36

Анонимен

преди 7 години

Какви 20млн. бе . Тия дето ГЕРБ краде на ден ли?

35

Анонимен

преди 7 години

Е като трябваше да се налагат санкции на Русия вообще не се замислихте, че ще има загуби. Как така точно сега се сетихте, че ще се загубят работни места? После що имало евроскептици.

34

sante_dog

преди 7 години

България също губи от санкциите срещу Русия. Да ги вдигнем за нашата страна за да не загубим пари и работни места? Или тогава ще сме в нарушение. С това решение ясно проличава двойният стандард в ЕС...

33

Хахо

преди 7 години

Май-на-та им на ЕК и ЕС!!

32

Антикомунист

преди 7 години

Нагло....Вдигане на санкциите с Русия. Неприемане на мигранти от Германия или откъдето и да било.Нека да спрат фондовете и стане цирк. ЕС е хубава идея с двойни стандарти. Защо не ги подгреем с идея за нов референдум за излизане?

31

Анонимен

преди 7 години

а, а къде е европейската солидарност, или ние трябва да сме солидарни само, когато трябва да плащаме ?

30

Osman

преди 7 години

Trqbva Balgariq nezabavno da iziskva vizi za kravarite

29

Анонимен

преди 7 години

А къде се скри лъжецът в оставка.

28

123

преди 7 години

Закривайте тази к.о.ч.и.н.а по скоро. Наскоро попаднах на един филм по Ваяасат Хистори от който става ясно, че идеолози за създаване на европейска икономическа общност са икономисти от нацистка германия през тридесетте години на миналия век по поръчка на Хитлер. Ерго - ЕС е фашистка организация.

27

Анонимен

преди 7 години

Вова, заповядай на посещение в София да договорим двустранните отношения. Можеш да вземеш със себе си всички лица със забрана да посещават ЕС.

26

Анонимен

преди 7 години

Той заяви, че връщането на визите ще доведе до намаляване на американските туристи в Европа с 22% и загуби за европейската икономика от 6,8 милиарда евро годишно. 140 000 души, заети в туризма, ще загубят работата си. От това най-много ще пострадат Италия, Испания, Франция, Германия и Полша, добави Аврамопулос. а какво печели България нямали няой да отговори

25

Анонимен

преди 7 години

В такъв случай трябва да отказваме подкрепа на всяко решение на Брюксел, което ощетява България. От еднолична отмяна на санкциите срещу Русия и строеж на каквото си поискаме тука, с когото и както ни скимне, до бутане на бежанските лагери и тотална депортация.

24

Osman

преди 7 години

Kakto sam kazal po predi. Balgariq e prieta v EC zatova 4e ima6e nujda ot beli robi i trqbva6e po nqkakav na4in da se ograbqt prirodnite ni resursi. Nikoy nemoje da me ubedi v drugo.

23

.....

преди 7 години

Аман от двойни стандарти...За едни може, за други не...

22

Анонимен

преди 7 години

Знаехме, че можем да разчитаме на подкрепата на нашите европейски приятели. Добре, че не ни прецакаха за няколко долара. Ценностите са по-важни от парите и... а, момент, прецакаха ни, предадоха ни без да им мигне окото.

21

да

преди 7 години

не е проблем,че ЕС си гледа интереса - проблема е,че ние не си гледаме нашияте са прави за себе си - гледат си печалбата,както би направил всеки,който защитава националния си интерес..за разлика от нас

20

*

преди 7 години

Евроатлантическите ценности за нас са разделени на две части:Евроценностите за нас означават да поемаме огромни загуби, а атлантическите ценности означават, че можем да плуваме в Атлантика, но без да стъпваме на отсрещният бряг.Не е много, но е "от сърце"...

19

Анонимен

преди 7 години

Сега Роската да се покаже и да обясни пак за европейският ни път и гордото членство в голямото европейско семейство, в което всички се подкрепяме.

18

Даниел Митов

преди 7 години

Приемаме с удоволствие трибуквието на Брюксел, даже смятаме да се ог ъзим още повече та да го поемем целият, защото сме солидарни с нашите европейски приятели. Както каза господин Плевнелиев, ние сме горди членки на ЕС и затова гордо ще поемем члена.

17

***

преди 7 години

Това ли са евроатлантическите ценности?