33

Анонимен

преди 7 години

Ну что (братья) Болгары многие у вас хотят с Россией повоевать? В коментариях вижу злобные иной раз комментарии. Вот шанс и пришл,встретимся на поле боя!!! СКОРО очень СКОРО!!!

32

Анонимен

преди 7 години

Пиндосы там танков в Германию нагнали и всякого металлолома.Ну что НАТОвцы повоюем?Мы готовы а ВЫ?

31

дедо поп

преди 7 години

Чудо чада божий. *** прояви мисъл. Чудо божие

30

:=)

преди 7 години

През 2008 г., когато Обама стана прецидент на СПЩ, завари Русия като страна-бензиноколонка, а днес я оставя като кибератакуваща свръхдържава.

29

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

С НИЩО ПОЛОЖИТЕЛНО НЕ МОГА ДА ГО ЗАПОМНЯ ТОЗИ,ВЪПРЕКИ ЧЕ БЕ НАЧЕЛО НА НАЙГОЛЯМАТА ДЪРЖАВА,ИМАМ ЧУСТВОТО, ЧЕ Е КУКЛА НА КОНЦИ НА ВОЕННО ПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС,РАЗБЪРКА СВЕТА,НЯМА ОПРАВЯНЕ,СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЖЕРТВИ,КАК ЩЕ СПИ СПОКОЙНО,КАТО Е ОБЪРКАЛ ЖИВОТА НА МИЛИОНИ СЕМЕЙСТВА.КАТО КАЖАТ ДИКТАТОР,АБЕ ТАРАНКООЛУ,ВИЖ НАРОДА МУ КАК ЖИВЕЕ,ИМА ЛИ ГЕНОЦИД,ПРИ НАС СМЪРТОСТТА Е НАЙ ВИСОКА,БЕДНОТИЯ,РОБСТВО НА БОГАТАШИТЕ ИФИРМИТЕ,КЪДЕ Е ДЕМОКРАЦИЯТА,ЩЕ ДАДЕ ЛИ НЯКОЙ ОЦЕНКА,ТОВА ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ,КАЖЕТЕ.

28

Анонимен

преди 7 години

ОБАМА ЕДИНСТВЕНИТЕ МАНИПОЛАТОРИ СТЕ ВИЯ СЪС ХИЛАРИ? НО НЕВИ МИНА НОМЕРА ИСЕГА МОЖЕ?САМО ДА ВИ КАЖЕМ ЗА СВИДАНИЕ.

27

Анонимен

преди 7 години

Виждам,че русофобите са изключително културни,е това са евроантлантическите ценности.

26

Анонимен

преди 7 години

Русия такива ритници каквито и наби Обама не беше понасяла от втората световна когат Хитлер я окопира за две години.Влага ще им държи на пиещите разредител още сто години,такова омотване със санкции,във война ги вкара,до просешка тояга ги докара ,на ръба на оцеляването,сега Тръмп им се вижда приятел,радват се кат дете на ябълка

25

Анонимен

преди 7 години

Дядо ми би казал : Магаре, не се обаждай от коневърза!

24

ДС

преди 7 години

Пълни глупости. Просто на обикновените американци им омръзна от богатите корпорации, които ги смазват всеки ден. Избраха Тръмп защото е различен.

23

Анонимен

преди 7 години

Според мен Обама е Антихриста !Ако направи нещо за да остане на власт - значи той е !

22

Анонимен

преди 7 години

А БЕ ЩО НЕ КАЖАТ КАКВО СА ПРОМЕНИЛИ ТИЯ ХАКЕРСКИ АТАКИ АМИ САМО ЗА ТЯХ ГОВОРЯТ , ДАЙТЕ ИНФО И ФАКТИ , ДА НЕ СТАНЕ КАТО В УКРАЙНА СЪС СНИМКАТА НА ЧЕЧЕНЕЦ КОЯТО СЕ ОКАЗА ОТ КОНФЛИКТ ОТ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ , И НАКРАЯ КАЗАХА ЧЕ ВЗЕМАЛИ ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ТОВА СЕ БИЛЕ ПОДВЕЛИ

21

Анонимен

преди 7 години

Нищо верно няма в приказките на Обама,талибаните в момента са във възход,а положението в Ирак е по трагично ,отколкото при Садам Хюсейн.Хакерските атаки са дело на еврейте в САЩ и Израел ,които не искат Хилари за президент,понеже защитава интересите на Сауд.Арабия и арабските монархии,също така не им хареса и спорузомението с Иран,дело на администрацията на Обама.

20

Шефа

преди 7 години

Уникално!Очарователен , общителен ? Дааа , като магаре адвокат!

19

вал

преди 7 години

Егати лицемера е тоя Обама. До вчера се пенеше срещу Тръмп и го изкара по-черен от дявола,а сега бил очарователен.

18

(-_-)

преди 7 години

Tия пък си въобразили, че Света ще загине без техните революции и военни.. Окупирали половината земно кълбо под фалшив предтекст. Точно в Афганистан от както има американско 'присъствие' производството на опиум се е увеличило 10х, а напоследък Европа се нводни с разни агресивни афганци.. що бе обонго, що така?

17

до 1

преди 7 години

Олигархията си има друг хабитат...

16

Циник до 16

преди 7 години

Самоубийствената либерастия е тази, която отвори вратите на Европейския ни дом за милиони ....идващи както Обама сам признава - от Пакистанските племенни зони! Изкопаеми...които живеят още в 16 век , и нехаят за принципите на западните демокрации!

15

Анонимен

преди 7 години

Тръмп пусна водата от казанчето на масовите медии. Така ви изигра - използва си личния туитър и избягва политкоректния либерален медиен филтър. Масовата медия е в истерия. В България също са под напрежение - цяла диаспора ***, които работеха и по президентства и министерства като пиари, ще трябва да напуснат и да се връщат към старата си работа на "протестъри".Кеф е, че либералите се гърчат. Историята, политиците, икономистите, и най-важното - ХОРАТА им показаха червен картон!

14

Анонимен

преди 7 години

Прави ли ви впечатление, че докато се сменя караула в Белия дом, политическата обстановка по света е спокойна? Няма цветни революции в Близкия Изток и Африка, няма напрежение в Украйна...