61

торба с лъжи

преди 7 години

Нека Бил О'Райли публикува поименен списък на всички, които Путин лично е убил, както той твърди. Иначе ще излезе, че Бил О'Райли е лъжец!

60

Анонимен

преди 7 години

Бре тоя Дончо, да не се окаже и той играч като Путин. Най-глупавото нещо когато журналистът на Сорос нарича Путин убиец щеше да започне да отрича, да изпадне в смешната роля на адвокат на Путин и да се изложи. Добър капан! Но умът на 70 годишния дядка е като бръснач - вместо това той хитро действа ad hominem и индиректно обръща обвинението срещу журналиста, все пак и журналистът е американец.

59

Анонимен

преди 7 години

Как не ви е срам да давате превратни тълкувания на думите на Тръмп? Недостойно! Могат да ви съдят!Ваш "колега" малоумно, обезумял от злоба, подкладена с много пари от вампирите, които искат да запалят света е казал, че Путин е "убиец". Кого е убил, децата му ли, по-вероятно - мозъка му с безупречната си логика. Нещастен е народът на САЩ с такива журналисти. И все по-надолу ще отива с такива. Дано Тръмп върне престижа на САЩ.

58

Олеле, калинке

преди 7 години

"US президентът призна, че руският първи е убиец"... Аз разбирам ако това изказване е направено от неуравновесения Плевнелиев или подобните му, но това да е подзаглавие написано от журналист във водеща медия? Къде, бе авторке, къде Тръмп заявява или признава че Путин е убиец? Вие понятие от журналистическа етика имате ли? Знаете ли какъв скандал, че дори съд можете да си навлечете с подобно заглавие? И от страна на Русия и от страна на САЩ!

57

Анонимен

преди 7 години

Водещият Бил О'Райли трябваше да обясни на Тръмп, че Путин убива славяни, каквато е и жена му Мелания !

56

ъ

преди 7 години

Направо се чудя защо Тръмп говори с медиите.Нужно ли е .Та те просто му поставят капани . Да използва соц мрежи ,за да им го ....... Или просто да си действа.

55

Анонимен

преди 7 години

Тръмп, Путин и Орбан споделят общи десни и консервативни ценности. Нормално е да си помагат в някои отношения, като борбата с ислямизма, защото са малцинство на световната политико-либерало-левичарска сцена. Тереза Мей също е консерваторка и извади страната си от либерало-марксисткия ЕС. Това са единствените държавници, които могат да променят нещо. Хора, като Меркел или Оланд не вярват в нациите и етносите. Те вярват в културния геноцид - унищожаването на народността за по-лесен контрол.

54

Анонимен

преди 7 години

Статията е написана така, че все едно Тръмп е нарекъл Путин убиец. Журналистът е заявил "Путин е убиец" а Тръмп е отговорил - "в САЩ също има много убиийци. ". Както например бившия президент масовият убиец Барак Обама който пет години след като му е присъдена нобелова награда за мир вече е бомбардирал 7 държави и е избил десетки ако не и стотици цивилни жени и деца.

53

Анонимен

преди 7 години

А по същество - тоз на снимката тепърва ще го разберете що за персона е, въпреки, че сега ми пишете минуси...

52

Анонимен

преди 7 години

До 3Имаш 2 харесвания и 17 нехаресвания на коментара си.Та какво казваш си мисли света, и дали мислите еднакво?

51

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен47 А защо не коментираш изречението, че тяхната страна съвсем не е невинна?

50

Ъ-голям!

преди 7 години

Новинарски сайт сте,ама под чертата!

49

Анонимен

преди 7 години

А ти уважаваш ли мъ?

48

ViP

преди 7 години

Боже,боже...к'ви са тия заглавия,к'ви са тия епитети !!!!!???!!!!!

47

Владимир Путин

преди 7 години

Другарю Тръмп, този "журналист" защо още не е в затвора? Не съм ви назначил за да търпя подобни *** да ме обиждат. Вижте сега, така както ви гласувахме политическо доверие, така можем и да го снемем от вас. Поправете там нещата набързо ако обичате.

46

до 46 от 42

преди 7 години

:)

45

Анонимен

преди 7 години

"България е пълна с некомпетентни полит анализатори които вместо да се хванат да работят са се хванали да пишат хвалебсвени послания и постулати в подкрепа на Тръмп и Путин!"_______________________По-добре е така, щото иначе докато работим те ще ни яздят. Ти сега работи.

44

Анонимен

преди 7 години

Nashite komentari Gospoda sa ali bali kato se izkashlyat golemite,nie mislim che vali dujd.Po dobre e da si vidim nashiyat dvor s nashite kucheta,ovce,teleta,magareta,kone i kokoshki.I ne se obijdaite edni drugi,nie sme bulgari,nito rusnaci,nito amerikosi...taino se nadyavam da go osuznaete..

43

деБил О'трепски

преди 7 години

Не зная дали Путин е убиец, но че Бил О'райли е оллигофрен съм 100% сигурен. "Журналист" на нивото на Миленко Неделковски.

42

Нямам думи!

преди 7 години

Днес.бг! Къде в прав текст Тръмп пеизнава, че Путин е убиец? Вие знаете ли, че можете да бъдете съдени и от Русия и от САЩ за подобно подзаглавие, което въвежда в заблуждение читателите. Вие за какви се взехте или още по- лошо, за какво ни взимате нас поребителите на този сайт? Не всички тук са с промити мозъци!