169

Анонимен

преди 7 години

Успехът на румънците се дължи на това, че имат самочуствие на европейска нация, а не на американска колония. За тях е нормално заплатата им да се доближава до европейската БЪРЗО, а не да клони към европейската в рамките на безкрайност (като нас). Нашите политици се държат като селски пом.иари и не смеят дори да си помислят да подобрят животът на българите без изрична писмена заповед от ЕК, ако може да е дадена и лично от Меркел, най-добре.

168

Анонимен

преди 7 години

Ще ги стигнем когат сменят руската цацарацура със българска такава,ще ги стигнем когато по примера на САЩ изгоним руските агенти.Част от противовъздушният щит на нато е разположен във Румъния а срещу Русия има насочено ядрено оръжие,сега разбирате ли защо румънците вървят напред ? Щот кремалистите са отблъснати.

167

до 210

преди 7 години

Нямат такива като теб. Пишеш лъжи за да получаваш.

166

Анонимен

преди 7 години

Утепаа Чушвеско, забраниха ком. партията, немат червени тролеи, немат "носталгици" за "едно време", и всичко им тръгна.

165

Анонимен

преди 7 години

Заплатите и пенсиите в България можеха да се увеличат, ако не бяха следните 2 причини : - КТБ - загуба 4 млрд. лв. - Белене - загуба 3 млрд. лв. (построена инфраструктура+600млн. евро към руснаците)За КТБ отговорен е моделът КОЙ, а за Белене - АБВ + БСП. За съжаление прокуратурата бездейства и до момента не показва никакво желание да търси виновниците.

164

Анонимен

преди 7 години

За да се вдигне минималната заплата, първо българите трябва да осъзнаят, че тя трябва наистина да се вдигне. Което още не е станало. Не помните ли какъв рев беше, че се вдигала минималната заплата на 460лв. А реално тази ниска заплата ни обрича на ниска покупателна способност и съответно ниска конкурентноспособност. И ако се чудите кой я взима тая ниска заплата, социални работници, експерти в общините, асистенти и гл. асистенти в БАН и т.н. Много хора оцеляват някак на МРЗ.

163

морски

преди 7 години

До До МорскиЧе ти ако не можеш да изкараш от бакшиш, къде си тръгнал на г о л а заплата?!На определени места готвят САМО за персонала.Има достатъно.

162

з н а й к о

преди 7 години

Ейиии cyeци, аре легайте че утре е рсботен ден!! Тука ще изкарате 320?, ама на Moдepaтopa Пол Найденов.

161

Анонимен

преди 7 години

Само преди няколко месеца скапаняците от Българската стопанска камара ореваха света, че от 1-ви януари минималната заплата ставала 460 лв. Иначе сме първи по дължина на работна седмица....Колко мои приятели заминаха за чужбина, колко още имат намерение да заминават...Не знам, без излишно драматизиране, но наистина ме е страх за България вече.

160

До Морски

преди 7 години

Колко дават на морето? Бях на морето.Работа всеки ден по 14-15 часа за 500 лева. Дават квартира, ама те слагат с още 5 човека вътре. Дават храна...ама остана от блок масата.

159

555

преди 7 години

Може да им е висока минималната,ама нямат 240 БМВ/Мерседеси последен модел които си изминават ресурса за две години.И още незнайна бройка по министерства и държавни предприятия..Там карат Дачия...

158

бактисал

преди 7 години

А ти какъв си бе *** смотан че говориш на нас. Ти откъде произхождаш и какво си направил за страната си.

157

Анонимен

преди 7 години

Ot Ruse sam....minavam prez mosta kogato mi se obadqt i se zavrasham vseki pat sas okolo 100 leva

156

Случаен

преди 7 години

Ще ги стигнем като преборим корупцията.

155

Анонимен

преди 7 години

Дано някога ги стигнете!

154

морски

преди 7 години

До РазочарованОди Лятото на Морето.Дават квартира, храна и два пъти по-голяма заплата.

153

гост

преди 7 години

Реално погледнато през последните 7-8 години управляваше ГЕРБ начело с Борисов. Това изоставане не е случайно, а говори за неефективност на гербаджийското управление и за много кражби под една или друга форма. Иначе, гербаджиите много обичат да се хвалят и не може никой да ги надприказва, но съпоставката показва жестоката истина, а тя е, че ГЕРБ са некадърни да управляват държавата. На изборите през март ГЕРБ трябва да отиде на ***, а лидерите му - в затвора за много години.

152

Анонимен

преди 7 години

Тук в бялата държава в която живея от 20 години заплатата ми е 5 000 евро. Като имате предвид че цените на хранителните продукти са като при вас. Бензина и дизела са на 1 евро и 15 цента. При вас доколкото съм запознат цените са същите но при коренно различни заплати. Как живеете само един господ знае. Нскоро прочетох че имате градове и села призраци в които само духовете витаят. Така ако продължавате да търпите да ви унищожават в близките 20 години няма да останете много!

151

Анонимен

преди 7 години

Па гласувайте отново за Тиквата и си чакайте. Най-хубавото време от 1990 насам беше по време на Тройната коалиция на Станишев, но отвън видяха, че вдигаме много нивото и изляха милиарди за да сложат послушния зеленчук като премиер. Па гласувайте пак за светлосините некадърници и се надявайте.

150

Разочарован

преди 7 години

Работя като охрана 28 дни в месеца по 6 часа всеки ден. Заплатата ми е чисто 186 евро.