29

Анонимен

преди 7 години

и все пак не приемам това да се прави със статуи. Който иска да слага противогази, да прави протести - но на статуи да сложиш противогаз или табела е гавра.

28

Истината

преди 7 години

Няма изненада - най-запрашено е там, където има измервателни станции и в близост до измервателните уреди масово се отопляват на твърдо гориво.Колкото до автомобилите - техния дял в зимното запрашаване е доста малък, но този балон се раздува, за да ни наложат поредните данъци.

27

Шоп

преди 7 години

Парното изобщо не е скъпо.Скъпо е на дърва и на климатици, парното е най-евтиното отопление

26

Пешо

преди 7 години

Еди колко си автомобила на бензин... Ами те 90% са на газ, а на газ колата не изхвърля почти нищо вредно, но както и да е. А прахоляка, който се вдига от улиците, защото не са чистени от 20 години.... само вижте как изглежда всеки един банкет. Ето ти прахоляк.

25

Анонимен

преди 7 години

Честит празник на БГ политиците !

24

Анонимен

преди 7 години

няма страшно, след краденето при санирането, сега ще слагат безплатно филтри на комините на къщите с твърдо горива - не се шегувам, има такава програма, мисля че това в момента си е ПР акцията

23

Анонимен

преди 7 години

това е сайта, но не са всички квартали тук93.123.36.139/param.php?p=%D4%E8%ED%E8+%EF%F0.+%F7%E0%F1%F2%E8%F6%E8

22

Анонимен

преди 7 години

ами за къв *** се бутате всички там.....мръсно, смърди, хората по улиците криви и грозни.....за едните пари не си струва

21

Мишо

преди 7 години

До 3/ДПНещо не си информиран. Кремиковци го продаде Костов за 1 $ на Златев, а после се продаде за 340 милиона на МиталПо времето на Виденов нищо не се приватизира затова закъсахме.

20

Анонимен

преди 7 години

Ама Юрданке, защо не се вдигне стандарта на хората, да получават нормални заплати, тогава поне половината ще си купят нови коли на изплащане, няма да бягат от парното, няма са палят печки като едно време. За кой път ще изпържиш софиянци, ще им вдигаш такси, данъци и глоби? Рано или късно ще те измете народа, няма да си вечно кметица. Батко ти отече, и на изборите няма да е същото, заминава си. След него цялата мръсотия която краде и лъже, и се обогати на гърба на измъченият българин.

19

Анонимен

преди 7 години

А защо не се пробват да мият улиците всяка свдмица както беше при гнилия комунизъм, пък София беше най-зеления град 60-те години... Не съм виждал друг град в Европа, където миенето на улиците 1 път годишно да е медийна новина...

18

Анонимен

преди 7 години

До ддСТОТИЦИ ВЕЛОСИПЕДИСТИ ПО СНЕГА ПОЛЗВАХА ВЕЛОАЛЕИТЕ ! пОРЕДНАТА ОБЩИНАРСКА ПРОСТОТИЯ...

17

mim

преди 7 години

Каква измама за населението ! От много години заради снега Софийският въздух не еи бил толкова чист, а тези сега правят платени измишльотини, с които да оправдаят покачването на данъци върху колите. Уважаеми българи, смъ кнрнете противогазите от мутрите на тези платени клакьори !

16

до меn

преди 7 години

Нещо не си в час...... или заблуждаваш. Тоест лъжеш....Данъкът на новите коли се намаля с 30-50% заради екологичните подобрения по устройството.

15

дд

преди 7 години

Добре де разбрахме че се води много яка ПР акция. То са артисти, то са статуи, то са статии, то е чудо. Само не разбрахме велоалеи ли ще строите, станции за ток ли, ще увеличавате шарената зона с още един цвят, ще вдигате билета на 5 лева или някоя друга простотия за крадене на пари, кажете си направо че сме затаили дъх. Че нещо тези номера вече са много изтъркани.

14

Людмил

преди 7 години

Хора, погледнете данните преди да пишете. Пиковите стойности на замърсяване са през нощта. По това време за какъв автомобилен трафик говорим. 93.123.36.139/param.php?p=%D4%E8%ED%E8+%EF%F0.+%F7%E0%F1%F2%E8%F6%E8

13

Анонимен

преди 7 години

Българи, румънците ни показа за пореден път как да изметем тези наглеци от Столична община начело с даскалицата със скромнат усмивчица, разбила София и превърнала града в място за забогатяване. Знаете ли колко ги е страх? Само 10 000 и са напълнили гащите. Защото изнудват и нищо не се прави в София да се живее по-нормално. Така е най-лесно, да прибираш глоби и такси. Революция трябва, не разбрахте ли? Иначе ще сме непрекъснато атакувани с всякакви "мъдри" решения.

12

Men

преди 7 години

Вдигнете данъците на колите над 10 години! Не е нормално нова кола да има данък 300лв а бракмата да е с 15.

11

Анонимен

преди 7 години

Защо не се газифицира София, защо? Защо парното е толкова скъпо иХората избягаха от него? Защото се краде ужасно и общинари са в схемите. Кой контролира и ще контролира домовете в които има парно на твърдо гориво? Или ще се ударят колите защото тях може да се спират и да се оказва натиск. А качеството на горивата кой контролира, особено на дизела? У нас всичко е фалшиво, окрадено, не това което се пише. Ще ударят отново Средната и Нисшата класа които карат старите коли. Това не е държава!

10

Без име

преди 7 години

Качеството на горивата е лошо,в момента масово в дизеловите автомобили се слагат добавки.За тях никой не говори какво изхвърлят.