18

ТОНИ

преди 7 години

ФАЛШИВи не фалшифи....неграмотни журналисти!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Напълниха немските УНИ-та , не са бежанци а кандидат-студенти , напишете в немския гугъл ''Die Kinderbräute ,Einblicke in eine Parallelgesellschaft'' вдно видео в Док.филм на spiegel.de кадето с невалиден Граждански брак от Сирия са в Германия а искал да кандидатства като студент

16

Наблюдател

преди 7 години

Бежанци са само в главите либералните върхушки най-вече на Германия и Франция, а реално са нашественици! Същите върхушки са и истинските популисти които заради безумните си идеи и деиствия отварят врата на ЕС за EXIT!!

15

правят се на Бежанци

преди 7 години

Едва ли са Бежанци при положение че в Германия ги регистрират в Арбайтсамт(Бюрото по труда) не сам там а някои Училища и Университети имат в интернет сайтовете си специална информация за Бежанци как да кандидатстват , това ли са Бежанците?

14

Анонимен

преди 7 години

Той и онзи от атентата в Германия беше с 8 самоличности и взимал помощи от няколко места. Не им трябват документи, дъртата кукумявка сама им ги осигурява.

13

Аванта търсят

преди 7 години

1. Търсят на баницата мекото.2. Онези от тях, които са в зряла възраст и са семейни, се стремят да създадат в ЕС свои землячески общности, в които да живеят по изискванията на Шериата и, ако може, да наложат колкото е възможно повече от тези изисквания под формата на правила, валидни за целия ЕС.3. Пи_шле_метата на по 16-23 г. идват тук, за да се навилнеят така, както не биха могли да си позволят в своята родина.Гледната им точка към ЕС и към християните обаче е като на консервативни мюсюлмани

12

Анонимен

преди 7 години

Това е друго Дойче Веле, спонсорирано от Путин. Истинското бълва само лъжи срещу Русия.

11

Анонимен

преди 7 години

идват в християнският свят защото са войници, това е армия. Въпроса е не какво ... а кога. DW услужливо се изказват доста ... меко, не за пъри път

10

Ма верно?

преди 7 години

Ау, почнаха да изрезняват. Да не са свършили мечетата?

9

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се изградят лагери за тези хора,близо до страните с конфликти и други проблеми,а не да се пускат в ЕС,защото го унищожават,заедно с цялата хилядолетна история на Европа.На Германия,ако ѝ е нужен развъден материал и работници,да намери по-цивилован начин да си реши проблемине,а не да съсипва ЕС.

8

Анонимен

преди 7 години

Малко ни интересува от какво бягат. Повече ни интересува защо нЕ отиват във СА или в Дубай или в Кувейт защо приемат тия рискови маршрути плащат куп пари на някой трафикант за да пристигнат в държави със различна култура и религия какви са причините за това.

7

Анонимен

преди 7 години

ФАЛШИ"Ф"И СА ПОВЕЧЕТО, ДА! НАЙ-ФАЛШИВИ СА ПОДЛИЯ МЪЖКИ ПОЛ, КОИТО БЯГАТ ОТ ВОЙНА. (ПАК ПОВТАРЯМ) АКО НА ВРЕМЕТО БЯХА НАПРАВИЛИ СИГУРНА ЗОНА В СИРИЯ, СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА ТАКЪВ ХАОС СЪС ТЯХ. НИКОЙ НЯМАШЕ ДА НАПУСНЕ СИРИЯ, С ПРИЧИНАТА "БЯГАМЕ ОТ ВОЙНАТА"! ТОВА БЕШЕ МНОГО ДОБРА ИДИЯ НА "ДИКТАТОРА"! НО НЕ ГО ПОСЛУШАХА.

6

Анонимен

преди 7 години

Тези дни четох, че Холандия (май тя беше) е отнела холандските паспорти на над 300 човека от арабски произход, които били заминали за Сирия и Ирак. Хвалеха се, че вече не можели да се върнат обратно, ама не казаха колко от тях вече не се казват Асан, а Аладин и са родени на 01.01.1999г. :) В Швеция има израз "мустакатите деца" - видимо на възраст 25-30 г., но по документи на 17.

5

Анонимен

преди 7 години

Търсят "ол инклузив" в развитите страни.Това са икономически мигранти и печеливш бизнес за трафикантите.

4

мъка

преди 7 години

алахакбаризма превзема Европа бавно , но сигурно - плаче ми се :-(

3

Анонимен

преди 7 години

Тръмп им помогна да си забравят и визите. Евала!

2

до №1

преди 7 години

Не им придиряй токова си могат .

1

Блатен тъжник

преди 7 години

ФалшиФи!