184

Анонимен

преди 7 години

В Белене, лагерниците се строяват. Партийният секретар честити и раздава подаръци от дядо Мраз. При торбата с подръци - Снежанка с камшика.

183

777

преди 7 години

айде стига с тия ултиматуми, побъркахте народа

182

Анонимен

преди 7 години

Сам, пак съм сам, в събота срещу неделя...Декември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи. Червено вино. Понякога розе. Тихо пиано. Вълнен шал и дебели чорапи. Първи сняг.Декември е грижа. Внимание и мисъл към най-любимите ти хора. Подаръци. Изненади. Срещи. Топло мляко с канела. Писма картички.

181

Лошафи вримина

преди 7 години

Кмето на Симитли ни ми убича веч. Филиите с мас - тоже.

180

хахах

преди 7 години

"Вие сте прости и аз съм *** - затова се разбираме."Казал го е човекът просто и ясно.

179

кака ви

преди 7 години

Най-накрая ще стане в...ойна и това е.

178

анонимен

преди 7 години

От мен подкрепата я имаш.

177

Анонимен

преди 7 години

ami tramp znae ce si marionetka kato oland i polskata hazarka merkel

176

Varna

преди 7 години

Бате Бойко .Какво каза на теб дядо ти .........Трудно се оре с чужди коне ....А сега сметки че най добре се оре с собствен път собствени коне на собствената нива .За нивата тя е нашата Българска нива .За конете обаче трябва да се научим да орем и с чужди коне .Това е демокрацията да си споделяме отговорностите и дейностите по между си .

175

Анонимен

преди 7 години

Само преди дни Централното разузнавателно управление на САЩ публикува потресаващи данни за България. Според ЦРУ нашата страна е на второ място на Земята по скоростно измиране на хората у нас, пред нас е само африканската Лесото!

174

БГ

преди 7 години

АКО ВМЕСТО САНИРАНЕТО И ДРУГИТЕ ГЛУПОСТИ,БУРГАС ,ЮЖЕН ПОТОК И БЕЛЕНЕ,ПЕНСИИТЕ ЩЯХА ДА БЪДАТ ПОВЕЧЕ ОТ 100 % И ЩЕШЕ ДА БЪДЕШ ВИНАГИ НА ВЛАСТ,САМ СИ ИЗЯДЕ ХЛЯБА,НО ЗА ТОВА СЕ ИСКА АКЪЛ И ТРУДНО МОЖЕ ДА ГО ИМАШ,ЩОТО СЛУШАШ ***.БЕШЕ ТРЪГНАЛ ХУБАВО КАТО С РАДОСТ ОБЯВИ ЗА ТРРИТЕ ПЕЧЕЛИВШИ ПРОЕКТА НАД 1МЛД.ДОЛАРА ПРИХОДИ,ТЕ ЩЯХА ДА ТИ РЕШАТ ПЕНСИИТЕ ,ЩЕШЕ ДА ИМА И ЗА ТЕБЕ И БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ,АМА НЕ ТИ СЛУШАШ ЕС И АМЕРИКА,СЕГА СИ СЪРБАЙ СУПАТА.

173

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Иначе като е...сам,всякакви...щуротии се въртят в главата му,а народът,кучета го...яли.

172

Аз

преди 7 години

Нямам нищо против ГЕРБ! Нека си съществуват да си правят вечеринки и да бистрят политиката! Но НИКОГА повече не искам да управляват. Нямам нищо против ГЕРБ - имам много против "герберазъма". И против социалистите нямам нищо против - само против социализъма. Искам умни родолюбиви политици дето са учили поритика и дето умеят да направят добро за нацията и държавата да управляват. Само че знам че няма откъде да дойдат. Умните и можещите отдавна избягаха, останаха "красивите и продажните".

171

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Докато Боко не се...ожени,за да има кой да го...заглавичква в къщи,няма да гласувам за него.Иначе като е...сам,

170

АНТИ

преди 7 години

Руска Лада, с бронировка Нива,а костюм на райе ще му отива.На умрЕло пищят гербераси,щото най-печелят от властта си.

169

Анонимен

преди 7 години

Патриотите ще са първи - БСП втори - герба трети

168

Благой

преди 7 години

Има два варианта: 1. Гражданска война, но не е хубав вариант брат брата да убива и така и иначе вече сме твърде малка нация със най бързо застаряващото и измезващо от земята население.2. Арестуване на всички властимащи и техните поколения и изземване на всичките им бизнеси имоти всякакви задгранични и създаване на истинско правителство мислейки само за просперитет на нацията ни. Не е трудно, примери и история много, хората не са длъжни да знаят всичко, трябва само желание, действие и обединение

167

Анонимен

преди 7 години

Бойко, Бойко. Защо пуна тия нещастници от РБ в управлението и те компроме тираха ГЕРБ. Кажи от ЕНП ли те натиснаха да ги вземеш или от глупост го направи.

166

теменужка

преди 7 години

Цъфнал ГЕРБ........

165

карина

преди 7 години

Бойко , само ми се иска да те попитам - защо като говориш за идеали и стабилност си в оставка ?????????????????