71

До Загрижен

преди 7 години

И какво искаш бе, да симпатизирам на сърбите ли бе, това са най големите врагове на България, и да ппдкрепям шиптарите и то не защото ми харесват, а защото са врагове на нашите врагове

70

Анонимен

преди 7 години

Значи Радко щом използват огнестрелно оръжие е оправдано. Така ли?

69

Загрижен

преди 7 години

Тук е пълно с ***.а.ц.и ... имате ли си на идея да какво става дума в Косово ... ако не беше чичо сам знаете ли кога щаше да е разделена Югославия !!! ???? Нали знаета римскот правило - разделяй и владей .... а и добре, че се появиха руснаците та да спасят Белград. какво да не би да симпатизирате на главорезите от косово ...

68

Анонимен

преди 7 години

Когато се споменат бомбардировките на съюзническата авиация над София скачате да ги защитавате, понеже това било война и било нормално. Относно западните покрайнини и на мен като българин не мие приятно, че са сръбски но това е в следствие на мало.умните ни политици. Не е луд тоя който яде баницата, а е луд тоя който му я дава.

67

Анонимен

преди 7 години

Сребреница не е Косово, но пак сърбите са намесени.

66

Радко

преди 7 години

Сребреница въобще не е Косово и няма никакви косовари, а клането е в следствие действията на отрядите на Насер Орич.

65

Радко

преди 7 години

До 91 Огнестрелно оръжие използваха, имаше наистина масови убийства, но са извършвани чрез разстрел. Четете бе хора не дрънкайте като празна тенекия.

64

Анонимен

преди 7 години

Радко, а сърбите какво оръжие използваха срещу косоварите в Сребреница преди това?

63

До Радко

преди 7 години

Е много си се загрижил за сърбите, на мен както и на 95% от българите не ни пука за тия подлеци

62

до 86

преди 7 години

То българка или сръбкиня не можеш да ги разлечиш, много си приличат. Погледни само нашите набедени за красавици така наречени модели колко са женствени.

61

Анонимен

преди 7 години

По-скоро ще се сближиш с албанците отколкото с македонците на които отдавна са им промити мозъците. Забрави ли простотиите на миленко?

60

Радко

преди 7 години

Във войната в Косово НАТО използва оръжия за масово унищожение, касетъчни срещу мирното сръбско население, има и видеоматериали доказващи това.

59

ma4enik

преди 7 години

Lazhesh se ;Ne e taka Ivcho, do 15 vek bugarski krak na yug ot Balkana ne e stapil, ako izklyuchim obira na pazara v Odrin ot Krum. Za tova nyamate nito edna krepost na yug ot Balkana, vklyuchitelno i taka narechenata "Asenova krepost" ne e bugarsk. A Petari Asen sa Kumani, n sa bugari. Cheti si istoriyata, tya e dosta falshificirana no 30% istina ima.

58

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До до ХА-ХА-ХА !Ти, правиш ли разлика между православна Македония и мюсюлманско Косово ?Все едно и също ли е според теб ?Все едно и също ли е за християнска Европа ?На мен Македония не ми пречи. Рано или късно ще се сближим с македонците, защото сме едно.Пречи ми ислямизирането на Европа !

57

Анонимен

преди 7 години

"Какви българи сте вие щом сте на страната на сърбите"Ами на чия страна да бъдем - на шиптърите и мюсюлманите ли?Никога няма да съм на страната на шиптърите и мюсюлманите.А що се отнася до българската история, която била " писана в Москва" вземи и прочети българската история, писана до 1944- та година. Нея не можещ да обвиняваш, че е писана в Москва.

56

Анонимен

преди 7 години

Сърбите са най-големия враг на България, исторически винаги са били против нас и нашето благоденствие, затова тая държава Сърбия трябва да бъде заличена от лицето на земята

55

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

не поствайте влакове, че каскетите току виж си припомнили младините и току-виж гръмнали некой..

54

Сандо

преди 7 години

Руснаците с Крим го върнаха на запада по същият начин по които те отцепиха Косово

53

Браво на сърбите

преди 7 години

За откъсването на Косово американците убиха над 5000 цивилни сърби, повечето жени и деца. За Крим, който доброволно се присъедини към Русия и то без 1 жертва реват като магарета. Това са нашите "приятели" и "учители на демокрация".

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 63Абсолютно съм съгласен с теб !!! Това са хора които единственото нещо което са чели е руското издание на нашата история, която задължително трябваше да изучаваме !?