80

Радо

преди 7 години

Пича не вярвам да е искал помощ, но и да е искал не е получил. Все едно да отида на майстор да ми гледа колата 5 дена и да ми каже тя си ти е добре, дай ми 25000лв. Вие луди ли сте, какви сте?

79

Анонимен

преди 7 години

Майната му на православието,вие не сте хора,вас комунизма ви уби

78

Анонимен

преди 7 години

Безотговорното поведение на този човек трябва да бъде санкционирано

77

Анонимен

преди 7 години

Ако трябва и 100 000 ще похарчат,парите са наши,те какво искат сега ,да събираме с есемеси и да им ги върнем ли ?Трибуна Моци струва на държавата два милиона,Масларова над 11 милиона гепа,ми Росатом милиард и половина,ми КТБ над десет милиарда,а реевнали че похарчели правилни пари за спасителна операция на човешки живот

76

Анонимен

преди 7 години

Този, който поръчва плаща сметката! Не той, а приятелчето му, дето ги е накарало да обикалят планината трябва да плати на тези хора, които в такива исловия са се вдигнали да помагат.

75

Анонимен

преди 7 години

от 100 Чакам тия които ми чаткат минуси да се обосноват що го правят! Разликата между тоя свободолюбив човек и мен я изразих! Там е разликата...защото ако бях на неговото място, въпреки че съм свободолюбив- бих се обадил на тия които ме търсят всеки ден в ежедневието ми.

74

Браво на момъка!

преди 7 години

Браво на момчето! Хайде от утре всички дъновисти да нарамват по една палатка самички (за да са по-близо до космическите енергии) да тръгват към планинските върхова с престой поне от 5 дни, но не лятото, а сега. Все някой от тези побърканяци няма да успее да бъде намерен. Ей ви го Тодорчо какъв е убавец и храбрец! Изобщо да не чакат братята му да последват светлия му пример

73

Анонимен

преди 7 години

до 96 и всички тъ.панари по-долу. И аз обичам свободата и аз обичам да съм сам. Що мене не ме търсят със седмици обаче? Там е въпроса че този е имал приятели и близки с които се е виждал всеки ден или през ден два поне. И след като знае това, че ако не го видят ден два ще се притеснят за него той решава да си стои 5 дни горе в планината като изчезна за 2 дни от тях и тръгнаха дса подават сигнали. Аз ако не се обадя на роднините ми и един месец, пак няма никой да тръгне да подава сигнал за мен

72

Ханс

преди 7 години

Да плаща, ама ако го бяха намерили - кви спасители са тия дето не могат да намерят човек под носа си пет дена !?! Боко и пишман медиите да плащат!

71

Анонимен

преди 7 години

Човекът rскаше да се махне, НО вие зор да го намерите.25 бона е цената на вашето желание той да е в стадото.Това е истината, сега я приемете.Матрицата)))презареждане.

70

Анонимен

преди 7 години

От държавата и в палатка навръх Балкана не можеш да се скриеш. Ще те намери и у ще те ограби. А аз си въобразявам, че от надписана сметка за вода ще избягам.

69

Анонимен

преди 7 години

ей няма отърване.човек да иска малко да избяга от всички и всичко и дори тогава не го оставят намира

68

Анонимен

преди 7 години

Защо доброволните отряди и щатният служител в хижата да струват 25 000 лв.?

67

socialen

преди 7 години

Масрафите на неграмотния Борисов и тумбата му ни струват, за сравнение, в милиони пъти повече. И абсолютно никаква полза от тях.

66

Анонимен

преди 7 години

Тоя е яко на трева...вика: Направих си една дупка в палатката и пушех през нея.

65

Анонимен

преди 7 години

Че няма да плати всичко, то е ясно. Ама така една солидна сума да му вземат, че да видим друг път ще се държи ли арогантно и ще разиграва ли хората.

64

socialen

преди 7 години

Браво на момчето! Корав планинар!

63

Щото

преди 7 години

До pfuЩото държавата е на мафията. Затова Булмаркет не само финансова, ами никаква отговорност няма да понесе. А би трябвало изобщо такъв товар да не минава през населено място.

62

Анонимен

преди 7 години

Аре да ми дойде оня оли.гофрен вчера дето казваше че имал застраховка тоя. Преди минути по нова тв тоя изтрещелия каза , че няма никаква застраховка.Къде си бееее, ***.от?

61

Анонимен

преди 7 години

До да си плащаа да му плащат ли СМИ, че го излъчват и им правиме трафик, като пишем за него.