57

Анонимен

преди 7 години

Румънците са народ. А българите на един мижав протест няма да излязат, само ще седят да ги стрижат! Сега ще гласуват за комунистите, но нека видят, че в Руъния ги управляват румънските социалисти-*** и докъде води това!

56

Анонимен

преди 7 години

Руминците победиха, а ние кога ? Можеби на куков ден!

55

Курти

преди 7 години

Браво братя румънци,комунистическо КРЕМЪЛСКАТА ШАЙКА Е НА КОЛЕНЕ.Гонения до дупка братя румънци,по лошо от руските мафиоти няма.Шапки доло пред румънскит народ,така се воювю срещу Кремъл и Путин

54

Анонимен

преди 7 години

Няма да ги стигнем румънците и след 1000 години. Албания и Македония даже вече са по-добре от нас. България е отходния канал на Европа, за нищо не ставаме. По всички показатели сме последни в Европа. А иначе имаме хубава природа, но като народ сме не струваме...Кръгла нула сме... Жалко...

53

Анонимен

преди 7 години

Гледайте и се учете как се извоюват права когато управляващите се правят на глухи и слепи. Няма кой да ни помогне ако не си помогнем сами.

52

Анонимен

преди 7 години

до 56 Ми точно затова ти говоря, бе! Нямаме производство а голяма част от народа разчита на роднините си в чужбина да ги издържат. Кое не разбра?

51

Анонимен

преди 7 години

А тук си ги кефи да ги охкат боядисани десари. Даже мъркат от кеф, ама само преди изборите че после лампата светва - вазелин няма.

50

Анонимен

преди 7 години

1L mlyako=2 lv BG2,275L =89p uk,de

49

До 49

преди 7 години

Хахаха то едно производство в БГ че направо сме се спукали.Произвеждаме имигранти брато и кифли

48

Анонимен

преди 7 години

Маями, няма да идвам, но все пак поздравления. Мечтите са безплатни само на тази земя!

47

Анонимен

преди 7 години

и какво като живеете в чужбина? аз израснах в чужбина, но живота ми продължи тук, в България. никога не съм се възприемал като нещо друго, освен като българин. евреите са пръснати в цял свят, хиляди години, но никога не са се отрекли от принадлежността си. затова тях ги има и затова нас скоро няма да ни има.

46

Маями

преди 7 години

Аз заделям $12000 на заплата $60000 на година като ходя на почивка 2 пъти и се прибирам в БГ за месец. Бензина е $2.20 за 4 литра само да ви кажа, лодки, палми, латиноамериканки, живот ...Елате ми на гости.

45

Анонимен

преди 7 години

Хора, и аз избягах в чужбина. Отдавна ми стана ясно, че не сме народ и тая държавица България няма да я бъде с толкова некачествен народ и си напълних сака с малко дрешки още преди 15 години и дим да ме няма, начерих си бачкане в Германия и взимам много повече пари, отколкото в България. Дерзайте, хора, желая ви успех, но положението е много зле и не вярвам да се оправите.

44

Шапка им свалям

преди 7 години

Наистина има какво да научим от братята румънци!

43

Азер Гъзаев до 38

преди 7 години

Как 1000евро ще пестиш за 5 години??!??! Тва да не ти е мутренска българия??? На година се пестят по 2000-5000евро без да се ограничаваш в ядене и пиене вкл и кафета...яденето е много по евтино тука и разнообразно...само че в мутренският *** на ДС И КГБ -България всичко е скъпо и опасно1

42

Галин

преди 7 години

до този от НОРВЕГИЯ - не съм си ги барал защото съм бил доста още млад по онова време...само че е такива палячовци като теб завещаха на нас младите които искаме да сме тук в България такова бъдеще...ВИЕ, такива палячовци като теб и подобните на теб, видели на къде отива държавата и издухали при първа възможност, а отговорност търси от ТЕБ и твойте връстници, предопределили нашето бъдеще! Казах да ходиш да спиш....

41

До 41

преди 7 години

А тези пари от сметката не отиват ли за храна, ток, вода, такси, бензин ... тоест завъртане в икономиката която върти страната.Лелеее много си късоглед честно.

40

Анонимен

преди 7 години

И Румъния попадна в орбитата на цивилизования свят. Ние стоим в средновековието

39

Анонимен

преди 7 години

до Късата памет...Муахахахахахахахахаахха защо бяха протестите 2012-та срещу Тиквата с по 50 000 души във Варна и София? Заради руското лоби пак? Тъ.панар!

38

Анонимен

преди 7 години

До Галин! Да изнесохме се в чужбина аз съм в Норвегия от 10 години. А защо се изнесохме? Ами защото когато се вдигахме на протести на площада едва се събираха 200 човека. Е какво ще постигнеме с тази шепа хора? Ами нищо. Полицияута ни подкарваше с палките и резултата е строшени глави и кръв по паважа. Защото такива като теб си седяха вкъщи и си драпаха макарите! А докато ги драпате мутрите ще ви правят на май.уни. Сега като си изберете новите мутри и децата на комунистите ще вържете и цъфнете!