26

Анонимен

преди 7 години

С това плащане и Сорос сте наистина ужасно жалки не разбрахте ли най сетне че ви мразим безплатно.

25

Тръмп е велик

преди 7 години

Протестиращите са *** като говнопевицата мъдона и тем подобни из-роди. Това не са хора а са вампирясали деградирали морално нехора. Тръмп е велик. Само напред. Простиращите да отиват да работят ама не с гъзовете и пу-тките си.

24

hodrchapovylnite

преди 7 години

Кучетата лаят кервана си върви. И в БГ и в Америка има много хора,на които им дойде до гуша от така наречената демокрация.

23

турчина

преди 7 години

Малка България и САЩ много си приличат особено сега. Ще бъдат едно към едно когато се появят умните и красивите в София. Американските умни и красиви са повече. Сорос е недоволен.Рептилката не спечели.

22

Анонимен

преди 7 години

До 21Именно че е Америка - хванат ли те с наркотици - яко без вазелин. Бедните по затворите - "звездите" по рехабите и санаториумите.

21

комитата

преди 7 години

според мен досега не са протестирали щото не съм им плащали ,като у нас,,но от сега нататък ще има много секс за всички////

20

Анонимен

преди 7 години

20 Пътник е тикватати и любимата ти Русия. Щатире са по жизнени от всякога.

19

Анонимен

преди 7 години

18 Кое става лошо бе . Това е америка. Какво по точно може да им направи.

18

Българина

преди 7 години

Тръмп просто е резултат на други процеси. След 30 г ще има няколко америки, северна, южна и източна, сащ са пътник. Историята е показала, че колкото повече се занимаваш с чуждите проблеми, толкова твоите стават по големи и те затискат. От 50 г сащ бъркат все в чужд г з. В началото е хубаво, но вече стигнаха до миризливата част...

17

турчина

преди 7 години

Да са прокълнати всички които си продават душата! Всички геновци и подобни продажници и "протестиращи" както и работещите в "медиите" които се продават.За 60 години "живот" в това доста низсше измерение което е своеобразно "училище" те продадоха душите си.

16

Анонимен

преди 7 години

До 14половината "звезди" са алкохолици или наркомани. Ако Тръмп реши да се заяде с тях става лошо

15

Анонимен

преди 7 години

Управлението на Тръмп започна успешно, деградиращите общности вият от яд и се тресът от злоба и място не могат да си намерят,затова са тръгнали по улиците.

14

Нане и Вуте

преди 7 години

Нане, а да одиме да протестираме.За кво?Па не знам.

13

турчина

преди 7 години

Демонократите са такива. Като спечели техния са доволни. Дори и да спечели с малко. Като спечели противника са недоволни. Демократите са Шарлита. Всички са шарлита с плюшени мечета.

12

Анонимен

преди 7 години

12 Как по точно си го предсравяш това. Холивуд е вдна огромна силно печеливша и даваща непрекъснато рабитни места индустрия

11

Анонимен

преди 7 години

Обама влезе със 79% рейтинг в Белият димТръмп влиза със 40% рейтинг.Обама излезе със 60%Тръмп ще излезе след ......месеци или години със ....... Не се знае все още. Не се знае и дали няма да бъде импийчмат

10

Анонимен

преди 7 години

Надявам се Тръмп да ги сложи в ред тия прекалено разглезени холивудски знаменитости...:-) :-)

9

Анонимен

преди 7 години

Баба Мадона за права тръгнала да протестира. Целуна без да пита на сцената по време на концерт един, а оня без малко не се издрайфа. Въздаржа се с видима погнуса. Ако беше станало обратното - 60 годишен чичка да налита на младите девойки по сцената, щяха да ревнат че било сексуален тормоз и едва ли не изнасилване...

8

Доктор Сър Пичук

преди 7 години

Да живее САЩ, да живее капитализма и неолиберализма!!! Долу русия, путин и комунизма!!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Нека голямото реване започне сега :) Тръмп ще ги оправи всички дето пискат за "права". Особено ония левите резбички, разните му там феминистки, мексиканци и да не забравяме - обонговците.