98

Анонимен

преди 7 години

Братя Роми ударете у тупано и за нас Българите,щото ние сме на работа !- асансъорното копче за 350лв сме против- заплата 460лв сме против- пенсия 160лв сме против- билетче 1,60лв сме против

97

да

преди 7 години

българите са вечни - ние сме хилядолетен народ,минал през всичкоще ни има много,много след като такива племена като това дори бъдат забравени(не,че някой с нещо ги помни и днес)

96

Анонимен

преди 7 години

А е толкова просто-трябва само да сме равни пред закона! Това е най-страшното, което може да им се случи на ромите!

95

Анонимен

преди 7 години

Ами щом в Германия,Франция,Белгия бързо си намират работа,какъв им е проблема?Да заминават.Хем работа ще си намерят,хем ще е по-добре платена.

94

Хитлер

преди 7 години

Снега е като човека,радваш му се само когато е бял

93

Анонимен

преди 7 години

Едно време и ромеите са се дотътрили тук неканени също като бежанците. Много "бежанци" е приютила майка България и все я мразят, кучетата мръсни. В родината им Индия на тия им е позволено единствено да чистят шахти и канали, а тук в Рая на Земята са недоволни, твaрите долни!

92

Анонимен

преди 7 години

Българите са на изчезване и ще изчезнат дори и нито един ром да нямаше в България. Има си природни закони, природата изрязва и отстрянява нежужното и вредното. А тях винаги ги е имало и пак ще ги има. Това шиле Джамбазки да се замисли малко, вече става банален, като развалена грамофонна плоча едно и също си повтаря, хем вижда, че няма полза, нищо не постига и няма да постигне.

91

ля ля

преди 7 години

шменти капели

90

Анонимен

преди 7 години

Защо пък набедените за "патриоти" не излязат и заедно да тропнат хоро или кючек!? Все пак на един акъл са!

89

Анонимен

преди 7 години

Гледайте внимателно и помнете-това е бъдещият цвят на нацията!

88

Анонимен

преди 7 години

Как обиждат журналистите *** ни съграждани не е истина! Да ги наричат на алкохолни питие! Ромът е дестилирана алкохолна напитка, направена от остатъчните продукти на захарната тръстика меласа и тръстиков сироп, чрез процес на ферментация и дестилация. Бистрият дестилат обикновено се налива да старее в бъчви от дъбова или друга дървесина. Допълнително, по-тъмен цвят ромът може да получи с прибавянето на карамел.

87

Анонимен

преди 7 години

В България не знам някой, който да не е част от управляващата партия в момента, без значение коя, и да не е изолиран!

86

свинаря

преди 7 години

Наистина не е правилно всички роми да се слагат под един знаменател.Познавам много можещи и работещи от този етнос и наистина е оскърбително за тях да се говори все негативно.И как един нормален ром,който познавам не му пречи да се нарече ц...нин,а тука е забранено да се споменава? За всичко е виновен народа,а не политиците,***,турците или американците

85

Дост

преди 7 години

Клоуните на вмро и атака с, днес пеят мила родино утре като изпият по една две индийски ракии ще за пеят чай шукарие!Аман от пишман патриоти.

84

Анонимен

преди 7 години

Цганският въпрос може да се реши само както се е решил в Германия преди 75г..

83

Анонимен

преди 7 години

последно Роми или тва са Бежанци , как да разберем сега

82

Анонимен

преди 7 години

Ама много обидено гледат професорите и докторите на снимката! Направо "смазани и обидени от това отношение! Те хората се изучили, работят от сутрин до вечер за едни 460 лв, плащат данъци, ток, билети, едвам насмогват да си отгледат едното дете и сега едни лоши българи ги обиждат и смазват с отношението си!

81

Анонимен

преди 7 години

Е и какво като протестират, нека си протестират айде и пред парламента да протестират, депутатите да излизат и да почват да им раздават помощи ко ме занимавате. Да им сърбат сега попарата дето си я надробиха.

80

Анонимен

преди 7 години

То в България вишистите не могат да си намерят работа дори за която се иска основно образование. А кой ще вземе на работа римлянин дето не е учил и един клас и никога не е работил, не знае дори български, какво остава за чужди езици. Като спират децата си от училище да не се чудят защо след това са дискриминирани. ПО ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ.

79

Анонимен

преди 7 години

На пета снимка се виждат (тролчетата) продажниците на Бьлгарската истирия цености на атака нфсб които работят пред клавиатурите по 24 часа за жьлти стотинки хахахахаха! Ач кюпеци...