31

dv

преди 7 години

Жалко, че родителите не са взели решение тоя грозен *** да бъде погребан жив някъде в България!! За пореден път се оказва, че у нас е по-добре пострадалите да вземат правосъдието в собствени ръце, отколкото да разчитаме на закон, съд и държавата!! Тоя не заслужава да ни диша въздуха, камо ли да го хранят с пари от нашите данъци!!! Дано родителите на загиналите деца да измислят начин да го линчуват тоя грозник за 15 години....

30

Циник до Бабчо

преди 7 години

Точната дума е - социопат! Лишен и от елементарни наченки на съвест! Какво ли щеше да му се случи в арабските държави ? На дръвника...и главата в коша! Криворазбраните г*е*йлиберасти - отмениха смъртната присъда - та твари като този да продължават - да мърсят земята! В едно *** бяха прави - в урановите мини - та и от него да има файда!

29

Анонимен

преди 7 години

Този е за смъртна присъда. С 12 присъди и после убива 3-***, осакатява един. Не съжалява за случилото се. Укрива се от правосъдието. Показва пълно неуважение и неразбиране на законите на страната ни.Ако нямаме смъртна присъда, то нека излежи колкото е максималния срок, а после да му се отнеме гражданството, с доживотна забрана да влиза в България. Имуществото му да се конфискува в полза на пострадалите от него.Друго справедливо решение аз не виждам...

28

Анонимен

преди 7 години

В тази държава всеки трябва да е въоражен за да се решават тези казуси на секундата. Ясно е че първите 2-3 години ще има повече жертви , но после ще е в пъти по-добре. Няма да има батки, топалки и обирджии с професия ром.Съгласете се че с 12 предходни присъди , ако беше разрешено да се носи оръжие, досега някой щеше да е решил проблема, без да се стига до още 3 жертви.

27

Бабчо

преди 7 години

Такива още в детска възраст трябва да бъдат удавяни. Има начини да се установят и диагностицират с голяма точност. Вижте му разсъжденията и нахалството. Та той е престъпник дори на генетично ниво. Няма поправия на тези, не се заблуждавайте, докрай са си такива. Има 12 присъди и продължава. Мозъкът му има много липси и се вижда как той самият не съжалява за това, което прави и продължава да го прави.

26

Анонимен

преди 7 години

На тоя за укриването са му дали повече години отколкото за човешките жертви...А не може ли кръвнина по 500 000 на човек да му лепнат, млади хора в старта на живота си е затрил и да ходи да копае в урановите мини...иначе да го и хрантутим да ми философства дали книжката кара кола или не кара....А журналистите как стигнаха до тази брилятна идея и подиум да му дават да му слушаме неволите на невинния?

25

Циник

преди 7 години

Гледам...тарамбуката много я е мъчила съвеста - за убитите младежи! Толкова много, че от зор строителен предприемач станал! За такива - законът на Линч! Най-перверзното е , че в затвора ще го хранят И с данъци от близките на убитите!

24

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се върне смъртното наказание в България, чрез разстрел!

23

Анонимен

преди 7 години

Бре, бре как мрънка само - а и всички са му виновни.Пич ти си карал, ти си отговаряш.Можеше и да извъртиш волана нали?А за обидите е смешно, но три живота ги няма и една годината се укриваш!

22

Анонимен

преди 7 години

на тоя една лопата в тила и да го заравят в некоя канавка. Нема смисъл да се харчат пари по него.

21

До 10

преди 7 години

Хайде проумейте го най-после!Мярката за неотклонение се решава от съд,не от прокуратурата!

20

Чудя се

преди 7 години

Г-жо Петя Славова, чета и не разбирам... "Загива и техният приятел Иван.""Хюриет е убиец на деца. Уби Влади, Цвети и Ники. И осакати Иван за цял животПоследно ?! Хайде малко по-сериозно !

19

Пешо*

преди 7 години

Казали сме и пак ще кажем - не може хора с по една торба присъди да си джиткат свободно!След 3та - автоматично или една 20ка или доживот без замяна.Но тогава ще ни трябват още 5 затвора сякаш?Тоя невинен мамин убавец дано някой го настигне в неговата лента из коридорчетата в затвора.

18

Анонимен

преди 7 години

***..цата ти, за човек те броят... Такива като тоя не са за затвор, те са за публично линчуване. В Германия нe кара без книжка, щото веднъж го хващат и е до там. В БГ всеки си прави каквото си иска, щото няма наказания. Ако беше в затвора нямаше да убие.

17

Анонимен

преди 7 години

Само 15 ли ще му дадат?! Тия са големи стисняри тва съдиите.На такива минимум доживотен.

16

шофьор

преди 7 години

Прави ли ви впечатление, че всички останали са виновни, а той нищо не е направил - те се блъснали в него, приятелката му предложила да поеме вината. а доколкото си спомням веднага след катастрофата са му пратили друга кола да го прибере и да се укрие.баси наглото ***.

15

Анонимен

преди 7 години

Защо обиждат чиляка? Веднага да се самосезират органите и да го спасят! БХК тоз оня и другите еничари.

14

бааа го

преди 7 години

''Шофира 15-16 години без книжка, защото нямал време да си изкара.''-ТАКА е когато си строителен предприемач и крупен бизнесмен,времето все не стига!

13

Анонимен

преди 7 години

И къде е КАТ в цялата схема? Всеки знае, че швед с книжка няма. Къде спи КАТ?

12

Нас

преди 7 години

Карал без книжка ,убил 2 на друг тежко пострадал ,избягал ,осъждан преди това ....!? Какво още да направи за да е ,,до живот ,, може би да открадне КОКОШКА !?