28

Анонимен

преди 7 години

Ако "американците" открито участват в "преизбирането" на Елцин, това е ДОБРО. А ако "руснацит" вадят педофилските кирливи ризи на демокра"с"тите то това е ЗЛО. На това му се викат двойни стандарти !Да не говорим, че Елцин предлага Путин защото е "сетнат ъп" с цел да се сложи на трона безродника Березовски - Мартин Армстронг обяснява трика във филма си Оракула :-).Интересно ако "руснаци" директно участваха в предизборния *** на Тръмп какво щеще да е сега ж "американските" медии ;-)?

27

Анонимен

преди 7 години

Много българи преди 20 години обичахме САЩ. Но след 20 години американско партьорство - мерси, никакъв САЩ повече...

26

един там

преди 7 години

които и дума не дават да се спомене за и без това належащия разпад на Украйна! Значи за Русия може, но за Украйна- в никакъв случай, дори и по този начин да бъдат избегнати хиляди жертви! Така ще е- може би българите не ги знаем и не ги отчитаме всички тези факти, но руснаците малко или много ги знаят, ги отчитат и се позовават на тези факти, търсещи своята правда!

25

Анонимен

преди 7 години

Така както руснаците помнят нацистката обсада на Ленинград и битката срещу хитлеристите при Сталинград с милионите жертви,така помнят и "мизерията,експлоатацията на лихие 90-их и милионите измрели от бедност и студ" дарени им от "демократичните САЩ",пропагандираните реформи на американцките НПО-та, западните инвеститори,5-тата колона и Елцин.

24

един там

преди 7 години

Доста постна статия като цяло, но все пак малко или много е обективна! От САЩ се надяват май на късата памет на руснаците, но руснаците май помнят доста повече, отколкото им се иска на американците! В статията са спестени доста истини, включително и подривната дейност на американците и западняците в Чечения! След това нехайството, по-скоро зле прикритата радост на западняците относно започналия разпад на Русия в края на 90-те! Как да ги обичат- днес руснаците виждат двуличието на западняците...

23

Загубеняци!

преди 7 години

Ами що не си ходите у Русия ,бе .....а висите все у България , като прани колхозни ***.....???!!!А , всички рускини се предлагат , като на пазар на българите ...само и само да напуснат Русия!Отвори Нета .....и гледай сеир!

22

Анонимен

преди 7 години

"Да сте чули Цеца да ходи да пее в Русия?Няма и да чуете."Потресаващ критерий за това дали се разбират две държави- ходела ли Цеца да им пее. Ако не ходела, значи са смъртни врагове...

21

Анонимен

преди 7 години

Дааааа, сърбетата обръщат спестяванията си в рубли, а не в долари и евра....Някой спомня ли си по времето на СИВ дали и в другите сателити имаше такова чудо невиждано като "преводната конвертируема рубла" или пак само ние сме се правили на по-католици и от папата?

20

Анонимен

преди 7 години

Да сте чули Цеца да ходи да пее в Русия?Няма и да чуете.

19

Анонимен

преди 7 години

"Ние също преди да станем пълноправни членове бяхме партньори на НАТО."Нещо съвсем се оплете в глупостите си. Ние бяхме подали заявка за членство и беше в наш интерес да сътрудничим. Не знам дали ти е известно, че Вучич преди няколко месеца заяви, че Сърбия няма никакво намерение да влиза в съюза и сътрудничи единствено поради регионалните интереси на Сърбия.

18

Анонимен

преди 7 години

"И това не и пречи да провежда съвместно военни учения с алианса...хаха"Ти между сътрудничество и членство правиш ли разлика глупи? Сърбите разполагат с лукса да си бият камшика всеки път, когато не са съгласни с действията на НАТО. Не плащат вноски и не са длъжни да се съобразяват със заповедите му.

17

Анонимен

преди 7 години

Миналата година американски конгресмен /ако не греша/ изнесе лекция пред студентите от дипломатическата академия в Русия и отговори на техни въпроси. В статия в американски вестник писа,че бил изумен от антиамериканизма на студентите. Само глупав човек може да се удивлява на антиамириканизма като знае какви ги вършат в целия свят. Вчера в амер. вестник писаха,че ако в света приемат амер. критерий за намеса в техните избори от Русия то 81 страни трябва да обявят санкции стрямо САЩ за същото.

16

Анонимен

преди 7 години

само не мога да разбера защо всяка 5 та статия трябва да е за Русия а нито една за А.ме.ри.ка , оффф извинявам се , не съм погледнал кой я е писал , сега всичко ми е ясно

15

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости! Руснаците себе си мразят, та някой друг ще обичат.

14

Анонимен

преди 7 години

За 26 След посещението си в САЩ отвратен от представянето на учението му Фройд казал на заминаване на пристанището според биографа му "САЩ се една грешка. Грешка гигантска,но все пак грешка". Не перифразирай тези думи за Русия.

13

Анонимен

преди 7 години

"Дори и Сърбия иска в ЕС и НАТО....хаха"Сърбия е военно неутрална както заяви Вучич на срещата си със Столтенберг и не е подавала заявка за членство в НАТО, ... хаха :D

12

Анонимен

преди 7 години

"25 Няма такова нещо много добре знам какво пиша. Нищо не се е променило ."Не, не знаеш какво пишеш, затова още ми говориш за ерата след края на ВСВ и началото на Студената война. Днешните реалности се различават коренно, фигурите на глобалната сцена се раздвижиха отново. От края на 90-те насам тече преходът към Нов Световен ред. От края на 90-те насам САЩ нарушиха всички досегашни договорни политически и военни основи на световната стабилност с техния Нов световен ред.

11

Анонимен

преди 7 години

Русия е една огромна грешка, която трябва да бъде поправена.

10

Анонимен

преди 7 години

"18 Нов Световен ред е установен след края на ВСВ и образуването на ООН , но сега Путин се опитва да го бламира"В някаква грешка си, периодът след ВСВ беше старият световен ред, през последните 20 сме в преход към нов.

9

Анонимен

преди 7 години

Руснаците си стъпиха на краката след тази несподелена любов, а ние дали ще можем?!