61

Анонимен

преди 7 години

До PD"Няма нужда от огнестрелно оръжие, за да реагира руската му охрана. За времето в което ще се приближи отзад и извади оръжие, двама охранители, ще са реагирали и нещата стават други."ААХАХАХАХАХАХААХХААХ!!!От сърце се смях! :))))Много руски филми гледаш!

60

PD

преди 7 години

Всъщност никой не коментира какво се е случило с руската му охрана, Както и не е ясно какво се е случило с турската такава. Освен посланика други убити няма, а няколкото ранени, дори не са тежко, и вече са извън болничните заведения. А на камикадзето да кажа:Няма нужда от огнестрелно оръжие, за да реагира руската му охрана. За времето в което ще се приближи отзад и извади оръжие, двама охранители, ще са реагирали и нещата стават други. В цялата ситуация има много неизвестни и премълчани неща

59

kamikadze

преди 7 години

Посланик - неприкосновено лице. Охраната му е задължение на държавата приемник. Физическата охрана от руска страна - няма право на огнестрелно оръжие на турска територия.

58

Анонимен

преди 7 години

Преди 2 години един авер ми вкарва оферта да ходя на почивка с него в Кушадасъ. Аз се правя на ударен леко и го питам..това къде е? Той..:в Турция , бе брат не си ли чувал за този курорт? И аз : Брат, май съм го чувал, но ти нямаш толкова пари да ми дадеш за да ме накараш да отида в тази ска.пана държава. Глеееда ме като натровен. И аз: т'ва е положението, приятелю! Пожелавам ти приятно изкарване в Анадола.

57

Анонимен

преди 7 години

Няма никакво значение дали това е постановка или не.Факт е, че на този ши-бан свят има прекалено много и-диоти и това ще доведе до обичайния сценарий-масов терор.На мен не ми харесва, а на вас?Единственото, за което се чудя- има ли оптимистичен сценарий или човешката природа е в тези граници на възможности?Въпреки холядолетното лустро цивилизованост на човека животното прозира.

56

дед Мороз

преди 7 години

И за червеите ще има Коледа..ха.ха.ха

55

али

преди 7 години

ЦРУ в действие ...

54

PD

преди 7 години

Есенцията на цялото мероприятие, бе да си каже рецитала пред медиите и да се извърти в топ стрииминга от световните медии. А защо никой не коментира Англия? Къде е Англия? Нещо медийно затъмнена май, що ли ? Надали стои мирно и няма интереси и действия в посока реализирането им. Но медиите мълчат. Що ли ? Дежурния виновен САЩ е ясен. А къде е неговия батко ?

53

Анонимен

преди 7 години

В Турция трябва да ходиш само с бронетранспортьор в компанията на спецчасти. Те собствения си президент не успяха да опазят, че се наложи да разчита на милостта на пучистите, дето му бяха прехванали самолета, та какво остава за един посланик?

52

Сценаристиков

преди 7 години

Това е втори дубъл.Първия беше в BG с Доган. Мизансцена и целите подобни.Героя,за когото се дават жертви(или театрални представления у нас)е Русия,все по- недопустимо силна.Днес жените и децата на убийците от ИД бяха изкарани от Алепо(Сирия избяга,само те оставаха).Те бяха щита срещу въздушните удари.Подло е да убиеш в гръб,но ако ти помага ДЪРЖАВАТА поне ще изпълниш поръчението.И както в прогнозата за времето,малко шегички:Бей Ти Вай знае,че след n контролни изстрели в тила човека е жив.

51

Анонимен

преди 7 години

Атентатът е повече от ясен, на това му се вика damage control, напълно в реда на нещата, преди два дни пускаш шиитите в един от най-важните сунитски бастиони в Близкия Изток. Въпросът пред руското разузнаване е бил къде ще дойде евентуалното отмъщение и държава също не е толкова нелогична-институционално хаотизираната Турция, никакъв Запад и никакви пет лева, 22 годишен полицай, млад, зелен, емоционален, религиозен, амбициозен и жертвоготовен с пистолет... рецепта за терористичен акт.

50

Анонимен

преди 7 години

На всички им трябва един Буш.....Да мирясат... Тоя черньоо и тоя зализан шотландец ...Никва няма да е свършат.

49

Анонимен

преди 7 години

до Скептика, момък я виж втора снимка. Виж че е насочил този оръжието си към някого, след като е прострелял посланника- Очилата на посланника вече са на пода. И викаш няма да го разстрелят като куче тоя дето е насочил оръжие към граждани, полиция? Да чакат да гръмне още някой ли, що ли?

48

COUNTRY BOY

преди 7 години

САЩ ще оправи туркито и рашка споко.

47

Анонимен

преди 7 години

Турчетата за пореден път доказаха, че и за ч3п за зеле не стават. Как този е допуснат в близост до посланика?

46

Сократис

преди 7 години

Кои се страхуват от близки отношения между Русия и Турция? Да,правилно-ТЕ са!Използваха фанатизиран гюленист убивайки руския посланик и знаейки,че ще умре броени минути след него,да създаде раздор между Путин и Ердоган въпреки,че раздор няма да има,но напрежение и съмнения ще има...защото каква е тази охрана на посланика която не си познава агентите и защо побързаха да убият терориста като можеха да го обезвредят,заловят и го накарат да говори

45

анонимен

преди 7 години

и защо посланиькт на русия а не на сащ или сауд арабия ние бьлгаритетенепрекьснато пишем че на турция не трябва да се вярва и че е рано за отношенияслед свалянто на руския самолет докато ердоган е на власт мир в турция и раионаняма да има краино време е сащ да го разберат

44

Анонимен

преди 7 години

до Скептика , тоя *** е искал да умре веднага, затова след като гръмна посланника насочи оръжие и срещу ченгетата и затова го убиха. Навсякъде по света насочиш лиоръжие срещу полицаи и те разстрелват като ку.че. Жалко наистина, че не са го заловили жив за да разберем наистина кой го е спонсорирал тоя.

43

Скептика

преди 7 години

До ТУРЧИН 51ОБЯВИХА, ЧЕ НАПАДАТЕЛЯТ Е ЧОВЕК НА ГЮЛЕН- ЛЮБИМЕЦЪТ НА ЗАПАДА,НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ НАКЪДЕ ОТИВАТ НЕЩАТА ?--предсмъртна бележка ли намериха? Ако не е писал - ше напише...

42

До турчин - аа

преди 7 години

Гюлен - САЩ - ЦРУ (САЩ използва терористични организации за да му свуршат мръсната работа (Гюлен, ДАЕШ, ПКК, Бен Ладен и др) затова ги въоръжават.(това не означава ли че цру са терористична организация?)