47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 64.От формули по химия,си се скапал.Пишеш за `прекрасния живот`а чел ли си как стигнахме до тук-до никъде?Разбра ли кой ни продава 70 години,като стока?През тези години в България има през 15 години фалити.Когато видиш документи и архиви,КОЙ ни докара до тук,тогава ми разправяй,за прекрасния ти животец с 170 лева заплата.Тайните фалити на БКП,и явните фалити на БСП,ни докараха до това положение.Един човешки живот не е само химия има и история,с факти,документи и куп доказателства

46

Анонимен

преди 7 години

какво ви е виновен запада бе? Че си избирате мутри и крадци, които само ви стрижат??? Че сте с комундерско образование и възпитание и само чакате бащицата да ви дава насоката?? Т.по племе... Как един не отиде да живее в руския рай ами пращате децата си в гадния ЕС?

45

Анонимен

преди 7 години

На много места в доклада се набляга на корупцията на правителството на Борисов.Значи не пасат трева, знаяТ добре, че ГЕРБ Е ЕДНА КУХА КОРУПЦИОННА ФОРМАЦИЯ.

44

Анонимен

преди 7 години

ПРЕВЪРНАХА НИ В КОЛОНИЯ, ДЪРЖАТ СЕ КАТО ГОСПОДАРИ, КАКВО ОТГОРЕ ИСКАТВРЕМЕ Е ЗА РАЗПАД НА ТАЗИ СТРУКТУРА, КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА САМО ОТ ТРИ СТРАНИ, А ДРУГИТЕ КОЗИРУВАТ.

43

Анонимен

преди 7 години

,,Особено в навечерието на приемането в ЕС заплатите в България и Румъния значително нараснаха'' - не пишете глупости нещастници , 6 месеца след влизането в ЕС цените на храните скочиха ,а заплатите си останаха както много преди ,,влизането'', можете да лъжете само децата или хората с къса памет !

42

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

НЕМА ЛОШО ,БЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААААА....НИКОГА НЕ Е КЪСНО ---ДА ФАЛИРАШ ДЪРЖАВАТА ОТНОВО.ТОЗИ ПЪТ ОБАЧЕ -----ПАРАТА Е В ЧУЖДА БАНКА ....И ВЪВ ВАЛУТА!А , ЧЕРВЕНИТЕ ГЛАДиатори ......ДА СИ НАМЕРЯТ ПО ЕДНА ТАПА ЗА *** , ЗА ДА НЕ УМРАТ ОТ ГЛАД!БОН ШАНС , ДРУГАРЧЕТА.......ХА,ХА,ХАААААААААААААА

41

Анонимен

преди 7 години

Безспорно за обикновения, работещ, образован единствената полза от ЕС беше възможността да се измъкне ли да започне живота си наново в бяла държава, каквато България никога няма да бъде.

40

Анонимен

преди 7 години

Един почнал със Сто лева, друг със 120, редяхме се на опашки за телевизори"Електрон" и хладилници "Зил" чакахме по 15- 20 години за върха на автомобилостроенето Лада . Никой не работеше, но на всички плащаха. И сега мечтаем да сме под Руско командване да ни раздават бензина с купони и да пием одеколон с метилов алкохол. А на море беше супер яко всички плажове заградени за да може номенклатурата да се пече на спокоиствие. И всички живехме супер, но всеки псуваше Бай Тодор.

39

мерси за инвестициит

преди 7 години

До Анонимен 59Да се твърдят лъжи и откровени неистини е първо и главно задължение на русофилите путинисти. Не мога да се сетя какви велики инвестиции е направила Русия в България, но се сещам че всяка година Русия източва по 1-2 милииарда лева от българския бюджет по така наречените руски енергийни "проекти". Тези "проекти" не са нищо друго освен схеми за обиране на бедна България. Мисля че тези дни България ще преведе ако вече не е превела 1 милиард и триста милиона лева за самовара на АЕЦ.

38

вгр

преди 7 години

Нали преди около 10 години приеха закон с който разрешика търговски вериги и фирми да предлагат в новите страни членки, стоки със същото име и същата цена но с по-лошо качество... Това ескалира във всички следващи решения - последното е отказа да съдействат за визите. КАКВО ЖЕЛАЕТЕ ГОСПОДА? ВИЕ ДА ОБРЪШАТЕ ГРЪБ, А НИЕ ДА ТИЧАМЕ СЛЕД ВАС?!?НЕ ГОСПОДА _ И НИЕ ВИ ОБРЪЩАМЕ ГРЪБ!!!

37

Анонимен

преди 7 години

Евросъюзът навлезе във фаза на дезинтеграция.

36

Скептик

преди 7 години

"българия" от 27 години съществува само географско понятие. нито духом, нито социално, нито като генетичен код, нито като културен код това понятие съответства на съдържанието.и затова е виновна политическата върхушка, като като хамелеон захвърли идеологията още през 85-86-а и се трансформира в обслужващ персонал на наднационалната интернационална мафия, която превзе света с кредити, т.е. от "въздуха"! Извършено бе Престъпление срещу цялото човечество, в името на шепа фанатици!

35

Анонимен

преди 7 години

75та г. започнах работа като химик със 187 лева заплата. Една касиерка тогава взимаше 120-130 лева. Заплатата стигаше да се покриват абсолютно всички разходи без никакви притеснения, да се плащат вноските в ДСК за апартамента (и тогава беше на кредит на символични вноски и рабоатата беше гарантирана, никой не са изхвърлили на улицата от ДСК) и дори оставаше. Всеки имаше собствено жилище и къща на село където се ходеше с ладата всяка събота и неделя. Престъпност нямаше, врати не се заключваха.

34

Анонимен

преди 7 години

в постсоциалистическия грабителски капитализъм просто липсва социално подсигуряване за многочислените губещи...това казва всичко в няколко думи...

33

123

преди 7 години

До Анонимен 39А теб това ли те прави щастлив, че можеш да ходиш на "моренце в Гърция". Боже опази България от такива като теб. А знаеш ли хората как живеят? Според теб добре, а? А според теб, колко хора могат да си позволят това "моренце" в Гърция? Или щом ти можещ значи и останалите могат така ли? Ако си от онази шепа хора, които ограбиха народа ясно няма как да разбереш тези, които си украл. А я ми разясни за тези 27 години преход, какво спечели българския народ?Стана по заплатен или какво?

32

Анонимен

преди 7 години

Русия, ако не знаете, е най-големият инвеститор в България. Продължават да наливат пари тук. Какви инвестиции видяхте от великия запад?

31

Анонимен

преди 7 години

Все повече се чувства желание за излизане от ЕС, държавите се чувстват обречени следвайки политиката и не виждат изход от кризата.

30

до 33

преди 7 години

Нека! Аз веднага ще гласувам точно за партията, която обещае да ни извади от ЕС и НАТО и да кандидатстваме за членство в Евразийския съюз.

29

Анонимен

преди 7 години

След Брекзит ще има Фрекзит, след като Марин льо Пен стане президент на Франция през 2017 г.

28

Анонимен

преди 7 години

Вие всички сте чисти като сълза, само Русия е лошата! Дръжте си демокрацията и ценностите далеч от държавата ми! Какво ще се случва тук ще решаваме ние, а не вашите интереси. От съюзите ви дотук не видяхме нищо добро, дори за едните визи не си мръднахте пръста. Стойте си там и не ни се бъркайте!