37

Киро

преди 7 години

Падне ли Ердоган В Турция ще стане цветна революция. Сега се замислете какво става по страните кадето е мало вече такава.Всичката *** която се намира там според вас къде ще отиде.Ами в Европа.А от къде ще минат.И тогава жална ви майка.Всичките големи дето отиват при него го молят да не се отказва .Защото ще пиключи тяхната игра.

36

Анонимен

преди 7 години

"Тези два извода се съдържат в поверителен доклад на европейски разузнавачи."Че аз без СРС и без да ми се плаща стигнах до същия извод още на следващия ден след "преврата". Значи съм топ разузнавач.

35

сиганин

преди 7 години

Българофашистката власт ке падне! Свободните народи-роми,турци,македонци,помаци ще победят! Благоевград - подарък за смелия македонски народ. Сливен-столица на Ромелийската Антифашистката Армия! Кърджали- столица на БалканскаТурска Република. Помаците ще имат свободи и ако искат и държава защото. Великбоеспособен народ!

34

Анонимен

преди 7 години

Велик е султана! Сега ЕС след като Тръмп ги неглижира ще започне още повече да ухажва Турция. От запад ги дебне Тръмп, от североизток Путин, а от югоизток Ердоган. Тройна езда.

33

Анонимен

преди 7 години

Неслучайно излизат тези "свръхсекретни" доклади преди срещата на Меркел със султана. Явно канцлерът е на зор и ще иска нещо. С този "доклад" просто си засилва позициите. Ердоган е наясно с тези номера.

32

2013

преди 7 години

Моля ви се, какви са тези анализи. Ердоган е вече пръв приятел на Путин, може скоро и на Тръмп да стане. Я се вземете в ръце.

31

Анонимен

преди 7 години

Имах една туркиня, женена. Като ходи по голяма нужда винаги си спомня за мен.....Асоциира те с това което остава в тоалетната.

30

Анонимен

преди 7 години

Анонимен 48, ако българските управници бяха обединени през 13-ти век, турците нямаше да минат отсам Босфора. Щяха да са навряни в *** г*з някъде из Анадола където им е мястото. Всяка империя има възход и падение. Сега е времето на турската.

29

Анонимен

преди 7 години

Турция е хвани единия,удари другия и няма да съжаляваш.

28

спонсор на МВР

преди 7 години

Разузнавателно звено към Върховния представител за външната политика на ЕС Федерика Могерини? Да има такова. Състои се от две врачки на Женския Европейски пазар в София. За да се осигурят два независими източника на информация, едната е в началото, а другата е накрая на Европейския женски пазар!

27

Анонимен

преди 7 години

Когато лъжете накъде гледате? Как не ви е срам?!?!?!

26

оооо здрасти

преди 7 години

ЕС-а винаги е с поне 3 войни назад!

25

ТУРЧИН

преди 7 години

До АнонименЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ТЪРСИМ ПО IP

24

до Турчин1

преди 7 години

не си мисли, че Ердоган ще ви направи велики,по-скоро ще ви закопае,отвори много фронтове включително и вътре в Турция,а вие приятели нямате ....руснаците ви използват,а на запад ви се умилква докато им вършите работа, ако се опитате да надскочите себе си "великите" ще ви оглозгат

23

ТУРЧИН

преди 7 години

"До АнонименИмах една туркиня, женена. Като ходи по голяма нужда винаги си спомня за мен."АЗ ПЪК ИМАХ ЕДИН БЪЛГАРИН, ЖЕНЕН. КАТО ХОДИ ПО ГОЛЯМА НУЖДА МЕ СПОМЕНАВА.ХАЙДЕ ДАЙ СИ АДРЕСА ДА СЕ СРЕЩНЕМ. КОЙТО ОГЪНЕ ТОЙ.. (да видим колко си мъж без клавиатура)

22

Тео

преди 7 години

Простата истина - Гюлен, както и Давутуглу искат модерна Турция. Мога да ги сравня с Джордано Бруно(Гюлен) и Галилео Галилей - Давутуглу. Единия - изгорен на клада от инквизицията, другия по-хитър! И все пак, тя се върти! Рано или късно султан Ердоган ще пукне и Турция ще хване верния път. Дори и за самите турци е видно, че откакто "Вездесъщият" пое властта народът е обречен на атентати и кръв. Колко млади полицаи умряха? Не можеш да игнорираш тридесет процента от населението си! Не става!

21

Анонимен

преди 7 години

Ако не се пишеш турчин ша се пишеш българин , какво ли не праим само и само да не ни наричат роми абе и Английски Крале ша станем ако трябва хахаха

20

Турчин1

преди 7 години

ХаххахаххахахХахааххаЕвропа. .... гледайте си новия чичо Сам сега, а не го мислете Ердоган. То се е видяли лека полека след Мей и Меркел всички ще ходите да целувате ръка.....

19

Анонимен

преди 7 години

Побългарените/бългъризирани тост насила християнизирани роми(Дасикане Рома) към които спадат Копанари , Рудари , Кардашари плюят тука щото са били 3-то качество човешки съшества по време на Османска Империя ами чавета сърдете се на ромския си Ген

18

Анонимен

преди 7 години

Фанатизиран ислямист и фашист - Ердоган. Такива в Европа не ни трябват.