69

Анонимен

преди 7 години

До 79 до 69В ЕС сме от 10 години, от 1989 са изминали 26 години!от69Нещо гузен ми се виждаш, забравил си борбата ви това да стане и подготовката, подмазването и изпълнението на препоръките на този ЕС.

68

Коча

преди 7 години

Много е хубаво в руската орбита,толкова е хубаво ,че издигат два реда ограда по границите и стрелят в гръб.Сори този път е ред на други народи да им сърбат попарата и просперитета на тези,ний петилетки вече покривахме и мавзолей строихме,да пази бог ,не го пожелавам на никого

67

Анонимен

преди 7 години

Лавров, кога ще се връщате на родната си Планета на Маймуните? Много се заседяхте на Земята.

66

Анонимен

преди 7 години

В пуйкия имат мераци да възраждат империи, спешно издирват някой за султан, показват зъби и сънуват 99 девици.Но... бъркат с математиката.

65

Анонимен

преди 7 години

140 милона пиянки на такава огромна площ ,до сега ако бяха велика нация трябваше да са милиард,трябваше да са истинска жива супер сила,а не кат сега да реват ,*** ЕС да помогне.Вижте им партньорите,само бедняци,скапани държави и мизеруващи народи.Винаги съм казвал ,че Русия е най добрият инструмент на англосаксонците за геополитика,няма как такава бедна страна да има влияние за което претендира

64

Анонимен

преди 7 години

Лавров, пий си Бояришника и не се паникьосвай !

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 75АРМИИТЕ НА ЕС СА ПО-СИЛНИ ОТ РУСКАТА.Това къде го видя бе, на Г.е.Й парада ли, на прайда ли или ти го пошепна на ушенцета Столтенберг?

62

Анонимен

преди 7 години

До Кукловодътмодернизирани МиГ-29 до стандарт 4+ , който с лекота се справя с наличните *** и ФАШки самолетисъщите като тоя дето падна от недоносача Кузя в морето :)Разправяха, че било пилотска грешка - от пушека не видял къде да кацне :))))

61

до 69

преди 7 години

"когато разрушиха държавата ни" - кой ни разруши държавата ?Кой има обръчи от фирми, кой допусна фалит на банки и масова безработица, кой наглася обществените поръчки, кой фалира банка с 3.5 милиарда капитализация, кой създаде СИК, ВИС, Мултигруп, кой опрасква по поръчка, кой поддържа шпиц команда, кой източва здравната каса ?Някой ? В ЕС сме от 10 години, от 1989 са изминали 26 години!

60

Анонимен

преди 7 години

До ВВПте вече ги модернизираха с 6 миг-а, за да има НАТО по какво да стреля

59

Анонимен

преди 7 години

турция се облизва и за косово, но 'де тоз' късмет.Кум Мецан чака с голямата гьоса и гледа от Крим.Подли пуйки...

58

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКАКВОТО ЕС ИМ ДАДЕ И МИНАЛИЯ ПЪТ. АРМИИТЕ НА ЕС СА ПО-СИЛНИ ОТ РУСКАТА.

57

ПИТАГОР МАВРУДИС

преди 7 години

НАВРЕМЕТО ГРЪЦКИ АНДАРТИ БЯХА ПРАТЕНИ ОТ ПОПОВЕТЕ В СОЛУН, В БОСНА, ДА СЕ БИЯТ СЪС МУДХАХЕДИНИТЕ.30 ГЪРКА СЕ БИХА ЗАЕДНО С БРИГАДИТЕ НА РАТКО МЛАДИЧ В СЕЛАТА НА БОСНА.

56

Анонимен

преди 7 години

До АнонименEС на всички руснаци може да даде по едно прасенце, но те вече си имат прасенце

55

Кратун

преди 7 години

....още бежанци и то мисюлмани

54

провокатор

преди 7 години

тоя къде си пъха носа където не му е работа

53

ВВП

преди 7 години

Русия ще модернизира и въоръжи сръбската армия за да се бори с терористите от Косово.

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 14Ако беха стояли мирниТо па ние като стоим мирни като офце сме постигнали нещо. Дори и след ПСВ когато трепаха българи в Македония сме гледали тъпо, както и сега когато разрушиха държавата ни.

51

Анонимен

преди 7 години

И какво ще направи ЕС, ще даде на всичко по едно плюшено прасенце, ЕС в тоя си вид е неспособен на нищо.

50

Кратун

преди 7 години

Сърбите гравитират геополитически около Русия. Албанците - ако въобще към някого, то към Турция. Русия клати крушата и пуска фитили на сърбите, че ще ги подкрепи срещу албанците, разпалва още един конфликт на границата на ЕС и му хвърля горещия картоф да ги умиротворява и да се чуди какво да прави с новите бежанци. Не е коварно?