66

абсолютно вярно

преди 7 години

До този кукуПод руски ботуш във Варшавския пакт дори нямахме право на глас ,а само ръкопляскахме на решенията от Кремъл ! А сега свободата ни дойде "много" , оплакваме се дори че имаме право на глас и без наше съгласие нито един закон в ЕС не може да се приеме ! Неблагодарен народ ,не знаещ интересите си ,не знаещ какво всъщност иска !

65

Анонимен

преди 7 години

До от сега нататък в западна европа ще намериш само източни ***

64

бг

преди 7 години

Плевнелирв не се възползва от властта и жена му беше в сянка без охрана и харчове от нашите пари,без да ползва вила "Калина",а Радеви ще се възползват ли на гърба на данъкоплатците както комунистите обичат да злоуптребяват с власт?Плевнелиеви скромни,Първанови не,а Радеви? Не може антикомунисти да искат Йотова гордо да се пъчи май имаме доста *** у нас за жалост!Важен е моралът,а не как изглеждал и колко бил "представителен"Радев да знаят троловете

63

този куку

преди 7 години

ще ни върне под руския ботуш ,да ни мачкат "братушките" както ни мачкаха до преди да влезем в ЕС !

62

Анонимен

преди 7 години

До мене ли си мишка ли си не те знам а къде искаш да бъде церемонията бе *** ,в синагога или в католическа църква.България е православна държава и би следвало церемонията да бъде в православен храм.И да отбележим Радев не може да бъде коронясън защото не е от царско потекло.Аман от ***.

61

от сега нататък

преди 7 години

жална ви майка ! Аз си стягам куфарите и газ към западна Европа ,че ще дойде ден когато ще пътуваме с визи !

60

Сократис

преди 7 години

Ако перефразираме формулировката на френския Херолд,можем да кажем-Президентът е мъртъв! Да живее Президентът!

59

ПЛАМЕН

преди 7 години

ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ .НАДЯВАМ СЕ ПРОКУРАТУРАТА,СЪД И МЕДИИ ДА ЗАРАБОТЯТ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ.ВЕЧЕ СЕ ВИЖДАТ ПЪРВИ НАЧЕНКИ В ПЛОВДИВ

58

Анонимен

преди 7 години

До 66Дайте по-подробен анализ на тази фраза, за да ви се посмеем отсърце!

57

Анонимен

преди 7 години

Пред нас просторите са сини!

56

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев е толкова превзет...не може да говори естествено. Пълен ***.

55

УСПЕХ

преди 7 години

Пожелавам Успех на Радев . Горд съм че гласувах за Президент Българин .Пояснявам - Плевнелиев беше Президент на Електроразпределително Дружество ИВН и взимаше Дивиденти , в същото време тези пари отиваха в ИДИЛ ,кръвта вода не става , плевнелиев е Мюсюлманин .

54

Анонимен

преди 7 години

пропуснали сте и фразата на Радев: "Да не сме заложник на миналото, а творец на бъдещето"За 72 часа от силната реч в парлам(ента)ата, новия президент обърна рязко палачинката.честита но 2.5 млн излъгани, за пореден път

53

Анонимен

преди 7 години

БРАВО НА РАДЕВ ! ЖЕЛАЯ МУ УСПЕШЕН МАНДАТ!

52

георги сс

преди 7 години

Този *** Радев ще е първит президент на,който ще му се направи инпийчмънт.Руска ***,продукт на Решетников и Доган.Не му ли стигнаха към 200 000лв обещетение?Цял живот е ял държавна пара,алчен и за още от нея.Свинята Ламбо добре си изпълну ролята на посредник.

51

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност ще е по-добър от плевела.

50

Анонимен

преди 7 години

Безупречна церемония,безупречен нов президент,безупречна първа дама,успех в държавността!

49

Анонимен

преди 7 години

Много сте жалки критиците на Радев... Страх ли ви е, гузни ли сте, какво ви става?! Човекът още нищо не е направил, изчакайте поне да го видите какви ще ги върши! Какво треперите предварително???

48

голю босев

преди 7 години

Радев вече е президент и ще използва цялата власт дадена му от конституцията , да се ръкува с важни личности, и да се прави на велик.

47

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИ, вече имаме ПРЕЗИДЕНТ, от Вас зависи да изберете и БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР !!