82

Анонимен

преди 7 години

Цветанов видя как блъска камъни на каменната кариера, а Борисов му приглася с тъжен тон: О Белене, мой Белене...власт на народа, да измием утайката

81

началото на края

преди 7 години

Fake News

80

---->

преди 7 години

Абонатът на прокуратурата, който се зае да коригира съда?! С гъзa си крадете вече ...

79

Анонимен

преди 7 години

Този наглец вече е изпечен български политик, овъргалил се с олигарси, прокуратура и мафиоти.Човек за когото омертата между политици олигарси и съдебната власт е висше постижение и трябва да се пази с цената на всичко.Чухте ли какво каза, че в България няма олигархия и корупция, че всичко цъвти и връзва.Тези гербавите се самозабравиха и заедно с комунистите също пазители на омертата ще погребат България.

78

Гочевски

преди 7 години

Очевидно е че има няколко тролчета които се опитват да внушат че бешипету са с нов нрав, но ние знаем че те си менят само козината.

77

Гошо

преди 7 години

Ама някой да ви накара насила да подавате оставка? Б.Б. реши да се прави на хитър и използвайки загубата на президентските избори, да се отърве от РБ и ПФ. Така се "отърва", че нищо чудно да загубят и парламентарните избори. Защото само с 4 що годе нормални министри, с 12 нещастници и цели 9 министърки власт се не държи и стабилност не се постига. А Бъчварова, Ненчев и МитOFF направо закопаха кабинета със своята некадърност и непрекъснати изказвания във вреда на правителството и премиера.

76

Галичев

преди 7 години

Абе другаре, защо румънците свалят данъци, а бешипету искат да вдигат? Доказано е че в капиталистически условия не може просто да вземащ от богатите и да даваш на бедните. Богатите винаги ще прецакат бедните. Това е природен закон откак свят светува.

75

Анонимен

преди 7 години

Нахален, по-нахален, най-нахален, ГЕРБажия.

74

Издислав

преди 7 години

Цецоууу колко станаха...апартаментите?

73

апостол павел

преди 7 години

А властта и атмосферата,която наложи Цвета Караянчева в Кърджали-политическа чистка на честни хора и назначаване на тяхно място мажоретка в театъра,теолог във ВиК,агенти на ДС като директори на училища...И Светата инквизиция не е вършила по-големи безумия!Проклети да сте!

72

е па тоя

преди 7 години

не ял и спестил за шест апартамента, високо образован-физкултурник

71

М, да ...

преди 7 години

83ГЕРБ са комунистическите мутри! пп. не ме интересува кой е комунист, кой с етикет "демократ" иначе пребоядисан комунист!Това деление и противопоставяне бе най зловещото нещо което направиха през 90те на мин.век, като по този начин по списък премахнаха специалистите, съвестните професионалисти от възловите служби на държавата или в предприятията! Партииното разделение раздели и съсипа държавата! Интересува ме дали човека е кадърен, спозобен за длъжността която изпълнява, а не коя партиината

70

Гого

преди 7 години

Нито и един глас за ГЕРБ!! Защото тоя път отиваме у реката!

69

Анонимен

преди 7 години

Цветанов че ви оправи.

68

Кк

преди 7 години

Малее каква пародия е българската държава ... Само по мутрата можеш ги позна

67

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Боко Тиквата каза,че министрите му не са били длъжни да му...изпълняват нарежданията и си носели...персоналната отговорност за действията.Абе този екземпляр все повече ме изумява.Недоразвит самовлюбен инфантил,с мания за...недосигаем пожизнен...премиер.Таквоз...чудо едва ли има в целия свят.Всички под него са му...бушони,а той е...ангелче с крилца,вода ненапита.

66

Един от Северозапада

преди 7 години

До СтранджатаСеди си едно време Иванчо, в селската кръчма, и чува селския глашатай, дабие барабанчето и да чете съобщение:-Попа търси кандидати, да омъжи трите си дъщери! И трите са хубави, и трите работни, и трите честни (девствени)!!!Почесал се Иванчо зад врата, и си казал:-Абе, аз на барабанчето ли да вярвам, или на оная си работа????

65

Божил

преди 7 години

Краваршингтон??!! А какво ще кажете за Мочква (дали не беше Мочкова)?

64

Анонимен

преди 7 години

водещия офицер на гербавите марионетки трябва да е начело когато ги поведат към панделата- и децата разбраха че банкянския е едно параванче зад което стоят всички национални предатели управлявани от краваршингтон

63

Божил

преди 7 години

Къде е келнерната Минова с перуката- що не каже и тя някой лаф да се посмеем?