79

Анонимен

преди 7 години

Отвратително. Всичко, в името на тиража...долни па *

78

карина

преди 7 години

Тези ще накарат и Марсилезата да замлъкне.

77

55

преди 7 години

тези ще накарат да бъде намразена Франция.След като, което правят се приема за оргинално...а това са едни нищожни душички

76

Анонимен

преди 7 години

Защо си мисля, че след атентата в Ница с камиона този вестник не е имал карикатура с камион газещ хора? Или пък след клането в Париж на концерта? Просто са жалки французите. Когато се шегуваш с чуждите трагедии, трябва да се шегуваш и със собствените трагедии. Иначе излиза, че си ***.

75

Анонимен

преди 7 години

Замислете се...Ако не вие, то поне повечето ваши приятели казваха "аз съм Шарли ебдо"!Да ви е честито!

74

Анонимен

преди 7 години

Шарлито най-много ни разсмя на 7 януари миналата година. Разиграваха някакъв скеч на живо, голям смях падна.

73

Тъп, та тъп

преди 7 години

Изродиииии... Друго не е необходимо да се пише.

72

Анонимен

преди 7 години

Смехът невинаги е здраве, става вреден ако прекалиш с него. На предните журналисти от Шарли направо им се пръснаха главите от смях.

71

Анонимен

преди 7 години

Който се смее последен се смее най-добре, предишните служители на изданието го разбраха от личен опит.

70

Обзървър!

преди 7 години

Много ме изкефи рубриката им Слухове-жителите на Алепо поне не са умрели от люсион за баня,а само от руски бомбен килим!Ха ха ха!!!Остроумно и интелигентно бре!Истинския сатирик и карикатурист е този,който умее да отрази по най-болезнен начин ИСТИНАТА бре!Иначе Светът все някога ще победи ТЕРОРИЗМА,но Рассия никога няма да победи АЛКОХОЛИЗМА бре!Отлично попадение като текст и визия!Ефектът от към скотовете е доказателство че хората умеят да предизвикат гняв!Впрочем това е и целта бре!Успех!!!

69

Анонимен

преди 7 години

Следващия път и екипа на Шарли да случи на аварирал самолет. Сигурно ще се скъсат от смях докато падат.

68

до Shopp™

преди 7 години

"Те не се гаврят с никого, просто се бъзикат с всичко"Бъзиците с нечия смърт се наричат "гавра". Я ни обясни кое точно е забавното на тази карикатура, или пък на човешката лазаня след земетресенията в Италия?

67

Бау

преди 7 години

Отвратителни хора са тези 'карикатуристи'. Трябва да си много зло същество да се съгласиш да го нарисуваш, даже и да ти е казал шефа. Противна история.

66

Анонимен

преди 7 години

Самия факт, че ги търпят французите показва, че са *билна маса, изгубили напълно човешкото си лице.Скоро такива откровения и у нас. Има почва - болно племе, което няма свой разум и всеки може да го манипулира, както си иска.

65

Анонимен

преди 7 години

Явно тези хора са пълни *** и заслужават участта си от преди година!

64

Острието на мрака!!!

преди 7 години

Кви ще да са журналистите от Шарли Ебдо,но се различават от другите бре!Това не е да се подиграваш с другите ей-така,както го прави натурализирания софиянец от плевенското село например!Те се подиграват със самата Смърт-без значение чия е тя!Ето това вече е СМЕЛОСТ бре!Защото смърта заслужава само подигравка бре!Нима не знаете,че всеки който дава ЖИВОТ дава и СМЪРТ бре!Никой не те е питал дали искаш да те родят-но те обричат на неизбежна СМЪРТ бре!пп-Животът е кратък а смъртта е БЕЗКРАЙНА!Ха-ха!

63

Анонимен

преди 7 години

Това не е свобода на словото! добре, шегувайте се и осмивайте личности, идеологии, религии, но да се гавриш със смъртта на човешки същества, независимо какви са по пол, националност или религия е недопустимо! Този, сътворил това, този, допуснал да се публикува... са тези, смъртта на чиито колеги предизвика световно съчувствие, което е нормално. ненормално е да се изгаврят буквално с паметта на собствените си колеги - за мен това всъщност показва постъпката на този "п'арцал"...

62

карина

преди 7 години

Как да заклеймим варварската ИД като цивилизована Франция има "Шарли ебдо" ? И колко хора по света демонстрираха солидарност с тях като носеха надпис "Аз съм Шарли" ?

61

Анонимен

преди 7 години

Е.в.р.е.и не франсета .

60

Анонимен

преди 7 години

Поздрави за Ебдо с песента на Клуб НЛО - Калашников (Бум-бум-бум)