51

Анонимен

преди 7 години

Комунизмъ на Живков ни направи сега роби 3-то качество работна рака на Запад

50

Само ГЕРБ

преди 7 години

При комунистите преди 10 години нямаше еврофондове и хората гладуваха. После при ГЕРБ хората се видяха с пари и започнаха да си купуват жилища, нови коли и масово да ходят на екскурзия в чужбина.

49

А Н Т И

преди 7 години

Хвалби, хвалби нови безчет,само за да гласуваш за ГЕРБ!Бай Борисов те води до ГРОБ,но си виж пак празния джоб !

48

Извънземен

преди 7 години

До Само ГЕРБСтроял магистрали и санирал ли? С какви пари бе тъпaнар?? Знаеш ли че тези магистрали за нищо не стават? Оня ден ходих до Стара Загора - новата му магистрала е ужасна. Има пропадания, и гърбици. Караш и се друсаш като ***. Нищо не става от тази магистрала. А Санирането??? Знаеш ли че санирането на един апартамент, излиза 17 000 на данъкоплатеца? Аре спри да дрънкаш глупости, става ли? ГЕРБ нищо хубаво не направиха за тази държав. За народа пък изобщо не се сещат.

47

Анонимен

преди 7 години

хич ме не еня ГДЕ СЕ Е НАРЕДИЛ ББ, ПО МЕ ЗАСЯГА РЕШЕНИЕТО НА БСК, КАМАРАТА НА ИНДУСТРИАЛЦИТЕ ДА ДАДАТ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ОТ 460 ЛВ- НА СЪД ЗА ДА Я ОБЯВИ ЗА НЕЗАКОННА ТЕ ЗАСТРАШАВАТ СИГУРНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА. КОЙ ПОДАРИ БИЗНЕС ЗА МИЛИАРДИ В РЪЦЕТЕ НА СЛУЖИТЕЛИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ЗА ДА ДЪРПАТ РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА , КОЙ ЗАСТРАШАВА РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И ТРУДОВИЯ ПАЗАР, А ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР КАКВО ЩЕ КАЖЕ ПО ВЪПРОСА.

46

AZ22

преди 7 години

Дори самото споменаване на Борисов редом със Стефан Стамболов е кощунство!

45

Анонимен

преди 7 години

Сърбия и Македонци не са в ЕС а са от 20-30 години в Германия а сега наще строители като отидат в Германия работят точно за такива , заради КАПСУЛОВАНИЯ ни Комунизъм на Живков

44

Гаранция

преди 7 години

Живков няма да се върне, но Народният съд ще - сигурация!

43

Анонимен

преди 7 години

Какво "умно" сравнение са направили селянжърите направо да си умреш от смях! Как може тоя филията с мас да го сравнявате с всички останали? Та този на малкото пръстче неможе да им стъпи. Вземето го запишете й в историята децата да го изучават и да разберат за какъв главок са гласували "умните" им родители. Да знаят и да помнят че този е закопал и родителите им и тях а й децата им които ще се родят след време ако изобщо останата на мутренската територия!

42

Анонимен

преди 7 години

Евгения Живкова на съд в Хага заради дядо си , няма бизнес ала бала кръц пръц

41

Анонимен

преди 7 години

Нямало тоалетна хартия ... какво значение има тук някаква си тоалетна хартия, когато иде реч за борба срещу капитализма и империализма на загниващия западако трябва с неизбърсани *** ще ходим но няма да допуснем победата на ретроградните сили и мрака на капитала да се спусне над работническата класа и селяните на България.Ура и напред до пълна победа !

40

Анонимен

преди 7 години

Тоа дъртия само като го видиш на снимк

39

Само ГЕРБ

преди 7 години

На изборите пак ще подкрепиме Боико Борисов защото само той строи магистрали санира нахората жилищата.

38

Анонимен

преди 7 години

България ако не е служила на Русия още преди 20 години можела да е в ЕС а не от 2007 , само Тодор Живков в виновен няма кой друг

37

Анонимен

преди 7 години

Един дърт перверзник с очила който капсулира Държавата цели 35 години , как да не го мразиш сега

36

Анонимен

преди 7 години

Последния политик защитавал националните интереси е Тодор Живков.

35

Анонимен

преди 7 години

верно че внучката на Живков може да излежи присъдата на дядо си а дали Държавата иска това , на дали

34

Анонимен

преди 7 години

Само един немски Журналист е в състояние на докаже дали Тодор Живков е върнал 7-те млн. на Държавата и това е Юрден Рот който без да се страхува пише за българскта Мафия , така или иначе Държавата няма да се наеме с това

33

Анонимен

преди 7 години

Що за безсрамно сравнение!!! При Тодор Живков народът благоденстваше, при Борисов над народа се извършва геноцид!!!

32

Анонимен

преди 7 години

Вярно е, че Борисов повече власт няма да види.Всички патриотични, прогресивни сили начело с БСП ще направят съюз в които ще влязат ДПС и патриотите ... и край ЕС / Натоздравей СССР !