19

Анонимен

преди 7 години

О, Кънчо...

18

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До ХанкоПримитивното ти мислене е в синхрон с примитивното ти име... - с тия 16 милиарда ГЕРБ платиха сметката на БСП... - фалита на КТБ, разплащане с Русия и НЕК за АЕЦ Белене, дългове по Южен поток и още един куп необезпечени договори...

17

Анонимен

преди 7 години

Странджа, Тиквата бая пари е отнесъл за да продължава да ви плаща и след като Народа го нарита!Незабравяй, че стотинките които получаваш на пост са от нашия джоб!

16

Анонимен

преди 7 години

Тоя Кънчо като го гледам все едно гледам някакво хумористично предаване. Жалкото е че има много хора, които не виждат елементарната демагогия на такива псевдо социолози - бизнесмени.

15

Курти

преди 7 години

Тиквата също размахваше членската си книжка от БКП. И да си припомним: "Ало Ваньо, абе обещах на Гоце" И като са толкова десни ГЕРБ, защо не позволиха на населението да си защитава собствеността? Комунистите и техните Копои милиционерите, много ги е страх от народната Любов.

14

Анонимен

преди 7 години

Троловете на Герб си помпат плюсчета и мислят, че ще манипулират хората хахахахаха

13

барон мюнхаузен

преди 7 години

..на вниманието на троловете гурберасти : тва за виденовите зими и други инструменти за агитация се поизтърка , само да напомня , че преди Боко да дойде на власт и да изреве на умряло , че идва криза към Бг , всичко си беше тръгнало да се оправя , заплатите се вдигнаха и " златния дъжд" дето не го споменавате нещо се изсипваше към държавата от западна посока ..но то тоя винаги нещо му е виновно , но тогава още не беше познат на публиката ..

12

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Нормален човек няма как да повярва на социолози, като Кънчо и червен Кольо... - ако искаме донякъде да разберем истината гласовете за БСП трябва да се разделят на две, а тия на ГЕРБ да се умножат по две...

11

Ханко

преди 7 години

..е , може би , ако Орешарски беше толкова гениален да вземе като Боко двайсетина милиарда заем щеше да управлява и до днес . А за тия , които си мислят , че с термина " мадам лъжа" ще спечелят изборите да им намекна , че с това само напомнят на хората поговорката " лъжеца вика вижте лъжеца"/ май за крадеца беше , но и в случая върши работа../

10

анонимен

преди 7 години

това беше протестен мажоритарен вот и какво излезе гласувахмме за радевполучихме ндсв така че бсп е загубила парл избори аз ще гласувамЗА НИКОИ

9

Анонимен

преди 7 години

Помним Лукановата зима и инфлацията на Виденов, помним Станишев с Белене и Орешарски и катастрофата с КТБ!

8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДргарю национални катастрофи има само след управление на БКП - БСП . Не умееш да правиш пропаганда , много си елементарен .

7

Анонимен

преди 7 години

Г-жа Лъжа впрегна каруцата пред коня със своите социолози. Така ли БСП ще печели избори с лъжи иманипулации. И като ги спечели евентуално какво ще прави , като никой не я иска за партньор . Смешници .

6

Анонимен

преди 7 години

БСП и ГЕРБ никога повече не трябва да се допускат да управляват.След тях национални катастрофи и нищо друго.

5

Бай Ристо

преди 7 години

Голямата разлика на втория тур в полза на Жимби Радев дойде основно от гласовете на депесе. Така че Нинова да не се бие в гърдите. Ако баце Боко беше пуснал нишан на Доганя преди изборите, кака Цецка щеше да е президент.

4

забраван

преди 7 години

ако сме забравили лУКАНОВОТО и вИДЕНОВАТО управление бсп ще са първи и пак катасттрофа,но ние не сме забравили

3

Анонимен

преди 7 години

БСП никога няма да са номер 1, защото хората не ги обичат.

2

don

преди 7 години

За да си върне довирето в избирателите г-н Борисов трябва да продължи започнатото си намерение и да предеде на прокуратурата корумираните си министри и висши служители на държавната администрация за които има пре достатъчно доказателства за тяхните престъпни действия действия. да не стане както пловдивския кмет веднага поръчков съдебен чадър при толкова много доказателства и за други престъпление.по тази начин ще има промяна и ГЕРБ ще бъде 1нов бардак със стари " *** в и " не се прави!

1

Анонимен

преди 7 години

Гладна кокошка - просо сънува. Много гладна. Свирепа. Ама кокошка.