35

1

преди 7 години

А защо реформаторите си мислеха,че някой им вярва за кабинета.тия партенки сме ги мирисали вече.

34

Анонимен

преди 7 години

Мутрата не дава властчицата на никого, защото ако дойдат други ще му лъснат схемите и откраднатите от БГ-народа милиарди.

33

Чудооо!

преди 7 години

Благодарим ти за Коледния подарък,Божичкооо! Една Коледа без ГЕРБ.Току що чух в една герберска телевизия "мъдрото" изказване на един техен депутат който заяви,че Борисов бил създал "спокойна и стабилна" обстановка в България.Ами да! Създаде я,като даде възможност на всякакви терористи да влизат и излизат от страната ни спокойно и безнаказано.Колкото до пенсиите,съвсем умишлено Борисов осъжда старите хора на смърт.Нямало пари.Долна лъжа.Той пръска пари само там,където има лична изгода.

32

Анонимен

преди 7 години

Що прави Господ, що гледа!

31

Анонимен

преди 7 години

До БацковецаСега ще започнат едни коалиции, този некадърник при онзи, само и само да влезнат в парламента.бсп+абв+дпс+атака щото иначе ще гледат следващото НС по телевизията.

30

Енцо

преди 7 години

До Анонимен 23 НАЙ - ДОБРАТА НОВИНА ЩЕ Е БЪЛГАРИЯ БЕЗ БКП / БСП И ДПС ...

29

БОЧКО ТИКВЕТО

преди 7 години

Абе гоуем т-шак стана.

28

ля ля

преди 7 години

как все се извиняват с обществото - а то пък 4% доверие за тези най-старите обирджии!благодаря за разногласията и за това че не са се разбрали как да поделят бюджета на място!!

27

АТАКИСТ

преди 7 години

Масрафа за тоя двумесечен цирк на Тиквата кой ще го плаща?Овцете, как кой! Беееее!

26

555

преди 7 години

на Позитано актуализират списъка с мандрите за разграбване

25

Анонимен

преди 7 години

Еврейчето Москов тъкмо се взе на сериозно и виж к`во стана!

24

Анонимен

преди 7 години

Е, то оставаше и да стане. Щеше да е джак-пот.

23

Бацковеца

преди 7 години

РБ драпаха със зъби и нокти да съставят правителство, защото за всички тях е ясно, че при едни скорошни избори няма да влязат в парламента или пък в най-добрия (за тях) случай ще са на ръба. Все по малко стават тези, които биха гласували за СДС-то, за мегленчето и за другите от този род. А пък онова..."нещо"...Раданчо ако има способността да си направи една самооценка директно трябва да се застреля. Сега ще започнат едни коалиции, този некадърник при онзи, само и само да влезнат в парламента.

22

Стара Хигиенистка

преди 7 години

Проблема е , че в САЩ сменят властта и не им е до БГ. А и мама Меркел здраво оплете конците. Затова леля Пенка, чистачката в US посолството не получи инструкциите за съставяне на правителство.

21

Анонимен

преди 7 години

Е, ХАЙДЕ!ДНЕС НА ИГНАЖДЕН - ХУБАВА НОВИНА.ДАНО И ЗА ВЕЛИКДЕН ДА ИМАМЕ ТАКОВА ЧУДО - БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ!!!

20

Ханко

преди 7 години

..цирка е пълен ..Господа политици Моля Ви за по сериозно отношение , ставаме за смях пред чужденците , както казваше ген. Лебед : ..и за Родината е обидно..

19

Орел, рак и щука!

преди 7 години

Орел, рак и щука!

18

Борко

преди 7 години

Мястото на мутрата е в затвора, а не във властта. Дано, българите най-после да осъзнаят това. Герб е партията, която разруши десницата в България. В момента в дясното зее една огромна дупка. Тя няма как да бъде запълнена от г-жа Пръмова или някой като Лукарски. Нужен е спешен нов десен проект със сравнително читави и некомпроментирани хора за да има за кой да гласуваме. Основен приоритет трябва да е съдебната реформа. Тя е основата на всичко мрачно в нашата държава, а именно корупция, кражби

17

Анонимен

преди 7 години

СЛУЧИ СЕ КОЛЕДНОТО ЧУДО!Коледа - без правителството в оставка!ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

16

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

ТОВА Е ЛОГИЧНИЯТ ИЗХОД. НЯМА КАК ЕДНА СМЕШНА АБСУРДНА КОАЛИЦИЙКА ПОЗАКЪРПЕНА ОТ ТУК ОТ ТАМ ОТ ШЕПА АЛЧНИ КАРИЕРИСТИ С РЕЙТИНГ 5% В ОБЩЕСТВОТО ДА УПРАВЛЯВА 7 МИЛИОННА БЪЛГАРИЯ. АКО НЕ НАГЛОСТ, АЛЧНОСТ ЗА ПОСТОВЕ И ПАРИ, ТО КАКВО Е ТОГАВА?