64

Анонимен

преди 7 години

хаха, още не е назначен, а платените наксачаха, ей опасни са "герб *** оод" хахах

63

gogo

преди 7 години

Не след дълго и Румката ще цвили че е бил употребен,ама така е.Глупост?Наивност?Алчност?Знае ли човек....

62

Апо

преди 7 години

Радев - елементарен избор на елементарни хора.Прогноза - елементарни политики , решения и постъпки.За онези , които не са ме разбрали ще го река по селски - не чакайте кух пън да цъфне и да върже , върху него ще се въдят само мухъл , лишеии и гъби.

61

Анонимен

преди 7 години

Да сменим парадигмата.ГРАД БългарияКВАРТАЛИ: София, Пловдив,....КМЕТ: ПрезидентаЩом има кметове на 5,10, 15 милионни градове, то кво са нашите 6-7 милиона?!

60

Анонимен

преди 7 години

Добре, че цВЪЦКА не стана президент, че трябваше да се отказвам от гражданство! Голям срам - Цвъци президент, а Уиуето лови снежинки по магистралите...

59

Анонимен

преди 7 години

Обявете конкурс за премиер да видите колко много ще се кандидатират.

58

Анонимен

преди 7 години

Офиса на Плевнелиев в Техпарк-аОфиса на Първанов в гьола БеленеОфиса на Радев пред паметника на поробителите

57

Анонимен

преди 7 години

И понеже тук има доста русофили,торолобионти и т.н., които обичат да повтарят как западни компании ни ограбват - да спомена за една шокираща за мен информация - ЛукОйл за 10 години има 59 МИЛИАРДА лв. от продажби и 0 стотинки печалба ???Да не говорим колко ни окрадоха с газта преди намесата на ЕК, която за разлика от Р.Ов. действа в полза на гражданите си.

56

Анонимен

преди 7 години

То е ясно, че никой не го е еня за тая държава и народа й.Всеки се спасява поединично.

55

Анонимен

преди 7 години

Едните ги било страх,че щели да изкарат компромати срещу тях.Другите така наречени "експерти"пък се ослушват накъде ще духне вятърът,сакън да не се прецакат.Това показва само едно:политиците и "експертите "гледат само келепира.Никой не му пука за България и народа.Колкото до Радев нека изчакаме да встъпи в длъжност.Не вярвам да е по зле от ирландската пастирка или Цура рабфака.Дано да не е все пак,щото иначе сме загубени.

54

Брайвик президент

преди 7 години

Аз ако бях щях да поканя Бай Х за премиер и да гледам как половината Пoзитaно се гътва от инфаркт :-Р

53

Истината

преди 7 години

Хората са разумни. Никой не иска да оправя батака, в който Бойко Борисов вкара България. Които и да са министрите в следващите 4-5 години, ще трябва да пооправят България от наследството от Бойко Борисов, а това на практика е невъзможно. После за не особено умните, тези м8нистри и правителства ще са виновни, а не истинския виновник - ГЕРБ и Бойко Борисов. Този филм вече сме го гледали поне два пъти.

52

Пеев

преди 7 години

"не е ясно чие ще е следващото правителство"Това изречение казва почти всичко за жалката ни държава.

51

Анонимен

преди 7 години

А бе един блогър го беше казал много добре: НА ТАЯ ДЪРЖАВА И СТИГА САМО ЕДИН СЕКРЕТАР/КА И ЕДИН ПРЕВОДАЧ/КА.ВСИЧКО СЕ КОМАНДВА ОТВЪН.НЯМА НУЖДА ОТ ПАРЛАМЕНт- да гласува за следните щуротии:-пешеходецът без права на пешеходната пътека-здравната каса, а не лекарите да решават дали да се лекува пациента-колко % прозрачност трчбва да има страничното стъкло-размер и кривина на краставицитеи ооще......

50

Анонимен

преди 7 години

До АнонименХахах , какво се укрепи при ГЕРБ БЕ , дълг в милиарди , младите емигрират, заселват бежанци, заплати миззерни , баси стабилизираното ХАХАХА ако не плащат на някой от коментиращите значи са много прости да ги защитават ХАХАХА

49

Анонимен

преди 7 години

Очаквано, след като БСП отказа на Радев хора на БСП да влязат в служебното правителство.

48

Циник до 69

преди 7 години

Хареса ми...има и идея...и виц! А останалото е преливане - от пусто в празно!Робинята Изаура

47

КУPнелия

преди 7 години

Другарят Радев да пусне обява във вестниците на Пeeв."Търся запознанство с млад надарен експерт с цел временно Оправление на държава."

46

popa

преди 7 години

Е сега е момента да направи правителство от хора които не са закърмени със властта , нови неопетнени хора не разни комунисти от кръговете на ГЕРБ, БСП и т.н. Ако многго го закъса за примиер , да се обади !

45

Анонимен

преди 7 години

Господин Радев, Боко е прав матряла е крив в държавата. Трябва да се смени чипа. Затова назначете Брайвик за премиер. Видяхме, че работи добре, дано да е работохолик, че тук много работа има