33

Анонимен

преди 7 години

Маркуев, а кога Радев, ще върне 20-те милиарда? Това няма ли да питаш?

32

Гошко

преди 7 години

"Конституцията не предвижда срок, в който президентът да назначи служебно правителство." и по римското право.... "Тогава, когато някой дължи нещо без срок, той го прави веднага. Това е принцип заложен още от римското право, каза още проф. Киров.

31

Анонимен

преди 7 години

Надето Николова не все още не се появява, сигурно е заето да пише евангелието МУЕвангелие Надино.))

30

Анонимен

преди 7 години

Като всеки военен и тоя е издухан !

29

Маракуев

преди 7 години

Аз ако съм на мястото Плевньото ще назнача служебен кабинет на 21 януари, и когато Послушко Радев го смени на следващия ден, ще стане за смях, защото Плевньо му предложи той да го посочи, което е голям реверанс, а оня се дръвчи.

28

колега,

преди 7 години

До nick 48"Благодарим ви за работата която свършихте в полза на Българският народ през тези 5 години. "-------------------- ------------- ------------------ Рано , рано започваш с вицовете ....

27

Анонимен

преди 7 години

Сега е момента да забележите, че никой текст бил той книга, конституция Библия или Коран не е виновен за това как нечия глава го разбира. Виновен е този, който го чете и умението да четеш не се състой само в това Да знаеш буквите и граматиката.НЕМЕРЕНИЕТО как да използваш нещо е водещо при всички такива неща.Разбирате ли това? Човешкият фактор е определящ при хората, Ние не сме машини, които да програмираш, ХУБАВО СЕ ЗАГЛЕДАЙТЕ КАКВО ВИЖДАТЕ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ КАКВО НЕ ВИ СЕ КАЗВА.

26

nick

преди 7 години

Господин Президент, Благодарим ви за работата която свършихте в полза на Българският народ през тези 5 години. Дано летеца не се излага много.

25

Анонимен

преди 7 години

Ако Плевньо назначи правителство, защо генерал Пудел Радев трябва да го сменя? Що за простотия е това? Който е на власт в момента той назначава правителство и точка. Ако закона беше такъв сега Пудела нямаше да се дърви.

24

Анонимен

преди 7 години

Ген.Решетников иска да дестабилизира България. Хаос хаос трябва. Всеки месец по две правителства иска.

23

Анонимен

преди 7 години

Хаха, боричкането за кокъла достигна нови висоти. Трагедията е, че стадото се кани ПАК да гласува, даже настоява да стане по-бързо, като си мисли, че грешката в едно уравнение се елиминира с базкрайните опити да бъде решено вярно.А да видим колко пъти ще се опитате да докажете че 3+3 е 1 да речем.жокер, може да стане нещо, ако откажете да отговаряте на *** въпроси, поради простата причина, че са ***. И да започнетe вие да задавате въпроси D Докато се съгласяване с всичко предложено ще е така

22

Ахмед-Бойко

преди 7 години

Незнам защо се с президент.България е конституционна република. И пилота ще бъде поредния хрантутник от беден народ.

21

бай Кой

преди 7 години

Сега е време да се пооткрадне на макс

20

Анонимен

преди 7 години

Господ да пази България. Този *** Радев даже и от Ауто КЮ-то не можеше да чете. Сричаше като глътнал ***.

19

Анонимен

преди 7 години

Само като го гледам и ми се повръща.

18

Анонимен

преди 7 години

Не харесвам Радев, но какво му пречи да направи служебен кабинет!? Трябвало му време да свикне-няма такова нещо, ако не ще да работи-да се откаже! Пък и той самият няма да го направи, а кадарът на Костов и ***!

17

Джей Джей Маклауд

преди 7 години

Ей сега вече радев ша ва упрай.

16

Анонимен

преди 7 години

Изборииии,не искаме този парламент,стига се чудехте как да отлагате за да замитате кражбите.

15

Анонимен

преди 7 години

Тоя радев е много ограничен чоек

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - Нищо не пречи сега всеки да си играе картите както си иска,ако някой още е жив и помни епохата, през която се създаваше конституцията, ще се досети, че имаше протести и негодувание от родената ко0нституция недоносче. Тя, обаче, беше и си остана много удобна да обслужва бсп/бкп.