59

сульо

преди 7 години

абе какъв Борисов, какви 5 лв ? аре да се махат всички да идват новите избори, че на всички им ормъзна вече тоя ще е , оня ще е .... всички са един дол дренки , *** кукли на конци

58

ГьВРьТ

преди 7 години

Фурнаджийска лупата!

57

Анонимен

преди 7 години

Тикваров си прави кривата сметка, че както 2009г, ще набута един бюлюк анонимници, само, че си ги прави без кръчмар, на президентските избори ясно си пролича, че ГЕРБ нямат никаква резервна скамейка и, че никой свестен няма да се хване с тях.

56

th

преди 7 години

Реформаторите, ГЕРБ и ПФ са абсолютно еднакви! ПФ се опитва да се хареса на най-бедните като предлага абсурдни неща, РБ биха лазили пред кабинета на президента само да им даде мандат, ГЕРБ са без коментар. Ненчев щял да се бори със ситуацията в правосъдната система и статуквото, нищо че допреди месец бе в правителството. Не искам никоя от гореизброените партии да излъчва премиер! Толкова ли е много? И ако питате за алтернатива - аз съм за Корнелия Нинова да е премиер! ГЕРБ управляват от 2009!

55

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ призна, че лидерите в Брюксел искат да продължи "това, което е правено досега в България".Е НЕМА СПАСЕНИЕ ТАВАРИШИ. ЩОМ ТРИПОЛОВИТЕ СА КАЗАЛИ ЗНАЧИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИТЕ С МИЗЕРНИТЕ ЗАПЛАТКИ И ПЕНСИИКИ. А МИЗЕРНИТЕ ГЪРЧЕТА С 850 ЕВРАКА ПЕНСИИКИ ЩЕ ИМ ДАДЪТ КОЛЕДНИ БОНУСЧЕТА ПО 400 ЕВРАКА.

54

фен на бсп

преди 7 години

Да го проверим на ИЗБОРИ!ГРОБКАЗАНА ДУМА,ХВЪРЛЕНА ЛЪЖА!Хитреца от БанкяМъжко е да обещаеш, човешко е да не го изпълниш!

53

Кили

преди 7 години

За резил сме на целия свят !!!

52

народа е с герб!

преди 7 години

Няма по достоен от Борисов! Всички останали са крадци и *** и кучета. Ще гласуваме за Герб!

51

Анонимен

преди 7 години

Браво на Бойчето, така трябва властта не трябва да се сдава.На кого ни оставя??Кой ще ни урежда обществените поръчки,кой ще се грижи за Пеевски и олигархията, кой ще саботира реформите в правосъдието, нали лично Бойчето ни обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти . Дръж властта ние сме с теб .

50

евро лицемери

преди 7 години

Шефът на депутатите от ГЕРБ призна, че лидерите в Брюксел искат да продължи "това, което е правено досега в България".Що ли българският народ е на друго мнение.На лидерите в Брюксел може да им се иска да продължаваме да потъваме и мизерстваме , защото за тях сме 6-та категория европеици, това си пролича и в решението на Бряксел да не въвежда реципрочни визи за американците .

49

Анонимен

преди 7 години

бате бойко е най великия премиер на прехода досега направил е най много от всички взети заедно мислем да му пратя 100 запис за коледа

48

GENERAL GADORIAN

преди 7 години

Едва ли е Варг имитатора ми! Който и да е само доказва че съм интересен за имитиране. Но е факт че оригинал не може се имитира.

47

Анонимен

преди 7 години

До GENERAL GADORIANВарг, ще ядосаш накрая дженерала

46

мажо

преди 7 години

Мажоритарна система в 2 тура = УРА завинаги ГЕРБ и ББ

45

Анонимен

преди 7 години

Не, не ви пука дали ще има правителство. Друго е важно! Властта и парите. Нищо друго. Два милиарда за саниране от бюджета със супер надути тарифи? Куче влачи диря няма. Това ви е зора- да крадете и замитате следи! Много "мислите " за хората! Пенсионерите *** с маймунски доходи, а вие си правите ПР за сметка на народните пари и пълните гуши. Цинизъм до небесата.

44

Анонимен

преди 7 години

Подал си е оставката ,той не трябва сега отново да е пример.А Цветанов, да мълчи ,че когато не са на властта ще му се възобновят делата.

43

Анонимен

преди 7 години

Много по-добре отколкото червения пъпеш от Аскьово да направи служебен проруски кабинет и да ни скара с Европа!

42

РВ

преди 7 години

Надявам се да тиквун да го направи. Тогава ще излезем на улицата и ще го излезем за винаги.

41

Анонимен

преди 7 години

ЕС и НАТО са на ясно с задачата на др. Радев и др. Нинова да извадят България от Евроатлантическия пакт. Затова трябва да им се попречи .

40

Анонимен

преди 7 години

Ами по-добре ново правителство на десните сили, отколкото служебен кабинет на Гумен Радев и генерал Деси, която няколко дена след избирането на любовника й и вече настоящ мъж за президент отиде в Бояна и с народните пари започна да прави ремонт в резиденцията! Ашкулсум на такава президенша, машалла на простия ни народ, който след толкова години лъжи отново повярва на поредната лъжа на комунистите и избра техния уж независим президент, който се оказа посочен от Москва!