33

Анонимен

преди 7 години

Патриарха не е ли в групата на ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ та го поздравява отделно?

32

Анонимен

преди 7 години

ох, и той чедо на майка България... ще повърна

31

Представителите

преди 7 години

на всички тези други изповедания са само гости поканени на добра воля. Разбира се че Радев ще поздрави българският патриарх и не е нужно да се кланя и прави метани пред духовният глава на мюсюлманите. Всеки може да изповяда каквато си иска религия НОООО в БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ СЕ ЗАЧИТА САМО И САМО ПРАВОСЛАВНИЯТ ПАТРИАРХ!Никой да не ни дава акъл какво да правим.Браво на Радев!

30

наблюдател

преди 7 години

А, Ердоган дали поздрави Вселенския патриарх? Местане, смешен ставаш. Определено не работиш за интересите на България. Защо не се скри в Президентството, а се скри в турското посолство, като опря яйцето до гащите, пардон-до шалварите?

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 56Ти като си грамотен, пиши на български, преди да правиш такива сериозни обвинения.дребосък

28

Анонимен

преди 7 години

Цял народ търпи пренебрежение и неуважени от години, демонстрирано от народните представители от години, от Местан също и от други, няма да изреждам да взема и аз да пропусна някой, но ние не се оплакваме официално. Само в медиите с коменатри и то ако не ни ги изтрият.Тоя и други представители на официалната власт цял ден плюят по новия президент.КАК ТОГАВА ОЧАКВАТЕ ДА НИ УВАЖАВАТ ДРУГИТЕ НАРОДИ? Айде кажи, Местане? Ти на чия страна си и какви сигнали даваш за нашата държава? Тя твоя ли също?

27

Анонимен

преди 7 години

В случая Местан е прав.

26

Анонимен

преди 7 години

Мен пък ме притесняват такива изказвания. Радев ясно каза, че няма да дели българите по етнос религия и партийна принадлежност.Другото е заяждане на дребно или опит да се използва случая да застанете под прожектора с измислени чудовища.

25

Само напред

преди 7 години

ДОСТ - партия на етнически признак ли е? На учредяването и поканили ли са поп да ги ръсне за здраве? Лицемери

24

tres1

преди 7 години

До НЕбългаринИ като не сте българин за какво скърбите - някой да е търсил мнението ви дали ви харесва президента на САЩ или Русия? Отивайте там от където сте и давайте акъл, заедно с претенциите си !

23

Анонимен

преди 7 години

Радев е избран от почти 3 милиона гласоподаватели, а Местан с колко гласа е влязъл в парламента, дали има хиляда? Смешно и нагло е да поучава..

22

Пешо*

преди 7 години

А аз седя и си чакам днесаджийските младежи да отразят хибридката, която РИА, Решетников и компания спретнаха.Ше има да си чакам. Тази новина не е в полза на "инвеститорите", а?

21

Анонимен

преди 7 години

Безспорно всички сме чеда на България,независимо от вярата, но не мисля че точно Местан и компания трябва да го казват, той самия като "истински българин" се скри в турското посолство...защо не избра руското или британското? Най- компрометираните хора правят забележки????

20

Обективен

преди 7 години

Както винаги досега, президента Радев е прав.Конституция на РБЧл. 13.(1) Вероизповеданията са свободни.(2) Религиозните институции са отделени от държавата.(3) Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание.(4) Религиозните общности и институции, както и верските убеждения не могат да се използват за политически цели.

19

tres1

преди 7 години

Г-н Местан ако не знаете то в България има гарантирана свобода на вероизповеданието, но не и равнопоставеност. Кой ви е упълномощил от цитираните един милион другоговорящи българи да съветвате един президент къде, какво и как да го прави. И ако въобще се смятате за българин - научете се да разсъждавате /не само да говорите/ по-прагматично и рационално, това би било по-правилно и добре за вас и онези които са ви изпратили да ги представлявате.

18

НЕбългарин

преди 7 години

Много голяма грешка и неуважение, от това действие на Радев харесва ли му или не той трябва да се съобразява с различната деноминация в РБ. А тези, които искат да се махнем - НИКОГА! Ние сме част от тази държава и с всички демократични средства и действия няма да спрем да се борим за да бъдем равнопоставени не само, както е сега написано на хартия със пресъхнало мастило а реално!!! Малцинства в администрацията, армията, сигурността, по високите етажи на властта!! Това е БЪДЕЩЕТО!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Всяка коза на свой крак!Мастан и той да не остане по-назад. Прави някакви сметки като процент от общият брой имащи право на глас. За предният бяха гласували 1 698 136, това колко % от имащите право на глас е?Не бил поздравил техният човек, и какво от това?!

16

лудост

преди 7 години

България по конституция е православна страна,странно е какво правят *** и предатели като Местан в парламента !?

15

Анонимен

преди 7 години

Еееее, в детскта градина нема тикива претенции..-А на мен не даде от торта парче с розичка- оплака се детенцето на майки си.На страха очите са големи, всички се почустваха засегнати))) Егати сапунката.

14

30125

преди 7 години

Основното традиционно вероизповеедание в нашата държава е православието. Всички вероизповедания се ползват с денакви права. На какво би заприличала церемонията по президентската клетва, ако президентът тръгне да се покланя на стотиците официално признати у нас вероизповедания? Местан да избягва жонгльорствата на тема вяра и вероизповедание.