.Само един господ знае и стари баби.Политиците не знаят каква ще е икономическата обстановка.Всичко в България е изгубено.