143

до pray for syria

преди 7 години

Меркел ще бъде запомнена единствено като унищожителят на Европа, виновник за масовите терористични действия, изнасилвания и разруха.

142

Анонимен

преди 7 години

не са виновни нашествениците,че нагъват яко зелника,а предателите ,които ни управляват и им го дават.Ми спрете да гласувате за предателите бе!

141

#pray for Syria

преди 7 години

Меркел ще бъде запомнена, като най-великия европейски лидер на 21в. Отдавна надмина Тачър по всички параграфи. Немската икономика е в цветущо състояние. В тези ненормални и популисти времена, Германия се превърна в глобален стожер и пазител на доброто и човешкото. Страната, с която всички образовани и млади европейци се гордеем. Локомотивът на цивилизацията и свободата. Чиста и свята Бундесрепублика, готова да помогне на всеки в нужда и да запази човешкото му достойнство.

140

Анонимен

преди 7 години

Зима е, трябва повече свинско да им давате.

139

До кухата лейка

преди 7 години

Ами аз съм ги правил бе турски гал фоне, това, че при теб например *** е ромска магистралка, а баща ти неизвестен турски тираджия не значи, че всички останали са така.----То какво да кажеш друго....хахаха

138

Анонимен

преди 7 години

"За втори път не позна. Някъде да съм казал дали изобщо съм религиозен?Между впрочем сигурен ли си за децата....хахаха. Куха лейка си."Ами аз съм ги правил бе турски гал фоне, това, че при теб например *** е ромска магистралка, а баща ти неизвестен турски тираджия не значи, че всички останали са така.

137

Анонимен

преди 7 години

166, опасност има и ако пресечеш улицата! Шепа фанатици и ислямисти от ИД се внедриха сред бежанците и извършиха атентати за да дискредитират хората в нужда! Какво са виновни бежанците, че да ги държат в концентрационни лагери, да ги пребиват и да ги връзват със свински лентички? Само защото са мюсюлмани и кафяви на цвят и бягат от главорези, избили близките им.

136

Анонимен

преди 7 години

"Тогава ти остава непосилната за теб задача да се научиш да правиш деца. Като не можеш друг ще ти ги прави."Аз съм направил 2 деца, пак не позна, ислямски чеки джия.----За втори път не позна. Някъде да съм казал дали изобщо съм религиозен?Между впрочем сигурен ли си за децата....хахаха. Куха лейка си.

135

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Не е така. Не че сме лоши .... В която и християнска д-ва да отидат започват да налагат своето- искат джамии, многоженство и омраза към християните. Знаем ли ние дали невинните дечица не са бъдещи джихадисти? Храним змия в пазвата.----По нищо не се различават от теб. Ти също искаш да си спазваш обичаите, да имаш църкви, мразиш мюсюлманите и децата си възпитаваш в омраза към тях. Разлика няма.

134

Караманлиев

преди 7 години

Причината за отрицателния прираст не е бедността. Просто сега има много повече съвременни забавления, пътувания и възможности за кариерно развитие и затова хората не правят много деца. Това обаче не се отнася за мънги и араби, те не се интересуват от съвременни забавления, пътувания и кариера - тях ги вълнува тенджерата да е пълна и вечерта да опънат жената, затова се множат

133

Анонимен

преди 7 години

"Тогава ти остава непосилната за теб задача да се научиш да правиш деца. Като не можеш друг ще ти ги прави."Аз съм направил 2 деца, пак не позна, ислямски чеки джия.

132

Анонимен

преди 7 години

162, как няма да избягат хората, като ги грабят, пребиват и издевателстват над тях побесняли милиционери и Динковци? Ако им покажем уважение и им дадем шанс за по-добър живот много от тях ще останат и в България. Те бягат на Запад защото там хората ги приемат с отворени ръце, а тук ги бият и изнасилват!

131

към 154

преди 7 години

До Анонимен Не е така. Не че сме лоши и не искаме да помогнем. Въпросът е, че дори и майки с деца от тази религия носят опасност не само за БГ, но и за цяла Европа. Децата още от малки ги свикват с мисълта че християните са неверници и г...и. В която и християнска д-ва да отидат започват да налагат своето- искат джамии, многоженство и омраза към християните. Знаем ли ние дали невинните дечица не са бъдещи джихадисти? Храним змия в пазвата.

130

Анонимен

преди 7 години

Сигурно, но друг няма."Тези камилари тука ги отпиши турски мало умнико, в момента в който отворим границата, цялата арабска сг.ан ще отпраши към запада......Тогава ти остава непосилната за теб задача да се научиш да правиш деца. Като не можеш друг ще ти ги прави.

129

96073

преди 7 години

Нашата грижа е порционът в столовете на българските училища. Ако бяха напривли сравнение между менюто за бежанци и менюто за български ученици, материалът щеше да има смисъл. така написана, статията отваря възможности завсевъзможни спекулации и измислици, а и подклаждане на омраза. Не вярвам това да е целта...

128

Онуфри

преди 7 години

Пешо-ДГД/ако си ходил в казарма ше ме разбЕреш/

127

Анонимен

преди 7 години

"Сигурно, но друг няма."Тези камилари тука ги отпиши турски мало умнико, в момента в който отворим границата, цялата арабска сг.ан ще отпраши към запада.

126

До 157

преди 7 години

Прав си. Американците станаха най-великата страна чрез бежанците и емигрантите заселили дивия запад. Да предлагат запустели къщи в запустели села на сирийците и така ще живнем и ние.

125

Пешо*

преди 7 години

Чудесно нагласена статия.Направо чувам как на лесноманипулируемите патреоти им завират вените и едно тънко гласче в кутиите им се обажда "А на пенсионериче? А на хорача? А на балгаричие? Калориичйе исчислйен ли са???"

124

Анонимен

преди 7 години

Решението на демографската ни криза не е този афро-арабски ***.----Сигурно, но друг няма.Или ядеш раци вместо риба или умираш от глад. Природата не дели по цвят и раса.