63

Анонимен

преди 7 години

Стига! За българина сланинката и ракийката са най-висша ценност. Главата му е твърде ограничена, за да разбора подобни работи...

62

кръговрат

преди 7 години

До Хгорките тревички... ние няма да останем гладни, ама тревопасните какво ще ядат - камъни, въздух и слънце, или което насекомо преглътнат?!

61

Анонимен

преди 7 години

До 70. От невегани има значително повече мъртви деца, и не само от глад, война и болести, а и в резултат сексуално насилие. Всеки един касапин е психично болен, и така или иначе ще опита същото, което причиняват на други живи същества.

60

Кико BMW M6

преди 7 години

Ае тоя мноо *** нервят и ша отида там да ги запукам

59

Анонимен

преди 7 години

Нашите вегани хич не умеят да правят демонстрации, или да защитават вижданията си разумно и обосновано. Всички тези са някакви комплексари, които ги е срам от простите роднини от провинцията и отчаяно искат да избягат от произхода си и да са модерни. Ами, съжалявам, но сме в България, радвайте се, че не ходите до тоалетна на двора.

58

за всекиго по нещо

преди 7 години

До Аятолах Хуявей"месце и сиренце на празничната трапеза", за "веганите" има гмобоб, гмодомати, гмо краставици, гмоябълки и колкото искат гемеота от палмов прах на вкус по желание, бонус варена царевица монсанто спешъл едишън, годна до 2100тната година и вода от пекински сняг с фукушимски озон

57

Анонимен

преди 7 години

То бива бива хора без работа, ама това тяхното никъде го няма. Толко ли не се намери някой гьол да идат за риба или пък мачле футболно да изиграят, а те се търкалят като улави по центъра на София. Има тука в нашия град два пичове, ако го хванат този веган, ще го излекуват за два дена от веганството. Ама не са хубави тези работи.

56

Х

преди 7 години

Утре ако излязат и други *** ,които защитават растенията ,ще изпукаме от глад.

55

Анонимен

преди 7 години

До NordПилето и рибата не са месо. Месо, пиле и риба са отделни категории.

54

При лъвовете

преди 7 години

Тези вегани защо не се лекуват, вместо да им ги популяризират чрез новините?! Що не вземат да убеждават и другите хищници да не ядат месо? Примерно да ходят в Африка да убедят лъвовете какво страдание и болка причиняват. Надявам се, че лъвовете бързо ще ги излекуват от веганството им.

53

Nord

преди 7 години

Ям месо не повече от 3 пътуи седмично сигурно и то предимно пиле и риба, друго много по-рядко, и определено не съм от тия дето не сядат без месо на масата.Но тези започват да ми идват в повече, всеки месец по някоя "демонстрация на шизофрения", щели да ми пищят прасета по мегафони, хайде по къщите и по нет да си правят простоийте.Защо трябва да занимават всички с изкривеността си?!

52

Би

преди 7 години

Не знам защо цензурираха хората от село, сигурно е срамно.

51

Би

преди 7 години

Абсолютни откачалки срещу абсолютни ***, трудно е да избереш страна в този глупав спор.

50

Аятолах Хуявей

преди 7 години

Клането на прасета е варварство. А изяждането им е канибализъм.

49

3M

преди 7 години

Тревопасните станали много агресивни бе, ама да не последват и те свинската участ "ДРЕБНИ ПРОБЛЕМИ ОКОЛО КОЛЕДА"

48

da

преди 7 години

сбърканяци

47

Анонимен

преди 7 години

Исключително важна акция. Респект за Донев и Българският вегански съюз! Ето това е лицето на модерни българи, не някакви българопитекските кравари. България трябва да стане държавата на природата, веганството, състраданието. Иначе, не забравяйте, Създателят е справедлив и всички сметки са в книгата му.

46

анонимен

преди 7 години

Сичко е от нередовно пиине ...

45

Анонимен

преди 7 години

Наистина си е гнусно, дори за хората , ядящи месо. Тази селяния , така наречена традиция, с коленето на прасе доброволно ни връща векове назад ;) Има си цивилизовани начини- да има месо на масата без да си газил в собствената му кръв.

44

Анонимен

преди 7 години

Аз съм привърженик на свинския джихат, който се разгаря тези седмици :)Брадати развеселени мъже се тълпят около казанът с топла вода, разнасят се кофи, тави и чаши дрънчат. Хората се сплотяват, всички са доволни.