8

Сократис

преди 7 години

Поредната дивотия за да осигури няколко дена работа на сайтове и телевизии.Това безплодно чесане на езици по измислени теми е като онази игра на развален телефон в която първоначалната дума няма нищо общо с последната...Чуете ли,че новината идва от "Форум за ***" не си правете труд дори да четете!И откога Фейсбук стана официален източник на информация за да се публикуват слуховете му?Защо след като има такава информация въпросната майка не сигнализира Полиция и Прокуратура?

7

Cartman1912

преди 7 години

Още щом прочетете "Facebook гърми" не трябва да си губите времето да продължавате да четете глупости! Facebook гърми, че ваксините причиняват аутизъм, и че кацането на Луната е фалшиво, а да не забравим и, че човечеството е съдадено от извънземни и, че военните ни следят и коспирират срещу нас. А медиите, които си пълнят съдържанието с глупостите, които си разправят помежду си изкукуригалите безделници показват сериозна класа.

6

ined

преди 7 години

Друсат ги с лютеница за да спят повече

5

Анонимен

преди 7 години

Да бе, студентка по медицина... По медицина няма задочно обучение, за да има време студентката да гледа деца, лекциите са всеки делничен ден до 14 часа. Ако пък гледа детето събота и неделя, къде са родителите, някъде по живот ли?!

4

Анонимен

преди 7 години

Претоплена манджа от 1944 година (буквално).

3

Анонимен

преди 7 години

Оф, стига глупости! Поредната истерия след оная за кърменето в мола. Ами гледайте си децата, бе!

2

Анонимен

преди 7 години

Дрогират ги и ги бият и им лепят устите с тиксо. След това като пораснат отиват в училище където им продават дрога още на входа а вътре ги чака чисто гол директор педофил. До къде ще стигне тая държава.

1

Бай Иван

преди 7 години

И тази след време ще лекува хора...