26

Анонимен

преди 7 години

Ще го кажа още сега- САЩ ще се съгласят Крим да остане руски и ще вдигнат санкциите. После ще ви го припомня с дата, номер на коментара и име на статията.

25

Анонимен

преди 7 години

31, онзи с мустачките го победиха и това беше! САЩ и Русия/СССР до ден днешен безчинстват и всяка година унищожават държави и избиват хиляди хора!!! ТОВА СА НАЙ-ЛОШИТЕ ДЪРЖАВИ В ИСТОРИЯТА. И нито една от тях не мисли доброто на Европа. Тръмп и Путин МРАЗЯТ Европа разбираш ли ме???

24

ЮДА ИСКАРИОТСКИ

преди 7 години

Защо мислите ,че Вовата не е пич и не разбира тези неща ???? Да каже ли номера на личното и работното дело на Дони , а ???? За лаиците - става на въпрос за т.н. досиета :))))

23

Анонимен

преди 7 години

Явно жалките напъни срещу Тръмп продължават.Още малко остава и съвсем ще заглъхнат.

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 27Най после се сетиха да спрат да пускат само и единствено соросорова пропаганда.

21

Анонимен

преди 7 години

Никой президент не е подготвен по всички въпроси. Затова ако е умен, ще си наеме умни съветници. И ще разглежда всеки проблем от различни посоки. Само нашия премиер е най умния, защото разбира от всичко:-)

20

Анонимен

преди 7 години

"Може би е по-добре съперниците да те мислят за некадърник"А може би просто съперниците на Тръмп, тоест Обама, Клинтън, Вашингтон Поуст, останалите антитръмп-антируски медии и троловете им са пълни некадърници. Първата работа на Тръмп е да хвърли в кошчето всичките резолюции и санкции на Обама, да признае Крим, както сам го заяви и да ви се ре на рептилските физиономии.

19

Анонимен

преди 7 години

Тръмп не веднъж показа своята нескрита НЕНАВИСТ към Европа. Путин също. Тези ненормалници говорят за СФЕРИ НА ВЛИЯНИЕ. Знаете ли какво означава това? Да си разделят европейските държави на ЛИСТ ХАРТИЯ - като Сталин и Чърчил !!! Ако не ми вярвате изчакайте още ДВЕ ГОДИНИ и ще се обедите. ЕВРОПА Е ПРЕЦАКАНА. Антиевропейски партии се финансират от САЩ и от Русия.

18

Куха лейка

преди 7 години

А .Ако, Тръмп разиграва руснаците...Дупе да му е яко.... Малкия е с голям.....

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Вашингтон пост е вестника на зет му бе неинформиран.Не че нещо, де.

16

Анонимен

преди 7 години

Путин е гарант за световния мир в момента, а какъв е Тръмп, има време ще узнаем. Какво става с дълга на краварите и кога ще го връщат ? Туй кажете ?

15

Анонимен

преди 7 години

А ако Исус се върне пак да ни избави? А ако астероид е приближил Земята и утре ни избие всичките? А ако на Вашингтон Поуст му секнат печалбите след като Тръмп встъпи в длъжност?

14

Анонимен

преди 7 години

Тръмп и Путин са две глави на една и съща змия! Целта на САЩ и Русия/СССР е да си делнат Европа и да ни превърнат в техни РОБИ ОТНОВО. Всички настоящи европейски правителства са васали или на САЩ или на Русия. Това трябва да СПРЕ. Да се обединим срещу ЗЛОТО

13

Анонимен

преди 7 години

Боже мой Путин искал да раздели Европа ! ?Путин ако поиска просто ще я вземе и то не половината. Xайде стига с тая пропаганда, че чичо Сам играе доброто ченге щото Путин искал да прилапа нещо си. Путин воювал в Украйна ако Путин воюваше в Украйна тая война щеше да приключи за 24 часа.

12

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е новият президент на САЩ.Това е положението.

11

Анонимен

преди 7 години

"Нека поне да допуснем, че е възможно най-мрачно настроените специалисти и репортери да грешат за способността на Тръмп да управлява ефективно, така както всички ние сгрешихме за способността му да спечели."Само, че ние останалите, дето не сгрешихме и му вещаехме победа, ви казваме, че Тръмп ще разбие антируския модел на управление и ще промени към положително поведението на САЩ спрямо Русия. След победата на Тръмп трябваше просто да млъкнете, а сега храните илюзии, че щял да прецака Путин...

10

Анонимен

преди 7 години

САЩ и Русия са двете най-зли имиперии съществували някога в историята на човечеството. Никоя друга империя като тези двете не е ИЗБИЛА и СЪСИПАЛА толкова много света като САЩ и Русия/СССР. ТЕ СА ЗЛО!!! Бог да пази ЕВРОПА

9

Анонимен

преди 7 години

САЩ и Русия искат да разделят Европа на Източна и Западна, като през студената война!!! Тогава им беше най-добре! Затова ние трябва да ходим да се молим на Поднебесните за помощ защото само КИТАЙ със своите милиард и половина население може да унищожи двете империи на ЗЛОТО!!!

8

Анонимен

преди 7 години

САЩ и Русия искат да се обединят и да унищожат европейската цивилизация!!! Европа има малко опции, но една от тях е да търси закрила от Поднебесната Империя.

7

Анонимен

преди 7 години

"А ако Тръмп разиграва руснаците, както разиграваше медиите?"Последната сламка, за която се е хванал вашингтонският удавник. Тръмп ще ви го тури на всичките кукловоди в Белия дом, запитайте се защо администрацията на Обама се опитва да минира мандата на Тръмп за му попречи да премахне санкциите срещу Русия. Надежда всяка тука оставете, Тръмп ще работи за стопляне на отношенията с Русия.