34

Анонимен

преди 7 години

Истината е че в България много се краде.Ако наистина в страната са влезли такива суми както тръбят медиите политиците а и брюкселските чиновници тук отдавна трябваше да станем райско кътче.Уви-разрухата се увеличава...

33

Българина

преди 7 години

Българската железница приключи преди 29 г. И да я закрият никой няма да разберe. Умишлено заради други фирми които поеха транспорта. Нашето не е железница влакче на ужасите

32

Анонимен

преди 7 години

Гробарите от Гроб ще превърнат страната в един огромен гроб.

31

РАБОТИЛ В НКЖИ

преди 7 години

Няма машинист който да влиза в стрелка със 70-110 км.в час. Това не е шосе, при релсовия път всичко това е фатално.Нещата са по дълбоки и странични за нещастието-преди 5 г.беше закрита ЖП СЕКЦИЯ-ШУМЕН която отговаряше за този участък.Беше закрита и жп секция Варна.Съответно бяха закрити участъците със работниците по подръжка на пътя.А ГЛ.РЕВИЗОР НА НКЖИ Е КАЛИНКА

30

Анонимен

преди 7 години

При тоя инцидент има два основни въпроса - защо е дирайлирал влака - това за което се говори основно, и защо са се взривили цистерните, за това не се споменава. При изправни цистерни, шанса за взрив, трябва да е минимален, а тук имаме две взривени цистерни.

29

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ДА ТЪРСЯТ ВИНАТА В БЪЛГАРСКИТЕ ВАШИНГТОНСКИ ПЛЪХОВЕ КОИТО КРАДАТ И ПРАХОСВАТ ПАРИТЕ ДАВАНИ ОТ ЕС ЗА РЕМОНТИ , ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ И МОДЕРНИЗИРАНЕ ! ЗАЩО НЕ СА ПОЛАГАНИ ГРИЖИ ЗА ТАЗИ ЖП ЛИНИЯ ?! ПОСЛЕ МИ РЕВЕТЕ ,ЧЕ СТЕ ЗЛЕ И ПЛЮЕТЕ ПО ЕС , А НЕ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ВАШИНГТОНСКИ ПЛЪХОВЕ !

28

.

преди 7 години

живите ще видите сега кой ще им строи къщи и дали ...

27

петолъчка

преди 7 години

Съмнително:Случва се в 5:37 а първият сигнал към 112 е в 5:46 след почти 10мин. !? Поне така съобщиха по медиите!Айде сега всеки да си помисли при такъв взрив дето е събудил хората даже чак в Шумен! Дали телефон 112 няма да прегрее от обаждания на 30секунда!? Или в Хитрино нямат гсм-ми!? Или някой ЛЪЖЕ!?

26

Шаран БГ

преди 7 години

Г-н бившия следовател Илиев защо се прави на тапа ? Имаше ЖП войски, има архиви, има и Закон за архивите!! И по линия на БДЖ и по линия на ЖП войските може да се установи, кога е поставена всяка траверса, всяка релса - кога са подбивани ръчно, кога със съвременна австрийска техника. И бъзънските *** знаят, че тази ЖП линия е строена от Мидхад паша - Русчук - Каспичан / с връзка за Шумен/ - Варна. Аман от скъпо платени политически.....Поне на фона на човешкото нещастие без шашми и глупости !!

25

Шопо

преди 7 години

Тоя улав ли е или сега че откача !!!

24

Анонимен

преди 7 години

Можеш ли да кажеш на кой е всяка една публична компания? Не, не можеш, ама искаш да знаеш тая на кой е, ами има си управителите и те са ясни, ама нали журналята ви промиват мозъците.П.п. Фирмата е един от най-големите работодатели в Русе и е супер коректна, без текучество и без особени проблеми с контрагентите.

23

.

преди 7 години

Министъра в овтавкаказа , че всички мерки за безопасност са спазени, без коловозите на по 200 години , осъдете го и го вкарайте в затвора и следващия министър наистина ще ги спазва.

22

Къде за джурналята

преди 7 години

Според очевидци е имало зелен пламък?!С какво е била натъпкана въпросната цистерна? Ето ви тема за размисъл нещастни същества. Барий използва се за получаване на зелени цветове при фойерверките;служи за стабилизиране на други свободни елементи.

21

Анонимен

преди 7 години

31, а дали имат статия за всике пожар от вчера. И няма запален склад или пожар, но това е друта тема.

20

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега "журналистите" да кажат от къде си изкараха това за влака-стрела! Вие имате отговорност и тя е да поднасяте, до колкото е възможно, коректна информация, а не да манипулирате! Призовавам главния редактор да излезе и да заяви, подкрепя ли такава политика на манипулация, особено при една такава трагедия? Дори и политиците си спестяват да бълват глупости.

19

Анонимен

преди 7 години

още от самото начало се вижда ясно как ни баламосват и замитат следи. няколко пъти вече ги питат, на кой е тая фирма?

18

Анонимен

преди 7 години

А имате ли статия за запалия склад на фирмата "Булмаркет" в Русе.Нещо не я намирам.Пак вчера е станало...

17

Анонимен

преди 7 години

Тоя е бил началник отдел по разследване. Тоест нищо не разбира от разследване, защото всички на такива нива са политически назначения завършили спортната академия.

16

Анонимен

преди 7 години

Това е първата жп линия по българските земи и е от ПРЕДИ Руско-турската война... Доста малоумно изказване на този следовател.

15

Анонимен

преди 7 години

товачка каквото е разследвало не го довело да някакъв край. По време на комунизма са сменяни релсите навсякъде. Очаквам да каже точно тези линии в Хитрино са били направени през 1878 миналата седмица случайно бях там и видях маркировката, но сега от аварията не си личи годината!