60

Анонимен

преди 7 години

Радев ли си фикус ли си,най си ми руско меекере

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 67Грешиш,по интересно е какво е мнението на *** и платените от ,,Козяк'' м и ж и ту рки които твърдяха че Радев е червен и веднага щял да продаде България на Русия и че щял да защитава руски интереси.Сега нещо почнахте друга песен да пеете,а.

58

Анонимен

преди 7 години

Е какво направи за десет дни другаря Радев,за да го харесва почти целия народ? Може би щеше да има 100 процента ако беше яхнал магаре до Брюксел?

57

ha ha haaa

преди 7 години

Че ЗАСТОЙ и НЕОДОБРЕНИЕ са си абсолютно НЕОДОБРЕНИЕ..... Евтини манипулатори....

56

Анонимен

преди 7 години

Ама, какво е направил толкова Генерала освем, че изсрича Устава на БНА при встъпването си и няколко пъти повтори "русия", та вече му дават оценка "Голубчиките" !?

55

Анонимен

преди 7 години

Интересно какво е мнението на русофилите след като Радев призна, че де юре Крим е украински?

54

Анонимен

преди 7 години

И какво като посети първо Брюксел??? И там се опита с виевати фрази да дърпа към русия ама го наритаха на бързо. Вижте неговото изказване и изказване то на Столтенберг. Определено не казват едно и също.

53

Курти

преди 7 години

Очаквах Радев на среща с европейските лидери да ги помоли за съдействие и връщането на Цветан Василев от Сърбия,очаквах да започне работа за изкореняването на моделът КОЙ,но уви,натовският дезертьор започна да бращолеви и лобира за руско сирийските отношения.Ето този е матроьошка на кремъл но в никакъв случай президент на България.Чехъл или фикус поставен в президенството с цел лобизъм в руски интерес.

52

Анонимен

преди 7 години

Тия статистически данни в момента ли си ги измисляте или са просто платени, за да вдигнат минусовия рейтинг на Радев. Иначе запитването може да е правено в централата на БСП, тогава може. От мен Радеф има 300 минуса!

51

Анонимен

преди 7 години

Посетил бил първо Брюксел. Радев козината си мени, но ниновия нрав- не.

50

Анонимен

преди 7 години

Тия руско-червени мошеници от Галъп едвам изтраяха десет дни и почнаха да обслужват президента. Помнете ми думата, че след няколко дни данните ще бъдат "потвърдени" от Червен Колю а малко скед него и Васил Тончев от Сова Харис ще "даде" аналогични резултати. Бившия царски депутат от Силистра и настоящ приятел на Тръмп също ще се включи в хора на манипулаторите с "изследване" на ИМП.

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57искаш да кажеш като Путин ! Не бързай да обобщаваш одобрението на русофиските предатели с целият български народ,защото не се знае ако те послуша дали ще има този рейтинг .....

48

Анонимен

преди 7 години

Де юре-радев, се факто-нинов, след 5години ,пост фактум-решетников.

47

Внимание

преди 7 години

От Калъп четат в Днес и слагат минуси на тези, които ги изобличават.

46

блек сий рама

преди 7 години

Нали знаете , че истинската агенция "Галъп" ги съди в момента за името. Тези селски тарикати го откраднаха и му сложиха едно "интернешенъл" отзад . На практика много хора се заблуждават, че това е уважаваната агенция. То това е и целта на Анрешко/вците/. Какъв морал очакваш от една агенция която стартира с кражба на име???? И защо до сега никой не внесе сигнал в прокуратурата откъде са аджаба стотиците милиони на "социолозите" Кънчев и Райчев???? Тя много доходна тази социология бре!!

45

Анонимен

преди 7 години

Засега няма резултат освен само кадруване и назначения на служебни министри.

44

Анонимен

преди 7 години

ИнтервюВъпрос: Г-н Радев, Вие сте...Радев: НАТОвски генерал и...?...вече Президент и знаете, че...Радев: ....руското знаме се вее над Крим и затова казах:?...на мизерстващият българския народ...Радев: Остава ви още една седмица !?...!!!

43

Циник

преди 7 години

....ееее...айде от мен да мине - Филадендрон

42

Циник до 46

преди 7 години

След изборите....генерала влиза в роля - Фикус в Президентството!

41

Анонимен

преди 7 години

Време е кон спираторите - голфери - милионери на Бсп - Кънчо, червен колю, Анрешко Райчев да бъдат съдени за манипулиране на вота. Че то така много лесно, хем прибират пари, хем повдигат самочувствието на дрогарете, хем могат да заблудят накой човечец, че Бсп ще го оправи. Ще го оправи- да, както винаги досега - до заплати от 5 $, ограбени банкови сметки, заменки (за 4 милиарда) и др.оправяния. Герб също са *** - 2 ешалон на бкп.