40

Анонимен

преди 7 години

Тиквата вкара държавата в политическа криза с мутренскогерберското си поведение.Изборите бяха за президент,не за народно събрание,днес да говори и обещава едно и на другият ден съвсем друго обърка хората.16 те милиарда които истегли изглежда не му стигат,видя дебелия и при първа възможност се исухля като п.........я.Никои не му иска оставката. Сам тои се пише голям джентълмен.Мутренска му работа????!!!!!Аман от ръководители-ТИКВИ

39

Анонимен

преди 7 години

До наисти на ли мислитене, пич, не те мисля, това е проблема. Всичките им "Решения" са им внушени, а те се залъгват, че нещо зависи от техното листче в кутията. После реват, че са излъгани от ..."телевизионите измамници"))Егати иронията, нали? Всъщност редовно хвърлят "пари през прозореца"А ако ги питаш кой е виновнен, казват че били негласуващите.Нема да се уморя да питам: тогава какъв е смисъла от гласуването, щом изходът от него го решават негласувалите?

38

Бойко

преди 7 години

До seТочно широката коалиция е нещо хубаво :)

37

se

преди 7 години

Едно е ясно ,че никой никога у нас вече няма да може да управлява самостоятелно.Трябват широки коалиции а именно те са бедствие за България.Доказаха го на два пъти БСП и.. както и сега ГЕРБ.Управлението на ГЕРБ е тотален провал със смешните министри които си избраха.Който и да спечели ще прави коалиция !Най важното е да съхраним относително добри отношения с Русия и по малко зависимост от ЕС.Европейските програми са бич за народа и това се вижда с ниските доходи на мнозинството .

36

Анонимен

преди 7 години

Какъв Слави, какъв Марешки, какви 5 лева? КОЙ ви каза да ни натрапвате тези неродени и несъществуващи субекти? Или вече започнаха да си плащат за рекламата? Време е да разберете, че за всеки влак си има пътници, но някои влакове дерайлираха ...

35

наисти на ли мислите

преди 7 години

А НАЙ-ВЕЧЕ ,ЧЕ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ИЗБОРИ СА ОПЕРАТИВНА РАЗРАБОТКА ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ НАШИТЕ ПОДМАЗВАЧИ, С ВСЯКАКВИ АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ. БИЛО ТО - УМНИ И КРАСИВИ , ПРОТЕСТЪРИ, ФОНДАЦИИ ЗА УЖ БЪЛГАРИЯ.ЩЕ ВИ ДАМ 1 ПРИМЕР:-НАШИТЕ ХОРА СПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ И НИ ДАДОХА ДА РАЗРАБОТВАМЕ ЗЛАТНОТО НАХОДИЩЕ, В РЕЗУЛТАТ НА ТОВА ИЗНАСЯТ ПО ДОКУМЕНТИ 8 тона злато на година. А КОЛКО ЛИ Е НА ИСТИНА ИЗНОСА.ТА ЗА ТЯХ ДА ЛИ ЩЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ФИНАНСИРАТ НЯКОЮ ПАРТИЯ С 200 милиона ?как мислите ?

34

наисти на ли мислите

преди 7 години

Наистина ли мислисе , че тъй нареченитд опозициони партии не са в един кюп с управляващи те ! ? ! ?И че зависи от едно ПУСНИ ЛИСЧЕ,МНОГО ГРЕШИТЕ. САМО МЪРТВИТЕ ДУШИ В ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ИЗБОРНИ СПИСЪЦИ СА МИНИМУМ 1 МИЛИОН, АМИ ИНВАЛИДИТЕ, И ТЕ СА БЛИЗО 1 МИЛИОН, С ПЕНСИЯ ОТ 200 ЛВ. МИСЛИТЕ ЛИ ,ЧЕ ТЕ СИ МИСЛЯТ ЗА КОЙ ОТ КРАДЦИТЕ ПОЛИТИЦИ ОТ ВСИИИЧКИ ПАРТИИ ДА ГЛАСТВАТ.НЕ ,ХОРАТА СЕ НАДЯВАТ ДА ХАПНАТ МАЛКО САЛАМЧЕ ИЛИ ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА ИЛИ ПАРНОТО ЗА ДА НЕ ИМ ВЗЕМАТ ЖИЛИЩЕТО.А НАЙ-ВЕЧЕ ,ЧЕ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ИЗБОРИ СА ОПЕРАТИВНА РАЗРАБОТКА ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ НАШИТЕ ПОДМАЗВАЧИ, С ВСЯКАКВИ АКТИВНИ МЕР

33

пешо от мала фуча

преди 7 години

то и цуца уж "водеше" с 10%,да,да .......ама не!бе,кой ви верва бе!

