44

@3

преди 7 години

1. Оборотите на винтелатор с асинхронен двигател се намаляват при намаляване на честотата и почти не се повлияват от 10 те волта по-ниско мрежово напрежение. 2. Дори и най-добрите климатици при -20 са с понижено КПД .

43

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов побърза да подаде оставка, преди народа пак да го изгони заради скъпия ток, но този път с камъни.

42

Анонимен

преди 7 години

Няма ли да се намеси прокуратурата за това "намаляване на напрежението" от диспечерите?

41

Анонимен

преди 7 години

Цената се повишава всеки месец по малко и тихомълком. И така 30 години а доходите същите като през 92ра

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 44Няма как да има евтин ток - той се изнася от такива кат кадиев. А кой тогава да купува скъпия?

39

Професор

преди 7 години

Радев вдигна винетката на 97 лева. Честито!

38

зяпнал

преди 7 години

Бая болни мозъци постват тукКакво общо има студената зима с избора на Радев за президент???Че Топлофикация да не би да краде от миналата седмица????Просто преносната мрежа им е свръх зле и когато е студено загубите им за пренос на топла вода до абонатните станции са в пъти по-високи. И тия си ги пердашат на наш гръб ( по-скоро на доланата част на гърба ).

37

Анонимен

преди 7 години

Е като го няма Бойко,кой ще е виновен сега, а?

36

Анонимен

преди 7 години

Ако нашите пишман политици бяха по-сериозни, досега да бяха построили Белене - минаха повече от 10 години в разправии. И за нас щеше да има по-евтин ток, че и щяхме да изнасяме като улави. От бившия соцлагер, единствено ние сме в кереча във всички области. Преди се смеехме на Симеончо, ама това с чипа ще излезе вярно.

35

Анонимен

преди 7 години

на двустаен на парно - средно 50 лева целогодишно като вътре е и топлата вода. Това за умниците с климатици.

34

Професор

преди 7 години

Оставка за Радев!

33

Анонимен

преди 7 години

До 22 В НОРМАЛНАТА ДЪРЖАВА ТАКЪВ МЕТОД НА ПРЕСМЕТАНЕ ПРОГНОЗНО, КАТО НА ТОПЛОФИКАЦИЯ НЯМА. ЕДИНСТВЕНАТА ПРЕДИ НАС ТОВА Е РУСКАТА ТОПЛОФИКАЦИЯ ОТ КОЯТО КОПИРАМЕ МЕТОДА.

32

Професор

преди 7 години

Дано температурите да паднат на -30 в продължение на месец. Да аварира и Козлодуй комунистите да измръзнат от студ.

31

Анонимен

преди 7 години

Глупаво заглавие, характерно за днесбг. Може да се увеличи сметката за парно, но едва ли защото и миналия януари беше студен. Освен това много хора се отопляват с газ или въглища или дърва. Кухи ***

30

до 30

преди 7 години

Не питай каква ми е сметката за ток за два конвекторни радиатора, при това с топ изолация и 5-камерна дограма. Ще се уплашиш ако ти кажа.

29

Анонимен

преди 7 години

Аз съм в двустайно и сметката е 150-200 лева.Че правят някаква шашма правят.Например първите електромери си бяха собственст на абонатите.Хората си ги бяха платили.Ония тихомълком ги махнаха- били стари и неточни и монтираха някакви техни.След това ги махнаха и ги смениха с някакви китайски на фирма дейзи.Трябва специално да им викаш техник да им сверява електроният часовник.Като е електронен а не механичен особено ако могат да го управляват дистанционно нямаш никаква гаранция,че не си надписват.

28

Анонимен

преди 7 години

Стига с тоя ток. Яжте банани... :))

27

АХЕ

преди 7 години

Забелязвам, че и платените от електродружествата се включиха в общага пропаганда! Информацията е сила, която власт имащите и монополистите я осребряват! Да помислим по този въпрос, а?

26

Анонимен

преди 7 години

До 22 Най нормалната държава е ЕС в света 500 000 000 население. И пазара е свободен. Всики индивидуално според нуждите избера енергията. Аз съм на ток и газ. Около мен са си избрали топлофикация и реват, ама не се променят. Чакат да се върне СОЦА.

25

анонимен

преди 7 години

Отопление с климатик е най-голямата глупост и никъде го няма по белия свят където има истинска зима. Истината е в добра изолация и дограма, и конвекторни радиатори монтирани на стената във всяка стая. А климатика постоянно ще ти бучи и духа микроби.