141

Анонимен

преди 7 години

Ооооо боже,на ББ не му давали да се изкаже по медиите.Истината е,че той не спираше да дърдори и да се самовеличае и никой не можеше да го прекъсне.Беше като една латерна,която като зацикли на едно място и спиране няма.Много сте елементарни,бе.Като целия електорат на ББ.Както тай сам обича да казва:"Аз съм *** и вие сте прости,затова се разбираме".

140

иво

преди 7 години

Страх го е май от колесника !!!

139

До 160

преди 7 години

Валерко Симеонов,ти ли си?Новият президент те превъзхожда многократно и по интелект и по поведение.Народа му се довери и не съжалява.Има най-висок рейтинг в държавата,по-висок е имал само П.Стоянов.А ти парламент няма да видиш,защото хората те разбраха какво *** л...о си и никой няма да гласува за теб.

138

до 159

преди 7 години

Бате, президента на републиката да ходи с Ryanair до Брюксел може би вече е малко прекалено...Иначе ми идва малко повече ПР-а, че ще ходи с военен самолет, на кой му пука..

137

Анонимен

преди 7 години

За зложелателите на презисента ще кажа,че този поилет спестява 4500 л.гориво/съобщено беше в новините по Нова тв/х 2 лв.са 9000 лв.,а не 800$.Ама драскайте си,щом злобата ви е в повече.

136

Hardrok Monika

преди 7 години

Ko da prai, Elenka, lubovta iska jertvi...za Sergay...za partiata..

135

Около тепетата

преди 7 години

До Васил ИвановНе знам дали си запознат, но заедно с официалната делегация също така пътуват журналисти и оператори, които да отразят, надяваме се адекватно, официалната среща. За това пътниците са доближили 60, а не трима-четирима, както Вие сигурно бихте пожелали.

134

Aff

преди 7 години

Sha plashi europa s spartanski sankcii?

133

Анонимен

преди 7 години

Ако целта му е икономии щеше да си резервира полет с уизеър.

132

Анонимен

преди 7 години

от София до Брюксел най-скъп би бил полетът с еърбъса, тъй като ще изгори 9000 литра, докато за същото разстояние разходът на спартана ще е 5400 литра

131

Анонимен

преди 7 години

Много пажове е взел със себе си.

130

Анонимен

преди 7 години

Не само са по-ниски,а са двойно по-ниски.Новият президент не е като парвенюто-премиер ББ,за който харченето на държавни пари се беше превърнало в хоби.

129

Cok

преди 7 години

Sparthan harchi po-malko gorivo ot luksoznite automobili na ministrite, diplomatite i bavachkite na prezidenta ot dance?!

128

A4

преди 7 години

391 minuti leti...oste ne kacnal....oooooo....kolko oste mu ostava?

127

ponti

преди 7 години

версията за "по-евтиното" пътуване е за нагло-любопитните ***. не че не е истина, но това е проформа. основната причина е, че Радев иска да демонстрира както тук,но най-вече в Брюксел, че ДРУГА ВЛАСТ дойде по нашите земи! Евала, Генерале!

126

Анонимен

преди 7 години

Едно време летяхме на Ту-та и раздрънкани Ан-чета, имаше работа за всеки и здраве без пари. "Боинг" беше мpъсна дума и се преследваха признаващи те я. Ако генерал Радев иска да върне това безметежно време редно е да ползва и символите му, в противен случай подменя народният вот.

125

Анонимен

преди 7 години

До летецАко беше наистина летец, щеше да знаеш, че говориш глупости. То всъщност и летците са мега пpоcти паpчета де, особено в България...

124

до БРАВО

преди 7 години

Не го оплюваме , но или прави икономии от парите народни , или си разхищава , като Бойко. Румен не от всичко пести , а от това, което впечатлява хората.

123

летец

преди 7 години

Тва да отидеш на официална визита с военен самолет си е опасна работа. Я си представете американския президент да кацне в София в Б-2 или Путин да пристигне на Ту-160, ще го острелят още на границата.

122

Анонимен

преди 7 години

До БРАВОTи май не си си направил труда да прочетеш с разбиране дори статията?Имаме и по-евтини възможности. Пък айде няма нужда да ми се прави на интересен!Отделно, че 3 футболни отбора народ няма какво да ми се мъкнат като свиснки черва по Европата само на разходки и да се снимат със забележителности. Видиш ли бил военен, пък на нас фризьори и маникюристи ни трябват за президент!