150

Анонимен

преди 7 години

Ненавиждам чалгата, Слави ми е антипатичен, Плевнелиев приятен !Но, съм твърдо против: електронно дистанционо гласуване, за мажоритарен вот в два тура, за субсидии лев на глас. Прочее приеха само т.н. задължително гласуване, защото е неосъществимо.Не свързвайте личностите инициирали референдумите със същноста им и най-вече с резултатите !

149

местоположение

преди 7 години

Клоунът е под магнолиите.

148

Анонимен

преди 7 години

ПОСЛЕДЕН ГЪРЧ НА ОЛИГАРХИЯТА - МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА. ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА СОЦА. НИТО ЕДНОТО ЩЕ СТАНЕ, НИТО ДРУГОТО.

147

месара

преди 7 години

тоя клоун пак ли се появи ?

146

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ НАРИЧА СОФИЯНЦИТЕ "ЖЪЛТИ ПАВЕТА"

145

Анонимен

преди 7 години

ЧЕРВЕНОТО МЕНТЕ ВЕЧЕ Е ОБЩЕСТВЕН ТРУП

144

Край

преди 7 години

Нинова трупала доверие - трупа сланина тая мазна баница. Чистка на политическата система.

143

Тато из Правец

преди 7 години

Що ми се струва ,че тоя от Учиндол и оня от Банкя играят в един отбор ?! Що Учиндолецът не направи протестите по времето на БАЦЕ ?!!!!

142

Анонимен

преди 7 години

То и една столетна партия викаше, че са много, но все повече намаляват...Все пак ще е интересно Слави Трифонов да каже и покаже две неща - 1. Кои и колко олигарси го издържат през всичките тези години и 2. Да обясни защо само плюе против всички, само ДПС - не...

141

Край

преди 7 години

Не стигнали 12 хил. гласа. Лятото 12 хил. жълти павета ще стигнат. А тия дето толко си обичате партииците елате си ги пазете - и бел автобус можете да им докарате че няма да сварят да бягат.

140

обединиха се в 1

преди 7 години

да не мине референдума през НС. Значи ги е страх, и има защо. Ако някой си мисли, че не ги е страх, о не, страх ги е. Имам възможност да говоря с някои от тях. Страх ги е, дами и господа. Щом ги е страх, значи за народа това е добре. Тези които тук плюят, това са си хора от политическото статукво. Слави не е важен. Той го знае. Важна е промяната иначе сме свършили.

139

ЕДИН ОТГОВОР

преди 7 години

Сега му дойде времето,защото стана нетърпимо.Капиш!

138

Един въпрос

преди 7 години

А Трифонов защо 17 години спа или по-скоро въртеше долнопробна чалга и още по-долнопробни скечове и голотии в уродливото си "шоу" и ЧАК СЕГА, когато предаването му тотално стигна дъното, се сети да прави референдум за мажоритарен вот....да не би пък случайно да си прави някакви тънки сметки, хм?Имаше чрез 2004 г. един немски водещ в тв.Скат - Ник Щайн. Той говореше срещу мафията на ДПС, наричаше Доган престъпник и казваше нещата с истинските им имена. Слави се лигавеше с куку Бенд. И веднъж си спомням как Ник каза :

137

Анонимен

преди 7 години

Не харесвам Слави, но действията му са полезни за демокрацията

136

Анонимен

преди 7 години

Славчо, какъв си по образование, че да даваш акъл как да се управлява държавата ? Ти си един посредствен чалгар, тъпанджия. Гледай си чалгата, продавай си мартениците и недей да даваш акъл, когато го нямаш. Слави не си компетентен да даваш акъл как ще се управлява държавата. За съжаление много такива като теб и Бойко Борисов некомпетентни хора, управляваха България и затова сме най-бедните в Европа и в света сме на дъното по всички класации.

135

Горан

преди 7 години

Бе, дреме ми! Да ходи където ще! Номера е референдума да не замине по канала!

134

Анонимен

преди 7 години

На фронта не стихват телевизионните битките между Тираните и Титаните. Кръв се лее на талази, "..Балканът пее хайдушка песен."Прости ни, Ботев, не те заслужаваме!

133

.i.

преди 7 години

Този комик не разбра ли че решенията от измисления му референдум НЕ СА задължителни. 2.5 милиона може да са гласували "ЗА", но 500 000 гласуваха "НЕ", а други 3 милиона (като мен) не гласуваха тъй като по този начин провалиха референдума (аз на това се и надявах). Избирателната система която С.Т. предлага е крайно примитивна и я има само в Джибути и Мианмар (и двете са слаборазвити диктаторски държави...)

132

Анонимен

преди 7 години

Въпроси към демократите. Къде има демокрация ? Какво е демокрация ? Гласувахте ли за влизането на България в ЕС ? Гласувахте ли за да участва България във войната в Ирак ? Гласувахте ли да влезем в НАТО ? Гласувахте ли да приватизират авио компанията ?Какво имате предвид като "демокрация " тогава, след като вас никой не ви пита за нищо ? Въобще считате ли, че живеете в демокрация ? И къде има демокрация ?

131

Анонимен

преди 7 години

Трифонов = БорисовГолЕм театър го играят.