13

Анонимен

преди 7 години

ПАРИЧНИЯТ ФРОНТ ЩЕ ПОДКРЕПИ ВСЯКАКВО ПРАВИТЕЛСТВО, СОПИ И ДА НЕ ВДИГНЕ ПЕНСИИТЕ, ЩОТО ДАЛАВЕРАТА Е СЛАДКО НЕЩО, ПЪК НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СЪДБАТА ИМ НЕ Е МНОГО ЯСНА.

12

Анонимен

преди 7 години

НАСЛУШАХМЕ СЕ НА ТАЗИ ГОЛЯМА ГЛУПОСТ, НАРЕЧЕНА "АВТЕНТИЧНАТА ДЕСНИЦА"Какво и е автентично на тази десница - събрани отломки от корупционата формация на Иван Костов, при това най-некадърната част.

11

До червените каскети

преди 7 години

Цецка Цачева - партиен секретар на БКП.ББ - член на БКП.Росен Плевенлиев - член на БКП.Да прав си, злобни и лъжливи са червените каскети, а за удара в мутрата, един такъв го хванаха в Германия - може да лежи и до живот, по -внимателно с каруцарския речник - другарю демакрат с пребоядисано червено каскетче..

10

Анонимен

преди 7 години

до11:Вие другарю сте силно заблЮдена личност!

9

Анонимен

преди 7 години

До Хърбърт УелсЗлобен и лължлив червен каскет си ти другарю . Почнахте да приличате на вашата менторка г-жа Лъжа или др. Нинова както ви харесва . Стигнахте до там , че да плюете Борисов по най долния начин . Сега ще разберете по трудния начин кой е по добър Премиер от него и има ли такъв . А на такива като теб им се затваря устата с удар в мутрата .

8

трагедия бг

преди 7 години

Пробелът на тази одрискана от комунистите *** е че даже ББ изглежда по свестен от останалите *** .

7

Анонимен

преди 7 години

Правителство без Борисов? Какво говорите? Без Борисов няма и България! Той ни е нужен както слънцето и водата за всяко живо същество.

6

Ще има

преди 7 години

Кабинет на РБ за да се запази ГЕРБ за изборите след 4-5 месеца.

5

Хахо

преди 7 години

Бо-ко няма да е премиер, но този път ще е Цецо физкултурника! Аможе би ББ ше размисли! Не са пинали ще 30 минути от публикацията!

4

Защо?!

преди 7 години

Защо беше тогава цялата дивотия да подава оставка - направи всички на луди, държавата, народът. "Аз съм *** и Вие сте прости, затова се разбираме!"Чърчил:Котката гледа човека с презрение, кучето с възхищение, а само прасето го гледа право в очите и вижда свой равен.Нямам думи!!! Но това действие е предвидимо. Веднага си помислих, че се е договорил с алчната Пръмова за власт и ПФ. Толкова е прозрачен.

3

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ще подкрепи/няма да подкрепи/ще подкрепи/няма да подкрепи/ще подкрепи....ББ няма да е премиер/ще е премиер/няма да е премиер/ще е премиер/няма да е...Както се вижда избора е голям.

2

zeus

преди 7 години

Така наречените реформатори имат пряко сили 2 процента подкрепа от народа, какво правителство :)

1

Александър

преди 7 години

Циркът е пълен!!!