34

Анонимен

преди 7 години

До 5: "току що Станах фен на Тръмп!"Браво на тебе - значи си зарязал копейките !

33

Анонимен

преди 7 години

Tръмп и Сорос, са на практика еднакви. Само дето единия е по-богат от другия. И единия е по-стар от другия. И единия е клоун, а другия по-малко.

32

Анонимен

преди 7 години

Пак поръчкови бози. Сега и Тръмп диктатор... :))

31

_)_

преди 7 години

ИЗМАМА !!!

30

Анонимен

преди 7 години

Тиранозавърът Сорос този път ще си счупи зъбите. Фашист, по-страшен стотици пъти от Хитлер, защото се прикрива зад "човеколюбие", виновен за милиони смърт посята от и със неговите кървави пари, вижда вече, че злокобното му подмолно влияние е разбрано от света и светът го презира. Вижте му гадната, самодоволна усмивка от това, че "владее" и унищожава живота на милиони хора. Много ще има да се мъчи, много...въпреки парите си.

29

...каза Сорос

преди 7 години

пред "Блумбърг нюз" в Давос, където днес завършва ежегодният световен икономически форум. Три дни в Давос витаеше атмосфера на ужас. Ужас от глобалната политическа катастрофа и рушащият се нов световен ред, прокламиран от Сорос.

28

ЛИСА СИМПСЪН 2000Г.

преди 7 години

КАК Е ПОЛОЖЕНИЕТО СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРЪМП , СЕКРЕТАРЮ МИЛХАУС?ЕМИ РАЗОРЕНИ СМЕ :D-----------------ТЪЙ, ЧЕ ПОСЛЕДНИЯ ПРЕДИНЕТ НА САЩ ЩЕ Е ЧЕРЕН А ПРИ ТРЪМП САЩ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ЩОТО ПОНЕ 1 ЩАТ ЩЕ СЕ ОТЦЕПИ ЗАРАДИ НЕНАВИСТТА КЪМ ТРЪМП И БЪДЕЩИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ КОЙТО ЩЕ СЪСИПЯТ САЩ!

27

Наблюдаващ

преди 7 години

Саддам имах предвид, не Осама. Както и да е :)

26

Анонимен

преди 7 години

аве соросе нафталине колко мисли че ще изкараш още бе

25

Наблюдаващ

преди 7 години

Look who's talking...Абе, Шорош, задръж малко, човекът още не е застъпил наряда :)Бива oлигoфpeнска пропаганда ама такива мозъчни атаки като срещу собствения си президент в САЩ не е имало и срещу Осама Бин Ладен и Кадафи даже.

24

Анонимен

преди 7 години

Г-н Сорос си мисли, че е вечен и безсмъртен. Защо ли не се замисли един ден, като застане пред лицето на Твореца в дена на Страшния съд какво би казал за милионите съсипани човешки съдби в името на парите!. Може би той си мисли, че това са фантасамгории и небивалици.....Покаянието не му е по сърце и душа.

23

бармалей

преди 7 години

До мислещИ за какво го харесваш,м!?За това,че подло удари Англия в гръб,за да спечели 1 млрд долара!?Е,спечели забрана да стъпва в Англия до края на дните си,въпреки огромния натиск от Уолстрийт!Или го харесваш за мерака му да смеси черни и бели,държавите да загинат,и той най-отгоре да командва парада!?И още една камара щуротии!?Виж,приятелю,когато някой мисли че мисли,непременно трябва да се позамисли!Нищо лично,лек ден!

22

онбашията

преди 7 години

ако беше в холивудски филм, 100% ще стане както сорос казва. ама не е - дис ис реалити деар либерал фелоус

21

Дедо

преди 7 години

Не може да преглътне загубата на пари и влияние...Боричкането по върховете е яко ! За нас /простолюдието/ кажи-речи е все едно, кой ще ни пие кръвта...Рокфелер, Ротшилд или тоя.

20

айде, фащай пътя

преди 7 години

Тоя, с парите си, вместо да изгражда върши дивотии!

19

МИРЕШЕ НА ТАМЯН

преди 7 години

въпреки опитите на подлизурските медии да парфюмират

18

СОРОС

преди 7 години

може да е милиардер, но ТРЪМП е вече ПРЕЗИДЕНТ и за него работи цялата държавна машина на САЩ с цялата и мощ. На дъртия СОРОС скоро ще му се случат няколко "хубави" неща. Първо ще се окаже, че милиардите бързо ще се стопят, после няма да има повече успешни сделки, ще бъде разследван за пране на пари и не дай си боже за работа срещу УСА президента. Тогава над 20 федерални разуанавателни служби ще го подгонят като заек по света. А все пак е много възрастен заек....

17

мислещ

преди 7 години

Харесвам Сорос...и си мисля, че почти винаги е прав.

16

Дановски

преди 7 години

Цветната революция (майдана) е като неуправляем вирус, който убива своя създател. Да се насладят на своите си фекалии в пълен обем!Слава на Америка! На клоуните слава!

15

Анонимен

преди 7 години

НА ПУТИНОФИЛИТЕ ВСЕ СОРОС ИМ Е В УСТЕНЦАТА ЩОТО СИ ПАДАТ ПО СПАРУЖЕНИ ДЕДЕНЦА!!