32

Kiki

преди 7 години

Гут

31

Анонимен

преди 7 години

Инетресно ми е защо решихте, че ни вълнува тая информация?Въобще тия социоло..нещо си да ги предоставят на заинтересованите нарциси.Тия хора денонощно мислят за това колко народ живее с идеята , че те са му спасители?*** лекувайте се, бе .Спасявайте бездомни животни щом толкова много ви е потребно.

30

До 22

преди 7 години

Прав си. При БСП доходите /заплати и пенсии/ растяха с 10% на година. А за 8г. при управлението на ГЕРБ с колко нараснаха?Помнели Виденовата и Лукановата зими, защото ренегатите пребоядисани комунисти от СДС саботираха управлението на БСП. Беше държавно и всичко се укриваше нарочно, да се създаде дефицит. Сега частника няма да търпи тези загуби. За това изчезнаха СДС, НДСВ и ГЕРБ върви по техният път.

29

Анонимен

преди 7 години

Слави Трифонов - новия Бареков , как не се умори този народ да се лъже !!!

28

Анонимен

преди 7 години

К`ви добри неща ни е направил ГЕРБ? НЕ СА СПОСОБНИ ДА ОСИГУРЯТ РАЗВИТИЕ НА ИКОНОМИКАТА, ЧЕ ЖИЗНЕНОТО РАВНИЩЕ ДА ТРЪГНЕ НАГОРЕ. ВЗЕХА ОГРОМНИ ЗАЕМИ, КОИТО НЯМА КАК ДА ПЛАТИМ В СЛЕДВАЩИТЕ 30 ГОДИНИ. КРАДАТ ОТ ЕВРОПАРИТЕ.САМОВЛЮБЕНИЯТ ИМ ЛИДЕР СЕ ПРАВИ НА ГОСПОД.

27

Анонимен

преди 7 години

поредното фалшиво проучване. Учиндолеца няма да направи партия, то е ясно, за него е изгодно само да дрънка глупости по телевизията. Партия на Марешки, ако има такава, едва ли ще вземе повече от 1-2 процента. Всики го разбраха, че е новата патерица на Тиквата и тъй като мераклии за тая работа има много , то и хората няма да се подлъжат втори път

26

Анонимен

преди 7 години

МИ ДА! ТАЗИ УЛТРАКОМУНИСТИЧЕСКА АВТОРИТАРНА ПАРТИЯ ГЕРБ СЪВСЕМ ЩЕ УНИЩОЖИ ДЪРЖАВАТА.

25

Анонимен

преди 7 години

Незабавно отслабване с жълтък! -20 кг за 2 седмици-------АКО ВСЕ ТАКА Я КАРАТЕ ЗА ДВА МЕСЕЦА НЯМА ДА ВИ ИМА.

24

Анонимен

преди 7 години

Бедни сме,най бедни сме и такива винаги ще си бъдем докато гласуваме за комунистите(бсп-дпс)!В другите бивши соц.страни направиха лустрация и затова са много по напред от нас във всяко отношение!*** народ слаба държава са казали хората!

23

Българин

преди 7 години

Трябва ляво и дясно да се обединят и да започнат политика за спасението на загиваща България. В другите държави водят политики по растеж, но наистина на нас ни трябва политика за спасение. Защото България изчезва - и демографски и икономически.

22

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБАРИТЕ ОМЕКНАХА ЯВНО.СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ ПРАВИ НА БАРЕКОВ, МОЖЕ И ДА СЕ ИЗКУШИ ОТ ПОЛИТИКАТА, НО НЯМА ДА БЪДЕ ЗАДЪЛГО. ПЪК И ТОЙ ПО-ВЕЧЕ ДА ВНИМАВА ЗА ОЧИТЕ СИ!ЩОТО ЗА КАКВО СА МУ ТЕЗИ МИЛИОНИ, КОИТО ВЕЧЕ Е НАТРУПАЛ, АКО ЗРЕНИЕТО НЕ Е НАРЕД?

21

Анонимен

преди 7 години

Ако не знаете първите атентати в България извършени върху цивилни са извршени от бкп-бсп!Първите лагери с извращения по големи и от хитлеровите са също извършени от бсп!А това дали е била диктаторска партия и слепите го знаят!