82

до Гавра

преди 7 години

при 144 сигнала въпросът е защо не е в панделата, където му е място, а не защо са го били. Ясно си личи ще има нужда от превъзпитание!

81

боби

преди 7 години

за мен извода от този случай е че охранителите незабавно трябва да почнат да бият шамари на цацата, та дано си размърда дебелото г ъ *и щ е и да свърши поне малко работа.Що за безобразие е срещу някой да има 144 подадени заявителски материала и ни дело ни разследване , нищо та нищо.И за какъв дявол са ни полиция, прокуратура, съд и разните му там дебело г ъ з и безхаберници.

80

Анонимен

преди 7 години

Охранителите най-вероятно са гербаджии! Агресията е пословична за тях!

79

Хайде

преди 7 години

за злорадстващите да поясня!Никой нищо няма да им направи на охранителите!Първо-дрогаджиите си знаят н.асраните г.ъзове и не подават жалби!Второ,най-вероятно персонала на заведението ще подаде жалби с/у тях.Трето,нямат медицинско и няма как да имат такова от един символичен шамар!И последно за такъв шамар прокуратурата не се самосезира!Така че хейтърчета-лек ден и ДГД!

78

ГАВРА

преди 7 години

Ето го клипа в който се вижда как "охранител удря шамар", а за душенето и другите няма да говорим ...https://vid.me/UIOt"Няма нарушение на охранителите, действали са доста професионално" - 1 бие, 3ма гледат?Само да подскажа на хората с коментари "смърт за накромана" и подобни, че утре вашият най-прекрасен син ще бъде бит по същия начин, защото е направил проблем, че го лъжат със сметката. За тъпия сотаджия е важно днес да се похвали, че е пребил някой - ПРОФЕСИОНАЛНО!!!Успех ***!!

77

Въртипух

преди 7 години

Та за какво е полицията,ако не да ни сгрее когато се разпищолиме много?Боят е възпитателно средство,браво на ченгетата, заслужават награда!

76

Анонимен

преди 7 години

И защо МВР ни дават тази информация? Да защитят охранителите или да ни покажат колко неадекватни са те ?

75

Анонимен

преди 7 години

До 75Жената да не мислиш че е знаела кои са и що са. Отделно хем ревете че нямаме гражданско общество, хем някой като се опита да направи нещо пак не сте доволни.

74

сминдух енд чесън

преди 7 години

Аз пък виждам в неадекватно състояние младеж вероятно колабирал и друг едър мъж му бие шамари да се свести т.е .един вид му спасява живота.

73

до 74

преди 7 години

а трябва да се напише

72

Анонимен

преди 7 години

На жената, която е СИГНАЛИЗИРАЛА, да и влезнат в къщата, или да и дръпнат чантата тия хубавци, да види колко е гот да си либерален.

71

Пффф

преди 7 години

"Няма нарушение на охранителите, действали са доста професионално." Този дали ще е на същото мнение ако някой набие шамари на децата му? Не оправдавам двамата наркомани, но в конституцията ни не пише: "ако някой е криминално проявен, може да упражните насилие над него".

70

кофти момчета

преди 7 години

Щом са заспали , значи са жълтаци(хероино зависими), тоест хора от който обществото няма нужда, те причиняват само страдания на близки,роднини и нищо неподозиращи хора..Когато са в криза полудяват, трябват им смешно пари да си купят и да се оспокоят, за да набавят тези пари трябва да гепят, излъжат и какво ли още не..Това е много коварна и трудноизлечима болест, се едно някой друг ги командва, не са тези момчета който са били като нормални..В испания има силна социална програма с хероин...

69

Анонимен

преди 7 години

Тези са също като онези който биха онзи човек който им беше свирнал с клаксона за дето са го засекли.

68

Това е истината!!!!!

преди 7 години

Абе по правило тези барбиячи е трябвало да обезвредят бързичко младежите, да им сложат белезници, да ги проснат на земята, и да изчакат полиция!Боят не е разрешен и затова сега ще ги дърпат!Това е! Точка!

67

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да си пишете тези ***..ли от СОТ нямат право да бият... Сега е редно от полицията да ги подведат под отговорност, ако имат разрешителни за оръжие да им ги вземат да им дойде акъла......

66

до 67

преди 7 години

Точно според този закон НИКОЙ освен полицията няма право да ограничава свободата на лица.Ти си прав до някъде, въпросът, е че случката се случва извън заведението т.е извън охраняваната територия.но ди=ори да е охраняема те нямат право да използват всякаква сила.Не ме разбирай погрешно аз съм ЗА да им се хвърли един бой на лекетата но закона е на тяхна страна по принцип

65

Анонимен

преди 7 години

Тези охранители са егати тъпите парчета. В такова неадекватно състояние, едно шамарче може да е фатално. Я вратлето да се откърши, я да си глътне езика или да му се повдигне и задави. И после едно хубаво да си го излежат.

64

до закон

преди 7 години

Според ЗЧОД на територията на охранявания обект охранителите могат да задържат лица и да използват помощни средства, чети преди да пишеш. Друг е въпроса защо не са ги задържали и предали на полицията, а с аги ошамарили.

63

Стефанов

преди 7 години

Малко са ги били. Оставете охранителите да си гледат работата.