53

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да си говорим Бойко е мъж, а Радев е мъжът на ***.

52

Анонимен

преди 7 години

Мен пък ме е страх от Бойко.Той е самозабравил се неадекватен нарцистичен тип.Заедно с неговата партия съсипаха страната ни.По лошо от ГЕРБ няма.По-продажна политика от тях няма.

51

Януари

преди 7 години

До ЛилиАко знаеш че твой близък изгаря жив и разчиташ на помощ и те псуват вместо да помогнат , как ще реагираш , ще се мислиш ли за луда .

50

Анонимен

преди 7 години

До професорът.Да незаменим е,защото ако там е Станишев или Орешарски,тогава ще видиш кой какъв е.

49

Народе

преди 7 години

Политиците , пожарникарите , лекарите , началниците са част от теб. Колкото и да се пънете и да роптаете, това са ви възмобностите. Иначе злощастни инциденти стават навсякъде, макар и малко по често в бантунстански страни.

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59.Бойко е там,а кандидат премиера *** я няма никаква.

47

професорът

преди 7 години

Боисов си пълнеше офшорните сметки с парите на Цветан Василев,носни му от Сталийски и Пеевски.Журналистки му правеха пиар и го хвалеха по медиите.Той си цъкаше тенис и мачлета и вярваше, че е територията България е неговатой е вожда и е незаменим

46

Януари

преди 7 години

До АнонименПак ти пиша същото не "разсъждаваш" адекватно , ако ти беше премиер и се случи такава трагедия щеше ли да реагираш по този начин Бе .

45

Анонимен

преди 7 години

Утре в 7 часа Бойко ще бъде там и ще работи заедно с пожарникарите и спец частите за обезопасяване а вашия генерал Радев,ще е много далече от ТОЯ ПРОБЛЕМ!Пожарникарите не са страхливци.Виждали сме ги по време на пожар,какви рискове за живота си правят.Свидетел съм,на два пожара и тогава видях,какво значи истински мъже в огъня.В единия случай,за да стигнат по горящо стълбище и таван до седми етаж на блок се качваха от външната стена на блока от прозорец на прозорец.Бог да ги пази утре!И ВИНАГИ!

44

Анонимен

преди 7 години

Борисов е на мястото на инцидента, където още е опасно, но той се опитва да помогне с решаването на конкретни проблеми и съгласуването на сложна кризисна ситуация с участието на няколко държавни служби.В същото време ген Радев е на безопасно разстояние в шуменската болница и пречи на лекарите да се грижат за пострадалите като се снима пред камерите на журналистите.Е, нека сами да прецените кой си прави ПиАр и кой си върши работата!

43

Плефнелиев

преди 7 години

Руски хакери са повредили софтуера на локомотиватримата машинисти Абдул,Селям и Абдял са цъкали във вйсбука през това времеНали Ви говорех за руската заплахаПлефнелиев

42

Анонимен

преди 7 години

До ЯнуариНе че не сме съпричастни, просто се дразним как тая тиква си прави ПР на гърба на пострадалите хора.

41

Лили

преди 7 години

Кое е пиян бе хора.Човекът който го каза е в шок от загубата си ,незнае какво говори

40

Русия ФАЩ

преди 7 години

Бобко би трябвало да не е премиер от 7 ноември! Или това е част от предизборната кампания.

39

Януари

преди 7 години

До Всички престанете със злобата и омразата , бъдете съпричастни с трагедията на хората , някой от Вас дари ли кръв или помогна на потърпевщите ?

38

Анонимен

преди 7 години

Тоя не беше ли в оставка?

37

Анонимен

преди 7 години

До 43Мани го тоя печат, ами какво ще ги правим тия полипропиленови тръби дето тече питейната вода по тях...

36

Анонимен

преди 7 години

Взривът е поздрав от акбарите, които Бъчварова по нареждане на Бойко,на който му заповчдва Меркел регистрираме и интегрираме.Залепва се взрива за вагона и се пуска дистанацирано от смартфона.Благодарност за ценностите ни.

35

Анонимен

преди 7 години

До Хванах са за главатаАбе като не сте в час не се напъвайте да пишете бе.ми това им е работата на проруските ***

34

до хванах се за глав

преди 7 години

От 10 години съм оператор на широкоформатни машини, имам дългогодишен опит с полипропилена като печатен материал и днес, благодарение на неграмотните медии научавам, че бил взривоопасен. А аз през цялото време съм сушил печата върху него с печките на машините... :)