14

ГАДОРЯН

преди 7 години

А имаше времена когато целият свят е треперел пред страшните огромни брадати викинги!!!!

13

Абдулкарим

преди 7 години

Шведите са толерантни към всичко, което НЕ е нормално.

12

Циник до 8

преди 7 години

Искаха да съдят шведска журналистка - направила разследване - според което 300% са се увеличили изнасилванията след началото на МИГРАНТСКАТА ИНВАЗИЯ! Същата интервюирала ДОКАЗАНИ УБИЙЦИ МЮСЮЛМАНИ - те и се присмивали, че след КУРОРТА(затвора) щели да продължават , да убиват , и извасилват неверници! Да живее мултикулти...и неолиберализма!

11

онбашията

преди 7 години

шведските "мъже" решават какъв им е пола като навършат 18, и пикаят седнали за да не обиждат жените с това че могат и прави, съмнявам се да има начин швед дори да се оригне пред жена, камо ли да я изнасили. цивилизация е това, не са като вас примитивни расисти и ксенофоби :)

10

Наблюдател

преди 7 години

Последици от шведската толерантност. Тия много бавно "втасват"

9

До 1

преди 7 години

Въпросът ти е ***. Ако са етнически шведи няма проблем да изнасилват и стриймват, само бежанците не могат?

8

Анонимен

преди 7 години

Кой нормален човек ще дири нещо в световния клюкарник Фейсбук?За мен липсата на регистрация във Фейса е показател, че даден човек е запазил нормалността си!

7

Евролибераст

преди 7 години

Сега да видят те хубаво ли е в затвора, без право да излизаш повече от два пъти седмично, без право да се къпеш повече от веднъж на ден, никакви развлечения освен билярд, баскет, фитнес, и басейн, и само на едни мижави 400 грамови пържоли в гъбен сос със някакви си три франзелки! ама да са мислили преди да нарушават строгите шведски закони, никой не им е крив!

6

хммм

преди 7 години

поне напишете че са мигрaнти бе медия! Във всяка една друга такава се съобщават имената дори, само при вас както винаги се прикрива всичко освен ако не са Митко Горанов, Петър Михайлов или друг българин. За пореден път...продажници.

5

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че не са етнически шведи. Има снимки на извършителите по английските сайтове - мюсюлмани са. Интересно какво е правила полицията няколко часа, след като граждани са алармирали за престъплението? Вероятно такива неща се случват всеки ден, полицията и правителството си траят и крият. Сега не са успели да го скрият просто защото е било предавано пряко по социалната мрежа. И дотам стигнахме, полицията да си върши работата само ако престъплението се извърши пред очите на стотици хора!

4

Циник

преди 7 години

Мда....шведски ...ъъъъ...осеменители....пЪрдон....обогатители...

3

Анонимен

преди 7 години

Ако са шведи емигранти са невинни по принцип.

2

Анонимен

преди 7 години

Гарантирано са мюмюни. Това на снимката май е джамия

1

Анонимен

преди 7 години

Етнически шведи или пришълци?