98

до Мустафа

преди 7 години

Времето вече е отсъдило- Германия е една от най-проспериращите държави в света------Не още Мустафа.Процесът запуснат след края на Втората световна война все още не е приключил.Но, скоро, много скоро - в рамките на десеттина години....

97

Циник до 119

преди 7 години

Този Шулц - няма никакъв шанс! Немците видяха - каква е ползата от брюкселските предатели - никаква! От Шрьодер насам - СПД губи електорат! Вече никой не им вярва , че са социялни! Шрьодер разреши "Цайтфирмите" това съвременно робство!

96

Българин от Германия

преди 7 години

А сега оня мухль о Шулц, дето се връща от Брюксел и се глаши за Канцлер-кандидат на Социалдемократите изтърси следната глупост: "Идвам в Берлин, за да работя за Еропа !"Значи не за благото на германския народ.

95

Мустафа до циник

преди 7 години

Нуждаеш се от смяна на обкръжението -ела в Кърджали и, може би ще промениш убежденията си.

94

Циник до заптието

преди 7 години

Германия беше просперираща... преди библейската напас*т от мюсюлмански търтеи да я напълзи...сега е на път да фалира - заради милиардите, които пръска да хрантути търтеите!

93

Циник до 108

преди 7 години

В най-близкото ми обкръжение 90% от немците "под сурдинка" споделят отвращението си от арабскоафриканските тарамбуки - казвам им го в лицето - единстветия легален начин за съпротива е - да пуснат в урните бюлетина на АФД!

92

Българин от Германия

преди 7 години

Кога ще се създаде АЛТЕРНАТИВА за БЪЛГАРИЯ, подобна на Алтернатива за Германия (AfD) ? На Каракачанов ли да разчитаме, на друг ли ?

91

Мустафа до анонимен

преди 7 години

Времето вече е отсъдило- Германия е една от най-проспериращите държави в света, освен това не се пише "италиянци", погледни си образованието, а после оправяй политиката!

90

Циник до 107

преди 7 години

Немците станаха жертва на неолиберални прости*тутки от Берлин, и Брюксел! Аз живея , и работя сред тях...под повърхността на политкоректността вече им ври, и кипи!

89

Анонимен

преди 7 години

Справедливо, а ? :) Ами който си ги е искал - да си го вземе - т.е да си ги взема вкъщи.

88

до Циник 98

преди 7 години

Браво на Вас ! И ние със съпругата, както и дъщеря ни и зетя ще гласуваме за AfD. Познавам и доста други германци и българи тук които мислят трезво като нас. Дано AfD да спечели поне 20%. Вие не сте никакъв ***, а здравомислещ българин ! Поздрави !

87

до Мустафа

преди 7 години

Меркел не е сама, тя има подкрепата на народа си... германците не са глупави!?-----Мустафа, Германия и немците вече не са това което бяха, Италия и италиянците също вече нямат нищо общо с древен Рим!Според проучване 40% от мъжете в Германия искат да изпълняват функциите на домохазяйка!?Кой крив, кой прав - ще отсъди най-строгия учител и съдия - Времето!!!Както казват руснаците "Поживем - увидим."

86

Циник до 104

преди 7 години

И България не е решение!

85

Циник до заптието

преди 7 години

Какво реши? Пращай ханъмите за Харманли, че афганистанските бекове са загорели..скучно им е! Ще ти оправят ДНКто завчас! Пхахаха - турски шеметако

84

Българин от Германия

преди 7 години

Днес се разходихме по обяд из центъра на нашия средно-голям, все още "гемански" град.Тълпи от брадясали таласъми, гледащи настървено на младите бели жени и с кръв към придружаващите ги мъже, ако има такива. Свидетел съм на ГЕНОЦИД над немския народ, чийто основателка е Меркел. Почти всяка арабка която срещнахме е или бременна, или с 2-4 дечурлига подскачащи до нея, най-често и двете. Режима на Меркел ни доведе до това положение, май с жена ми-германка ще се местим в България.

83

Мустафа до анонимен

преди 7 години

Не забравяй, че Меркел е жена

82

Циник зо заптието

преди 7 години

Ми айде...пускай ханъмата на арабите...може и сестра ти...и ***..и братчедките! Дай им целия ви джинс...да се възползва! Пхахаха - турски шемет!

81

До 78

преди 7 години

Мустафа,ти си кръгъл ид..от.А Меркел как не можа да осъзнае,че тази *** ще тръгне към Европа и ще я залее.Това са хора с друг манталитет,култура и религия.Те никога няма да се интегрират и да станат европейци.Те вече се опитват да налагат своя начин на живот и да се гаврят с нашите ценности,култура и с децата ни дори.Това е недопустимо и трябва да спре.

80

Мустафа до циник

преди 7 години

Потентноста на арабските мъже е нещо от което можете да се възползвате, вместо да роптаете

79

Циник до 96

преди 7 години

И аз...имам гражданство , със съпругата ми с 2 ръце ще гласуваве за AFD! Дано немския избирател представи квитанцията на бабишкерника..и я изрита от канцлерското кресло!