83

Kit Chelin

преди 7 години

Преди два дни в сайта един герберастки *** беше голям апологет на др. Борисооф, човекът който за 7 г. унищожи тотално България. Този образ не може да бъде в опозиция, тъй като ако не е на власт ще топи непрекъснато страната ни в Брюксел, ще организира платени протести и окупации ще лъже и манипулира по всички купени медии и журналисти за стабилното състояние на България. А то е 3 пъти увеличен външен дълг, 3 % усвоени фондове от новия програмен период, нищожни инвестиции, тотално разделение на

82

Бойко

преди 7 години

Аз се чудех къде се омете цялата *** от шестима комунисти-депесисти с по седем компютъра за гласуване всеки,а те къде били!!! О-оооххх,елате ми пиленца,да ви свия шушоните крадливи и да ви проверя девствеността!!!

81

socialen

преди 7 години

За какво мечтаят хората според Борисов и какво им дава той?

80

Закъсах го

преди 7 години

Този едва го изтрайвам. Нинова не я харесвам. "Коалицията" на патриотите са орел, рак и щука. Марешки е бандюга. Реформаторите са невъзпитани арогантници /затвърдиха мнението ми на клетвата на Радев/. ДПС е турска партия. АБВ са ренегати и сбирщина от предатели. Е, за кого да гласувам?

79

Боко

преди 7 години

Снощи Нинева ми сервира- едното беше вкусно а на другото му се наслаждавах,та на сутринта се събудих леко изпотен.

78

оффф

преди 7 години

Тоя банкянски бивол напълно е изгубил връзка с главния мозък!

77

оффф

преди 7 години

Тоя банкянски бивол напълно е изгубил връзка с главния мозък!

76

Анонимен

преди 7 години

Пътник си.Свиквай.А после породължавай да си мечтаеш.

75

Нурай

преди 7 години

Караянчева ми дължи единадесет хил.лева от с.Бисер така ли давате на хората

74

ПГ

преди 7 години

Този е хванал влака!Давал ни каквото сме мечтали?! Да аз мечтах всичките ми приятели да заминат за чужбина, мечтах да ме управляват крадливи политици, дето говорят в първо лице единствено число, когато говорят за пари на ЕС, и когато говори за метро, магистрали, пречиствателни.. сякаш ги построил с двете си тъце.. а забравя да каже за стадионите и игралните площадки в села където има 25 пенсионера, как се харчат пари само защото трябва да се похарчат! Да се вземат процентите от когото трябва

73

Анонимен

преди 7 години

Останаха ти само още няколко дни.А после...твое чудо,та ничие.

72

Анонимен

преди 7 години

Този павиан го изтърваха от контрол тези,които го създадоха и монтираха във властта !Сега е тяхна грижа и отговорност да си го приберат и озъбтят.А те го правят само по един начин.

71

Минаващ

преди 7 години

Борисов дава мечтаното взето от нас на *** гербаджии.

70

Готин

преди 7 години

Аре да си ходиш, главоч....Съсипа България и продължаваш да си мислиш, че ще се върнеш на власт. Идва пролет, Видьов ден, тогава какви ще ги мъдриш? Тъ..па..нар

69

BG IZMET

преди 7 години

BORISOV KYRORTITE SA VASHI NO MORETO NE.IZCHADIA DOLNI NADRYSANI

68

Любомир Първанов

преди 7 години

Не съм мечтал,че след 31 години работа като учител и директор,ще бъда изхвърлен само за 15 минути по заповед на любимата ви Караянчева без никаква причина.Не съм мечтал,че ще изживея нещо,което е изживял баща ми през 1950.Не съм вярвал,че човек може да бъде ликвидиран по политически причини в страна от ЕС.Не съм вярвал,но на сбогуване казах на учениците:"Живеем в гадно и несправедливо време.Свиквайте с това!"Сега мечтая да се махнете,защото искам внуците ми да живеят в България.

67

снайпера

преди 7 години

До Анонимен 78Така е готин, дай си адреса и ще изпратя Баце да ти донесе вечеря!

66

Анонимен

преди 7 години

Балонът се надууууууува, надууууууувааааа ......... ПУК и мат !

65

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо медиите му обръщат толкова голямо внимание.Той дори вече не е забавен.Със всяко следващо изказване дразни все повече хората.Той по-добре от нас ли знае как живеем?Какво ни е дал?И защо става все по-нагъл?Колкото и лош "мат'рял сме,вече ни дойде до гуша.

64

снайпера

преди 7 години

До 70Колко да си скромен бе, бай Иване?!